Ny brugt Cupra? Vi har lige nu 14 styk til salg

Cupra var i starten en betegnelse for de hurtigste modeller hos Seat. Men det blev i 2018 et selvstændigt mærke, hvor Cupra Ateca var den første model med logoet på fronten. Formentor var til gengæld den første bil, der var skabt og designet hos Cupra. Den har sat barren højt for, hvad man kan forvente af Cupra, der et premium-mærke med eksklusivt design og fantastiske køreegenskaber.

Hos Bjarne Nielsen har vi et udvalg af nyere, brugte Cupra, og du finder dem på denne side. Vi er en del af Nielsen Car Group, der også ejer Bilernes Hus, og derfor kan du også finde brugte modeller, der står i Bilernes Hus. Du kan nemt danne dig et overblik over vores priser, fordi vi har en uafhængig samarbejdspartner til at vurdere priserne i forhold til markedet. Den vurdering kan du se her i oversigten, så du er sikker på at få den bedste pris.

Når du handler bil hos os, tager vi gerne en bil i bytte, som vi giver en fair pris på. Vi gennemgår desuden din kommende bil grundigt under klargøringen, og eventuelle fejl og mangler udbedres, så du er sikker på at få en bil, der kan holde lang tid endnu. Vi giver også et halvt års garanti på vores brugte biler. Kontakt os eller besøg din nærmeste Bjarne Nielsen for at høre mere.

14 BILER
Viser nu 14 af 14 biler

Racing og sport – det er Cupra!

Cupra var oprindeligt et undermærke hos Seat, og det var betegnelsen for de hurtige og sporty performance-modeller hos det spanske mærke. Cupra Racing blev oprettet i 1985 og har erstattet Seat Sport. Og i 2018 blev det et selvstændigt mærke, men stadig med tæt tilknytning til Seat.

De første Cupra-modeller var Cupra Leon og Cupra Ateca, som altså var modeller fra Seat, der nu havde Cupra-logoet på fronten og var en væsentligt mere sporty udgave af de oprindelige modeller. Siden er der lanceret biler, der er skabt og designet hos Cupra, hvor den første var Formentor, der har sat standarden for kommende biler fra det sportslige mærke.

Benzin, diesel, plug-in hybrid eller ren el

Der er muligheder nok, når du skal vælge motor på en Cupra. De lever nemlig både benzin- og dieselbiler, ligesom der er kommet modeller, der kører helt eller delvist på el. Både Leon og Formentor kan fås som en plug-in hybrid, hvor du får delvis elektrisk kørsel.

Er du til ren elbil, så er det Cupra Born. Udviklet og designet som elbil og med ånden fra det sportslige mærke. Den er skabt til bevægelse, og du får masser af lækre detaljer og udstyr, når du vælger den fuldelektriske Born.

Cupra fra årgang 2018-2024

Det er relativt nyt, at der er modeller med Cupra-logoet på fronten, og mærket har eksisteret siden 2018. Derfor finder du ikke ældre modeller end årgang 2018 på denne side, som dog også kan rumme modeller fra årgang 2019, 2020, 2021, 2022, 2023 og så småt også 2024.

Ved at vælge en brugt udgave tager du lige toppen af nyprisen, og du kan være ganske tryg ved at købe din nye, brugte bil hos os, for vi gennemgår bilen grundigt under klargøring og udbedrer eventuelle fejl og mangler. Og så får du et halvt års garanti på din nye, brugte bil.

Hvilke modeller laver Cupra?

Cupra er måske mest kendt for den første egenudviklede bil, Formentor. Den har et sportsligt ydre, op til 310 hk og en tophastighed på 250 km/t. Den forener eksklusivt design med topydelser og er indbegrebet af ideen bag mærket.

Derudover er der Leon og Ateca, som baserer sig på modellerne fra Seat. Og så finder du også den helt nye Cupra Born, der er en fuldelektrisk bil. Der kommer helt sikkert også flere spændende modeller i fremtiden med det markante logo på fronten.

Køb din nye brugte Cupra hos Bjarne Nielsen

Hos Bjarne Nielsen finder du et udvalg af nyere, brugte Cupra, og hele vores udvalg er samlet på denne side. Du kan på hver models side læse mere om udstyr og motor.

Finder du en model, du gerne vil købe, så kan du gøre det direkte her på siden. Her kan du vælge finansiering, ligesom vi også gerne giver en pris på din nuværende bil, hvis du har en, der skal indgå i handlen. Læs mere om online køb på hjemmesiden her eller besøg dit nærmeste Bjarne Nielsen-bilhus og hør mere.

Relaterede links