UDSALG PÅ DEMOBILER -  Gå på jagt i vores store udvalg af demobiler og fang store besparelser   SE BILERNE

DEN MODERNE OG ROBUSTE BYBIL


Dacia Sandero

Prøv vores pristjek og få et uforpligtende tilbud på Dacia Sandero.

PRIS FRA
122.990 kr.
FINANSIERING FRA
1.269kr./md.*

Beregn byttepris  Book prøvetur

Levering i hele Danmark
Når du køber en bil hos Bjarne Nielsen A/S kan du få den leveret overalt i Danmark. Det gælder både nye og brugte biler - husk blot at oplyse hvorvidt du ønsker hjemmelevering eller levering i et af vores bilhuse når du handler.
30 års erfaring
Hos Bjarne Nielsen har vi mere end 30 års erfaring som bilforhandler. Det kommer ikke af sig selv. Vi sælger årligt op mod 10.000 biler, og med 5 stjerner på Trustpilot har du garanti for at det er både nemt og trygt at handle hos os.
ENERGIKLASSE -

Dacia Sandero er fyldt med teknologi og funktioner, der gør køreturen ekstra let.

DACIA SANDERO - KOMFORT OG BEKVEMMELIGHED

NYD EN VIRKELIG KOMFORTABEL KØRETUR

Klar til at køre afsted? Lås din bil op og start den uden besvær ved hjælp af det håndfrie kort. Sæt dig ind i bilen omgivet af moderne udstyr, som er omhyggeligt designet med henblik på komfort: ny servo-assisteret styring, justering af førersæde og rat, og nyt design af instrumentbræt, som samler alle de vigtige betjeninger i din helt nye Sandero. Alt er indenfor rækkevidde! Det automatiske airconditionsystem giver dig mulighed for at styre temperaturen og nyde en optimal varmekomfort under din køretur. Er det ved at blive mørkt? Ikke noget problem! Den helt nye Sanderos LED-forlygter tænder automatisk og giver bedre udsyn, dag og nat.

DACIA SANDERO - KØREASSISTANCESYSTEMER OG SIKKERHED

ALT ER DER FOR DIN SKYLD!

Vores køreassistancesystemer hjælper dig gennem din køretur, beskytter dig og gør dine daglige køreture nemmere: Aktivt nødbremsesystem (AEBS) Nødopkald (automatisk nødopkald) Parkeringsassistance foran og bag på køretøjet og bakkamera Advarsel om blind vinkel Hill Start Assist Elektronisk parkeringsbremse Fartpilot/hastighedsbegrænser Elektrisk servostyring

DACIA SANDERO - MULTIMEDIE

MODERNE TEKNOLOGI

Med det nye Media Control-system med radio og integreret Bluetooth® telefonforbindelse kan du betjene dit lydsystem fra rattet og nemt få adgang til dit foretrukne navigationssystem via din telefon. Du kan også få adgang til og vise radioens grænseflade på din telefon via Dacia Media Control-appen for en endnu nemmere oplevelse om bord.

DACIA SANDERO STEPWAY - KOMFORT OG ALSIDIGHED

UDSTYRET MED SMARTE FUNKTIONER

Kør under de bedst mulige forhold hver dag. Det moderne udstyr er designet til at gøre dit liv om bord i den helt nye Sandero Stepway lettere: håndfrit kort, midterarmlæn med opbevaringsrum og elektronisk parkeringsbremse.

Nu skal vi på ferie! Med den høje frihøjde kan du nemt klare forskellige typer veje. Har du meget med, når du rejser? Drag fordel af et endnu mere rummeligt og modulopbygget bagagerum med sammenfoldelig bagsædebænk og vind plads med de modulopbyggede tagbøjler til forskellige formål. 

DACIA SANDERO STEPWAY - KØREASSISTANCESYSTEMER OG SIKKERHED

ALT ER DER FOR DIN SKYLD!

Hvad enten du kører rundt i byen eller ud på den åbne vej, kan du slappe af om bord i den helt nye Sandero Stepway med sit moderne udstyr, som er designet, så du kan rejse med fuldkommen sindsro:

Aktivt nødbremsesystem (AEBS)
Nødopkald (automatisk nødopkald)
Parkeringsassistance foran og bag på køretøjet og bakkamera
Advarsel om blind vinkel
Hill Start Assist
Elektronisk parkeringsbremse
Fartpilot/hastighedsbegrænser
Elektrisk servostyring

DACIA SANDERO STEPWAY - MULTIMEDIE

MODERNE TEKNOLOGI

Få alle de oplysninger, du har brug for, uden at tage øjnene væk fra vejen. Brug den store 8” midterskærm til at spejle din smartphone til dit Media Nav multimediesystem, som er kompatibelt med Android Auto™ og Apple CarPlay™. Telefon, radio, GPS navigation, multimedie osv. Du kan nemt forbinde din smartphone med Bluetooth®-forbindelsen eller jack- og USB-stik. 
 


Komplet oversigt og sammenlign

I tvivl om Dacia Sandero er den rigtige for dig? Vi har samlet anmeldelser af bilen her. Bemærk at anmeldelser kan have forskellig dato og at bilen kan være blevet opgraderet siden anmeldelsen.


 

"Man får meget bil for pengene..."

Motorsiden
Læs anmeldelse

 

"Har klassens største bagagerum..."

Hvilkenbil.dk
Læs anmeldelse

 

"Unik bil med meget udstyr..."

FDM Motor
Læs anmeldelse

Det er den eneste måde at finde ud af om Dacia Sandero er noget for dig.

Book prøvetur Book prøvetur

ANDRE MODELLER DER KUNNE FRISTE DIG