Se alle vores 7 nyere brugte Fiat 500e her

Fiat 500e er den elektriske udgave af Fiat 500, og det har været helt oplagt at tilføje en elektrisk udgave til modelprogrammet. Det er nemlig en populær bybil, og med mulighed for at køre elektrisk er der ingen miljøzoner, som kommer til at stoppe den. Rækkevidde er op til 321 km, så der er mere end rigeligt til at klare sig i byen.

Hos Bjarne Nielsen kan du finde et udvalg af brugte Fiat 500e, og vi hjælper dig gerne med at finde den rette model. Vi har mere end 30 års erfaring som bilforhandler og kender markedet godt, og derfor kan vi guide dig i den rigtige retning.

Finansiering, serviceaftale og forsikring kan vi også klare, når du køber en brugt bil hos Bjarne Nielsen. Vi gennemgår desuden bilen grundigt i klargøringen, så du kan være helt sikker på, at der er mange kilometer tilbage i din nye, brugte bil.

7 BILER
Viser nu 7 af 7 biler

Fiat 500e er en elbil til byen

Den oprindelige Fiat 500 stammer fra 1957, men Fiat reintroducerede den i 2007, og i sin tredje generation er den nu blevet fuldelektrisk. Den har fået elmotor, et batteri på 42 kWh og 118 hk, og med navnet Fiat 500e er modellen blevet klar til den elektriske fremtid.

Det var den første rene elbil fra FCA (Fiat Chrysler Automobiles), og den bliver produceret på fabrikken i Torino, og derfor vil du flere steder på bilen finde ”Made in Torino”. Den er blevet en smule længere og bredere end sin forgænger, og du vil opleve den som værende mere rummelig. Dejligt i en mindre bil.

Hurtig opladning og god rækkevidde til byen

Fiat 500 har siden den første gang blev introduceret været et oplagt valg til bykørsel, og den elektriske udgave er bestemt ingen undtagelse. Som elbil udledes der ingen CO2 under kørsel, så selv hvis der er strenge miljøzoner i byen, vil den kunne køre der.

Rækkevidden er virkelig fornuftig på den, og den kan køre op til 321 km på én opladning. Har du brug for ekstra rækkevidde, kan den lade med op til 85 kW, og det betyder, at den på fem minutter kan få 50 ekstra km. Det vil være nok for de fleste til at klare sig en hel dag, og ellers tager det blot 35 minutter at oplade 80%.

Fiat 500e Cabrio er en lækker cabriolet

Fiat 500e er som standard en hatchback med panoramaglassoltag. Men vil du have mulighed for at tage toppen ned, så skal du finde cabriolet-udgaven.

Den hedder Fiat 500e Cabrio, og her kan du få luft i håret på de varme sommerdage, når du kører taget ned. Udstyr, motor og batteri er det samme som hatchback-udgaven, og du kan selvfølgelig også den i en brugt udgave.

Udstyrsniveauerne Action, Passion, Icon og La Prima

Da Fiat 500e blev præsenteret første gang, var det med udstyrspakken La Prima, som er topmodellen. Her er der masser af lækkert udstyr som for eksempel adaptiv fartpilot, vognbanecentrering og intelligent hastighedskontrol, som gør, at bilen er selvkørende på niveau 2 efter den internationale SAE-standard.

Senere blev der også præsenteret tre andre udstyrsniveauer: Action, Passion og Icon. Du kan på hver brugt bils side læse mere om, hvilket udstyr den har, så du får lige præcis det udstyr, der hjælper dig mest. En stor fordel ved elbiler er desuden deres trinløse automatgear, som du selvfølgelig også får i Fiat 500e.

Fiat 500e fra årgang 2022-2024

Fiat 500e kom på markedet i slutningen af 2020, og derfor kan du finde den brugt i årgangene 2020, 2021, 2022, 2023 og så småt også 2024. Ved at købe bilen brugt kan du lige tage toppen af prisen, og på den måde få råd til mere udstyr eller bare spare pengene.

Vi hjælper dig gerne med at finde den rette model, og vi har et stort netværk i bilbranchen, så skulle der mangle en udgave, som du drømmer om, så kontakt os, og vi ser, om vi kan finde den.

Køb din brugte Fiat 500e hos Bjarne Nielsen

Skal Fiat 500e være din nye, brugte bil, kan du her på siden se, hvilke udgaver vi har på lager. Priserne bliver vurderet af en uafhængig samarbejdspartner, så du nemt kan få overblikket over, hvordan bilerne er prismæssigt i forhold til resten af markedet.

Finder du en bil, du gerne vil købe, kan du gøre det direkte på hjemmesiden og få bilen leveret hjemme hos dig selv. Du kan vælge finansiering og få en pris på din nuværende bil, hvis den skal indgå i handlen. Du kan læse mere om onlinekøb her eller besøge din nærmeste Bjarne Nielsen.

Relaterede links