Se alle vores 2 nyere brugte Dacia Jogger her

Dacia Jogger er en stor familiebil med enten fem eller syv sæder. Der er masser af plads i bilen, der kombinerer længden fra en stationcar, rummeligheden fra en MPV og designet fra en SUV. Alt det til en ganske overkommelig pris, som er Dacias varemærke. Og køber du den brugt, bliver prisen endnu skarpere.

Hos Bjarne Nielsen er vi autoriseret forhandler af Dacia, og vi har derfor stort kendskab til mærket, så vi kan svare dig på alle spørgsmål. Vi har desuden et bredt udvalg af brugte Dacia Jogger og hjælper dig gerne med at finde den helt rette model.

Har du brug for finansiering, serviceaftale eller forsikring, hjælper vi dig også gerne med det, når du køber en brugt bil hos Bjarne Nielsen. Under klargøringen af bilen tjekker vi den grundigt igennem og udbedre fejl og mangler, så du kan være sikker på, der er mange kilometer tilbage i din nye bil.

2 BILER
Viser nu 2 af 2 biler

Dacia Jogger er en rummelig familiebil

Skal du have masser af plads til en overkommelig pris, så er det Dacia Jogger. Det er en vaskeægte familiebil, der med sin rummelighed i både kabine og bagagerum giver plads til alle livets eventyr. Jogger kombinerer længden fra en stationcar med rummeligheden fra en MPV, og så er den designet som en SUV. Den har derfor en god frihøjde og et godt overblik over vejen.

Jogger er en relativ ny bil fra Dacia, og den kom på markedet i starten af 2022. Den er bygget på samme platform som Renault Captur. Kabinen er både funktionel og komfortabel, og der er ekstra opbevaringsrum i bilen, så alle kan have deres ting lige ved hånden.

Fås med fem eller syv sæder

Dacia Jogger er en meget alsidig bil, og den fås med enten fem eller syv sæder. Modellen med fem sæder har fast et rummeligt bagagerum til hele familiens oppakning, mens udgaven med syv sæder giver mulighed for ekstra fleksibilitet.

Er der behov for at have ekstra passagerer med, eller er familien på mere end fem personer, så er det en stor fordel at kunne sætte den tredje sæderække ind og få plads til to personer mere. Er der ikke brug for de to ekstra sæder, kan de tages ud, og du har et stort bagagerum i stedet.

Jogger er med benzinmotor

Der fås kun en benzinmotor til Dacia Jogger, men der er en hybridudgave på vej. Der går dog tid, inden den kommer, og inden du kan få mulighed for at købe den brugt.

Motoren har 110 hk og er med et sekstrins manuelt gear. Det er den samme motor, uanset om bilen er med fem eller syv sæder.

Essential, Comfort eller Extreme udstyrsniveau

Når man vælger en Dacia, så er der kun det vigtigste i bilen for at kunne holde prisen så skarp som muligt. Derfor skal du ikke forvente en lang liste af udstyr, men mere en liste med fornuftigt udvalgt udstyr. Essential er standarden, og her er der blandt andet nødbremseassistent, hastighedsbegrænser og manuel aircondition.

Skal der være lidt mere udstyr, er det Comfort, mens Extreme er den topudstyret udgave med både bakkamera, automatisk klimaanlæg og nøglefri adgang. På hver brugte bil kan du læse mere om udstyret i netop denne udgave, så du får det udstyr, du drømmer om.

Dacia Jogger fra årgang 2022-2024

De første Dacia Jogger kom til Danmark i foråret 2022, og derfor er der brugte biler fra dette tidspunkt og frem. Du finder den brugt fra årgang 2022, 2023 og 2024. Du får derfor en nærmest ny bil, der ikke har kørt mange kilometer, hvis du vælger at købe den brugt. Og der kan være gode penge at spare ved at vælge den brugte udgave, som har fået lidt kilometer i hjulene.

Det tager som regel toppen af prisen, når man køber en brugt bil, og med Jogger er den stort set ny, fordi bilmodellen ikke har været på markedet særligt længe.

Køb din brugte Dacia Jogger hos Bjarne Nielsen

Hos Bjarne Nielsen kan du købe din brugte Dacia Jogger til en god pris. Vi har en uafhængig samarbejdspartner til at vurdere vores priser, så du nemt kan se, hvordan de er i forhold til resten af markedet.

Finder du en model, du kunne tænke dig, kan du købe den direkte på hjemmesiden, hvor du også har mulighed for at vælge finansiering. Har du en bil, der skal indgå i handlen, giver også gerne et tilbud på den. Læs mere om køb online her eller besøg din nærmeste Bjarne Nielsen.

Relaterede links