Lige nu har vi 15 brugte Peugeot e-208 til salg

Peugeot e-208 er - som modelnavnet nok antyder - den elektriske udgave af storsællerten Peugeot 208. Af de cirka 275.000 Peugeot-køretøjer, der triller rundt på de danske landeveje, er mere end hver femte model en Peugeot 208. Størrelsesmæssigt er det den mindste model fra franske Peugeot, og den blev lanceret som elbil tilbage i 2019, da anden generation af 208 kom på markedet. Den fuldelektriske udgave har et 50 kWh batteri, og den kører op til 360 km på en opladning.

Er du jagt efter en elektrisk bybil, så er Peugeot e-208 et rigtig godt bud. Den har samme design som benzin-modellen, men med elmotoren kan den køre i selv de strengeste miljøzoner. Den udleder nemlig ikke CO2 under kørsel. Her på siden finder du hele vores udvalg af brugte e-208, og der kan også være modeller, som står i Bilernes Hus i Silkeborg. Vi er nemlig en del af samme koncern, Nielsen Car Group.

Hos Bjarne Nielsen hjælper vi dig gerne med både finansiering, serviceaftale og forsikring, når du køber bil hos os. Vi gennemgår altid bilen grundigt inden aflevering, og eventuelle fejl og mangler udbedres, så du kan være helt tryg ved at købe en ny, brugt bil hos os.

15 BILER
Viser nu 15 af 15 biler

100% elektrisk Peugeot e-208

Peugeot satte tilbage i 2019 strøm til deres populære 208, da modellen kom i anden generation. Navnet blev Peugeot e-208, og designmæssigt ligner den søstermodellen. Peugeot valgte nemlig at bevare det samme design og størrelse, så valget mellem en fossil- og elbil kun skulle afhænge af, hvad kunden havde brug for og ikke noget designmæssigt.

Den er en anelse større bagerst for at gøre plads til batteriet, mens ellers er det den samme bil som 208. Der er dog et par forskelle i designet, hvor den elektriske e-208 har flere blå designdetaljer for at understrege det elektriske ophav, som Peugeot gør på alle deres elbiler.

E-208 er en klassisk 5-dørs bybil

Peugeot e-208 er en klassisk bybil, der med sit kompakte design gør den nem at komme omkring med, og fordi den er elektrisk, udleder den ikke CO2 under kørsel. Det betyder, at den kan køre i selv strenge miljøzoner i byen.

Det kompakte design gør selvfølgelig, at der ikke er oceaner af plads i bilen, men komforten er god på forsæderne. Det er en 5-dørs bil, så bagsæderne kan lægges ned, hvis der er brug for at have plads til lidt større ting i bagagerummet.

Peugeot e-208 med 50 kWh batteri og god rækkevidde

Elbilen Peugeot e-208 er udstyret med et 50 kWh batteri. Der findes altså ikke standard range- og long range-udgaver på denne model, som man ellers kender det fra flere mærker. Det gør det til gengæld meget nemt at vælge, hvilken udgave man skal have.

Rækkevidden er op til 362 km på nyere modeller, og det afhænger blandt andet af udstyrsniveauet samt årgangen. Batteriteknologien forbedres løbende, og derfor kan rækkevidden have været kortere på tidligere modeller. Det er en rigtig fin rækkevidde for bybilen, som kan lade med op til 100 kW på en DC-lynlader. Den kan derfor lade fra 0-80% på blot en halv time, så på længere ture kan du hurtigt lade op og komme videre.

Udstyrsniveauer som Allure, Active Pack og GT

Der findes flere forskellige udstyrsniveauer, når du skal have en Peugeot e-208. Den fås blandt andet som en Allure, Active Pack og i en sporty GT-udgave. Der er derfor god mulighed for at finde det rette udstyr, som du drømmer om.

På hver brugt bils side kan du se hele udstyrslisten, så du får alt det udstyr, du ønsker, og det er den bedste måde at sikre, at bilen har det, du gerne vil have. Uanset model er den med automatgear, fordi det er en elbil.

Brugt Peugeot e-208 fra årgang 2019-2024

Når du kigger på brugte biler hos Bjarne Nielsen, finder du dem som udgangspunkt kun, hvis de er op til seks år gamle. Der kan være ældre modeller imellem, hvis de ikke har kørt så langt, eller på anden måde er en særlig bil.

Det betyder, at du kan finde brugt Peugeot e-208 fra hele bilens levetid fra årgang 2019, 2020, 2021, 2022, 2023 og så småt også 2024. Fordelen ved at købe brugt er, at du tager toppen af nyprisen, og samtidig er bilen på lager til levering med det samme, så du slipper for at vente på, at den bliver produceret.

Køb brugt Peugeot e-208 hos Bjarne Nielsen

Skal Peugeot e-208 være din nye bil? Så finder du den brugt hos Bjarne Nielsen. Vi sætter altid en skarp pris på vores brugte biler, og vi har en uafhængig samarbejdspartner til at vurdere priserne, så det er nemt for dig at få et overblik over, hvordan vores pris er i forhold til markedet. Du finder vurderingen her på oversigtssiden, ligesom den er på hver brugt bils side.

Er der en model, du gerne vil købe, kan du bestille den på hjemmesiden og få bilen leveret hjem til dig. Vi giver dig også gerne en fair byttepris på din nuværende bil, hvis du har en, der skal indgå i handlen. Du kan læse mere om køb af bil online her. Du er altid velkommen til at prøvekøre bilen, og du finder dit Bjarne Nielsen-bilhus her.

Relaterede links