Lige nu har vi 6 brugte Kia Picanto til salg.

Kia Picanto blev introduceret på det danske marked i foråret 2004 som Danmarks på det tidspunkt billigste bil. Til en pris på lige under 100.000 kroner fik man masser af bil for pengene, og den lille Kia Picanto var medvirkende til, at det sydkoreanske mærke i 2004 satte salgsrekord.

Oplev også den nye Kia Picanto

Ved kåringen af Årets Bil i Danmark 2005 formåede Kia Picanto er køre hele vejen til finalen, hvilket var lidt af en præstation. Den aktuelle version af Kia Picanto tilhører tredje generation, som afløste forgængeren i 2017, og som blev faceliftet i 2020. 

Kia Picanto er trods sin beskedne størrelse både veludstyret, rummelig og ganske velkørende, ligesom den rummer en lang række sikkerhedsfeatures, hvilket er med til at holde populariteten i ave.

6 BILER
Viser nu 6 af 6 biler

Derfor skal du købe din nye brugte Kia Picanto hos Bjarne Nielsen

Er du også på jagt efter en brugt KIA Picanto - så kan du med stor sandsynlighed finde den her hos Bjarne Nielsen. Klik blandt de forskellige søgeresultater herover, hvor du finder mange fine brugte KIA Picanto-udgaer. Hos Bjarne Nielsen har vi mere end 30 års erfaring som bilforhandler, og i mange af de senere år har vi været KIA-forhandler.

Vi har et stort udvalg af brugte KIA Picanto, som også er den bedst sælgende bilmodel fra KIA i Danmark. Siden introduktionen i april 2004 er der solgt over 45.000 eksemplarer af den charmerende KIA Picanto. Dermed tegner KIA Picanto sig for mere end en tredjedel af det samlede KIA-salg i Danmark.

Modellen findes i en række forskellige udgaver med diverse motorstørrelser og udstyrsniveauer - og KIA Picanto er indtil videre produceret i tre generationer. Fælles for samtlige Picanto-modeller gælder, at de er blandt de bedst sælgende i klassen af mikro-biler, og det er også derfor, at der er et stort udvalg af brugte KIA Picanto. En brugt KIA Picanto er indbegrebet af kvalitet, komfort og køreglæde. Kig ind til din nærmeste Bjarne Nielsen KIA-forretning.

Find de nyere årgange af Kia Picanto: 2018, 2019, 2020, 2021, 2022, 2023 og 2024

Din brugte KIA Picanto er normalt født med 7 års garanti (maksimalt 150.000 kilkometer). Alt efter alderen på den brugte KIA, som du køber, har du derfor ofte lang tid tilbage af garantien. KIA er lig med biler i mikro-klassen, og det er en bil for dig, som gerne vil have mange lækre funktioner samt en driftssikker bil, der kan købes til en ganske overkommelig pris. Modellen er både praktisk og lækker - og den er skabt til at indtage første parket i din carport.

Uanset om du er førstegangskøber eller blot er på udkig efter en ny og prisvenlig model i den mindre ende af skalaen, så tag et kig på KIA Picanto. Vores biler bliver tjekket grundigt igennem inden de kommer til salg. Hver eneste bil gennemgår en omfattende klargøringsproces, hvor vi sørger for at udbedre akutte fejl og mangler, så du kan være godt kørende i mange år frem.

Køb en nyere brugt KIA Picanto hos Bjarne Nielsen

Hos Bjarne Nielsen får du altid brugte KIA Picanto i topkvalitet til en fair markedspris. Vi har gjort det nemt at blive godt kørende med fornuftig finansiering og billån til konkurrencedygtige priser. Samtidig får du altid en fair pris på forsikring og en god pris for din brugte bil. Kig ind og se det store udvalg.

Vi har fuldstændig fair priser på brugte Kia Picanto hos Bjarne Nielsen

Alle vores priser på brugte KIA er automatisk vurderet af en uafhængig samarbejdspartner. Vi har intet at skjule og du kan selvfølgelig se vurderingen her på siden. Langt de fleste af vores priser er ”fair” – det betyder, at du kan være sikker på at gøre en fordelagtig handel, mens vi kan holde vores forretning kørende.

Vi tror nemlig på købmandskab, og at det der er en fair handel for begge parter, gør at du også kontakter os næste gang du skal købe brugt bil eller du skal have bilen på værksted. Er du i tvivl så læs nogle af vores anmeldelser på Trustpilot hvor vi er blandt de bedste bilforhandlere i Danmark.

Uanset hvilken KIA du køber, kan du være sikker på at få en bil i god stand. Vores biler bliver tjekket grundigt igennem inden de kommer til salg. Hver bil gennemgår en omfattende klargøringsproces hvor vi sørger for at udbedre akutte fejl og mangler så du kan være godt kørende i mange år frem.

Relaterede links