Ny brugt Volvo S90? Vi har 1 brugte til salg

Volvo S90 er sedanudgaven af sin søstermodel V90. Men designet i sedanudgaven er sit helt eget. S90 produceres i Kina men sælges i hele verden. Den findes i en L-udgave som er 12 cm længere som udelukkende sælges i Kina og USA. 

Oplev også den nye Volvo S90

Det er svært at finde en bilmodel, der designmæssigt er mere gennemført end Volvo S90 Recharge. Bilen er fyldt med teknologi og funktioner, der gør køreturen til en leg. Den nuværende udgave blev lanceret i 2016 og er indbegrebet af alt det, som Volvo kan i forhold til design, indretning, udstyr og sikkerhed.

Volvo S90 er en yderst velkørende, komfortabel og luksuriøs sedan, som fås med en række forskellige motorer, manuel eller automatisk gearkasse samt forskellige niveauer af udstyr.

1 BILER
Viser nu 1 af 1 biler

Hvorfor købe ny brugt Volvo S90 Recharge hos Bjarne Nielsen?

Søger du efter en billig brugt Volvo S90 - så er det her hos Bjarne Nielsen, at du kan finde den. Overvejer du at købe en brugt Volvo S90, så klik videre blandt de mange søgeresultater. Hos Bjarne Nielsen har vi over 30 års erfaring som bilforhandler, og i mange af de år har vi været autoriseret Volvo-forhandler.

Vi har et stort udvalg af brugte Volvo S90-modeller - med forskellige motorer og udstyrsniveauer. Volvo S90 gjorde sin entre storst set samtidig med Volvo V90, nemlig i 2016 - og har siden lanceringen været en yderst populær Volvo-model. Der findes også en tidligere udgave af Volvo S90 - nemlig den version, som i virkeligheden hed Volvo 960. Den ændrede i 1996 navn til Volvo S90 og forblev i produktion indtil 1998.

Find de nyere årgange af Volvo S90: 2018, 2019, 2020, 2021, 2022 og 2023

Med en nyere brugt Volvo S90 er du fantastisk godt kørende. Præcis som de øvrige Volvo-biler er Volvo S90 kendt for sin fokus på sikkerhed, masser af komfort, teknologi og smarte funktioner. Så søger du en brugt Volvo V40 - så behøver du ikke lede ret meget længere. Vi har de fleste årgange, varianter og udstyrsniveauer, så det er bare et spørgsmål at vælge mellem de eksemplarer, som du finder her på siden. Vi har erfaring og knowhow hos Bjarne Nielsen, og så er vi i øvrigt autoriseret forhandler af det svenske bilmærke i henholdsvis Herning, Køge og Esbjerg.

Volvo S90 er i 2023 udgået af modelprogrammet hos Volvo i Danmark.

Du skal købe din nye brugte Volvo S90 hos Bjarne Nielsen

Vi har et stort udvalg af nyere brugte Volvo S90, som er en yderst pålidelig bilmodel. Udvalget er ikke helt så stort og bredt som "søstermodellen" Volvo V90, der er en stationcar-version af samme bil. Den kan du finde her. Køber du en ny brugt Volvo S90, så vil du kunne køre i den i rigtig mange år. Det er faktisk en Volvo, som har verdensrekorden i forhold til at køre flest kilometer. Her er der tale om intet mindre end 4,8 millioner kilometer, som er kørt af en amerikaner i en Volvo P1800 fra 1966.

Vi har fair priser på Volvo S90 benzin og diesel

Hos Bjarne Nielsen får du altid brugte Volvo i topkvalitet til en fair markedspris. Uanset hvilken Volvo S90-model du vælger, så bør du aldrig komme i tvivl om, at du får en køreoplevelse på første klasse. Desuden er vores priser på Volvo S90 helt gennemsigtige og fair - og i øvrigt vurderet af et eksternt firma. Det betyder, at du kan se, om prisen på en nyere brugte Volvo S90 er lidt for høj, billig eller helt gennemsnitlig og fair. De fleste af vores priser bliver vurderet til at være fair.

Relaterede links