UDSALG PÅ DEMOBILER -  Gå på jagt i vores store udvalg af demobiler og fang store besparelser   SE BILERNE
Nyttig viden

BN annonce 19XX overst

Bjarne Nielsen fejrer 30 års jubilæum og forærer en Ford Fiesta væk

I 1988 blev portene slået op til det første Bjarne Nielsen-bilhus. Siden er flere kommet til, og Bjarne Nielsen A/S er i dag en af landets største bilkoncerner. Vi fejrer jubilæet med skarpe priser, stærke tilbud og muligheden for at vinde en spritny Ford Fiesta af seneste aftapning.

1988 var året, hvor Carl Lewis vandt olympisk guld i 100 meter, efter hans overmand, canadiske Ben Johnson, blev testet positiv for doping. 

Det var også året, hvor TV 2 havde sin premiere, og hvor George Bush tog over som USA's præsident efter Ronald Reagan. I bilbranchen trillede Peugeot 405 med titlen som Årets Bil både i Danmark og Europa.

Og så var det året, hvor Bjarne Nielsen A/S blev grundlagt, da indehaver Bjarne Nielsen overtog Ford-forhandlingen på Cypresvej i Herning.

Forhandler på opfordring
Det skal naturligvis fejres på behørig vis - og derfor er oktober og november dedikeret til jubilæums-tilbud, skarpe priser og muligheden for at vinde en Ford Fiesta.

I jubilæumsåret råder koncernen over ti store bilhuse, som er fordelt med fire på Sjælland og seks i Jylland - men der er som sagt også andre ben i imperiet.

I 2015 overtog Bjarne Nielsen Bilernes Hus i Silkeborg og sideløbende står koncernen også bag Leasing.dk og Motorpoint.dk.

Spar op til 75.000 kroner
Du kan finde en masse stærke tilbud her - der kan faktisk spares op til 75.000 kroner på en ny bil hos Bjarne Nielsen i disse uger.

Du kan også læse mere om koncernen her, og naturligvis finde det nærmeste bilhus her.

I løbet af jubliæet får du også mulighed for at læse et portræt af grundlæggeren, der fortsat står i spidsen for Bjarne Nielsen-koncernen.

Ford Fiesta 2017 1600 19

Hvis du er interesseret i at vinde en funklende Ford Fiesta, så skal du lige klikke dig i denne retning. Held og lykke!

Jubipix