Dacia Sandero.
Flot finish til en fin pris.


Dacia Sandero

Prøv vores pristjek og få et uforpligtende tilbud på Dacia Sandero.

PRIS FRA
97.505 kr.
FINANSIERING FRA
1.039kr./md.*

Beregn byttepris  Book prøvetur

Levering i hele Danmark
Når du køber en bil hos Bjarne Nielsen A/S kan du få den leveret overalt i Danmark. Det gælder både nye og brugte biler - husk blot at oplyse hvorvidt du ønsker hjemmelevering eller levering i et af vores bilhuse når du handler.
30 års erfaring
Hos Bjarne Nielsen har vi mere end 30 års erfaring som bilforhandler. Det kommer ikke af sig selv. Vi sælger årligt op mod 10.000 biler, og med 5 stjerner på Trustpilot har du garanti for at det er både nemt og trygt at handle hos os.
ENERGIKLASSE -

Dacia Sandero er fyldt med teknologi og funktioner, der gør køreturen ekstra let.

ECO-MODE

Reducer brændstofforbruget

Eco-mode hjælper med at reducere brændstofforbruget, og den mindsker CO2-emissionerne med op til 10 % afhængigt af kørestil og fører. Ved at optimere bilens præstationer ændrer Eco-mode speederens reaktion, optimerer motorens moment og effekt samt begrænser visse muligheder i klima- og varmesystemet.

MEDIA NAV EVOLUTION

Multimedie-system indbygget i midterkonsollen

Kan udstyres med multimedie-systemet MEDIA NAV*. Indbygget i midterkonsollen, med en stor touchscreen på 7″ (18 cm), er systemt intuitiv at bruge, og omfatter radio (DAB+), Jack-Stick, USB-stik og Bluetooth®, der kan bruges til håndfri telefoni og musikstreaming. MEDIA NAV er også indbygget navigation med 2D- eller 3D-visning (Birdview). Yderligere er der betjeningselementer, der kan nås, uden at fjerne hænderne fra rattet.

PARKERINGSSENSOR

Fokus på sikkerhed

Din sikkerhed frem for alt. Baseret på Renaults viden om sikkerhed er den nye Dacia Sandero udstyret med flere aktive og passive sikkerhedselementer for at beskytte dig under kørsel. 
 

Dacia Sandero fås i to lækre varianter til fordelagtige priser.Komplet oversigt og sammenlign

I tvivl om Dacia Sandero er den rigtige for dig? Vi har samlet anmeldelser af bilen her. Bemærk at anmeldelser kan have forskellig dato og at bilen kan være blevet opgraderet siden anmeldelsen.


 

"Man får meget bil for pengene..."

Motorsiden
Læs anmeldelse

 

"Har klassens største bagagerum..."

Hvilkenbil.dk
Læs anmeldelse

 

"Unik bil med meget udstyr..."

FDM Motor
Læs anmeldelse

Det er den eneste måde at finde ud af om Dacia Sandero er noget for dig.

Book prøvetur Book prøvetur

ANDRE MODELLER DER KUNNE FRISTE DIG