Uovertruffen kvalitet til prisen

Dacia Sandero - en adræt og robust bybil

Den helt nye Sandero afslører et helt igennem moderniseret design med sin robuste silhuet og nye forende, understreget af den nye Y-formede brandsignatur med LED-lygter. Den tilpasser sig efter din hverdag og gør kørsel mere fornøjelig, idet den har et af de mest rummelige interiører i sin kategori med et stort bagagerum og opbevaringsrum. 

DACIA SANDERO Moderne stil fra øverst til nederst

Det mener vores Dacia-ekspert

"Man får sindssygt meget kvalitet for meget små penge med den nye Dacia Sandero. Hele bilen har fået et kæmpe kvalitetsløft."

Har du et spørgsmål om Dacia Sandero så brug knappen nedenfor.

Pogj (1)
Poul Jørgensen
Afdelingschef Herning

Fyldt med teknologi og funktioner, der gør køreturen ekstra let.

Dacia Sandero 2021 1600 31

Nyd en virkelig komfortabel køretur

Klar til at køre afsted? Lås din bil op og start den uden besvær ved hjælp af det håndfrie kort. Sæt dig ind i bilen omgivet af moderne udstyr, som er omhyggeligt designet med henblik på komfort: ny servo-assisteret styring, justering af førersæde og rat, og nyt design af instrumentbræt, som samler alle de vigtige betjeninger i din helt nye Sandero.

Alt er indenfor rækkevidde! Det automatiske airconditionsystem giver dig mulighed for at styre temperaturen og nyde en optimal varmekomfort under din køretur. Er det ved at blive mørkt? Ikke noget problem! Den helt nye Sanderos LED-forlygter tænder automatisk og giver bedre udsyn, dag og nat..

Dacia Sandero 2021 1600 44

Moderne teknologi.

Med det nye Media Control-system med radio og integreret Bluetooth® telefonforbindelse kan du betjene dit lydsystem fra rattet og nemt få adgang til dit foretrukne navigationssystem via din telefon.

Du kan også få adgang til og vise radioens grænseflade på din telefon via Dacia Media Control-appen for en endnu nemmere oplevelse om bord.

Dacia Sandero 2021 1600 43

Sans for detaljerne

Der er blevet gået helt ned i detaljen da Dacia Sandero blev gendesignet 

Dacia Sandero 2021 1600 58

Masser af attitude

Den helt nye Sandero sætter det sidste touch på sit moderne og robuste look med sine nye Y-formede baglygter.

Dacia Sandero 2021 1600 38

Et rigtig godt sted at sidde

Kabinen er blevet endnu mere komfortabel, med gendesignede forsæder, mere rummeligt passagerområde med større skulder- og benplads.

GALLERI

Kig nærmere på Dacia Sandero

Der er masser af designmæssige detaljer både ude og inde.

SIKKERHED

Dacia Sandero får blandet sikkerhedstest.

Med 4 ud af 5 stjerner i voksen og børnesikkerhed, er den dokumenteret som en sikker bil.

70%
Adult Occupant
72%
Child Occupant
41%
Pedestrian
42%
Safety Assist
Se den fulde rapport her

Find svaret her eller fang os på chat, telefon eller e-mail

Spørgsmål om Dacia Sandero

Hvorfor købe Dacia Sandero?

Du skal købe en Dacia Sandero, hvis du ønsker at blive godt kørende for billige penge. Ingen anden bil giver dig samme moderne design, og udstyr for tilnærmelsesvis samme pris. Og så er Dacia Sandero faktisk en glimrende bil, når man vurderer efter parametret værdi for pengene.

Er en Dacia Sandero en moderne bil?

Ja! Den helt nye Dacia Sandero afslører et helt igennem moderniseret design med sin robuste silhuet og nye forende, understreget af den nye Y-formede brandsignatur med LED-lygter. Den tilpasser sig efter din hverdag og gør kørsel mere fornøjelig. Samtidig er Dacia Sandero begavet med et stort bagagerum og adskillige opbevaringsrum.

Hvornår blev den første Dacia Sandero produceret?

Den første generation Dacia Sandero kom på markedet i 2007. Modellen er blevet produceret så forskellige steder som i Brasilien, Rumænien og Columbia, men i dag er det Dacia-fabrikken i Iran, der står bag. I 2012 kom anden generation af Dacia Sandero, mens den nuværende udgave så dagens lys i 2020. 

Kan du få Dacia Sandero som elbil?

Den store Dacia Sandero er ikke en elbil, men leveres derimod med en stærk benzinmotor, der yder 90 hestekræfter. Lyder det af lidt? Det er det ikke - og hvis man kigger efter under kølerhjelmen, så står der faktisk Renault på motorerne, hvilket understreger, at der er kvalitet bag Dacia.

Pristjek Illustration

Ny bil? Tjek bytteprisen

Med vores Pristjek kan du nemt og hurtigt få oplyst prisen på din nuværende bil. Det er helt gratis og uforpligtende, og giver dig et godt afsæt til at finde din næste bil.

Se hvad din bil er værd

Leveret af Indicata

Andre Dacia-modeller

Se flere nyere brugte biler

Brugte biler

    Det med småt

    Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr.

    Se prisliste og/eller modelfanen for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.