Lige nu har vi 1 brugte BMW X3 til salg

BMW X3 er en kompakt SUV, der er både rummelig og alsidig. Den har et sporty design med en markant front, og indvendigt er den luksuriøs og lækker. Man går ikke ned på udstyr med denne model, ligesom den fås i alle drivlinjer lige fra benzin- og dieselmotor til plug-in hybrid og som fuldelektrisk med iX3.

Hos Bjarne Nielsen har vi et udvalg af brugte BMW X3 på lager, og da vi er en del af Nielsen Car Group, er der også brugte biler fra Bilernes Hus i Silkeborg, som også er en del af koncernen. Vi har mere end 30 års erfaring som bilforhandler og hjælper dig gerne med at svare på alle dine spørgsmål og finde den rette model til dig.

Finansiering, serviceaftale eller forsikring kan vi også klare, når du køber en brugt bil hos os. Under klargøring gennemgår vi bilen grundigt og udbedrer eventuelle fejl og mangler, så du er sikker på, at den kører mange år endnu. Vi giver desuden altid et halvt års garanti på vores brugte biler.

1 BILER
Viser nu 1 af 1 biler

BMW X3 introducerede segmentet SAV

BMW kalder X3 bilen, der introducerede segmentet SAV, som står for Sports Activity Vehicle. De fleste vil dog kalde det for en kompakt SUV eller crossover. Den blev lanceret i 2003, og den fås nu i tredje generation, som kom på markedet i 2017. Anden generation var på markedet fra 2010 til 2017.

Bilen er alsidig og rummelig, og den har mange luksuriøse detaljer og et højt udstyrsniveau. Den har et sporty design med for- og baglygter i fuld LED. Fronten er markant med en kantet BMW-nyre, mens man bagfra tydeligt ser de brede udstødningsrør og det nye hækdesign, som kom med denne tredje generation.

Plug-in hybrid, benzin- eller dieselmotor

I 2019 blev der lanceret en ny motor til BMW X3. Den kom nemlig med en plug-in hybrid-motor, der giver den elektrisk rækkevidde helt op til 46 km, inden benzinmotoren tager over. Det var på samme tid, at der også kom en fuldelektrisk udgave kaldet iX3.

Plug-in hybriden var samtidig med BMW’s intelligente firehjulstræk xDrive, som giver en sportslig køreoplevelse, også når det er off-road. Bilen fordeler kræfterne optimalt mellem for- og bakakslen. Med tilføjelserne af de elektriske motorer kan X3 fås i alle drivlinjer, da den også fås med både benzin- og dieselmotor.

Udstyrsvarianterne Connected, xLine og M Sport

Der er masser af udstyr i BMW X3, hvor du finder udstyrsvarianter som Connected, xLine, M Sport og M Sport Plus. M Sport og M Sport Plus er de sportslige udgaver, og så er det også muligt at tilvælge forskellige ekstra udstyrspakker.

På hver brugt bils side kan du læse, hvilket udstyrsniveau bilen har, ligesom du kan se, hvilket udstyr der er i bilen. Dermed kan du finde en bil, der passer til dine ønsker til udstyr. Udstyr som anhængertræk kan altid eftermonteres, så kontakt os gerne for at høre mere.

BMW X3 fra årgang 2018-2024

BMW X3 har eksisteret som model siden 2003, og den fås selvfølgelig brugt fra dengang. Hos Bjarne Nielsen sælger vi som udgangspunkt kun brugte biler, der er op til seks år gamle. Der kan dog være undtagelser, hvis vi kan stå inde for bilens kvalitet, for eksempel hvis den ikke har kørt særligt langt.

Det betyder, at du kan finde BMW X3 fra årgangene 2018, 2019, 2020, 2021, 2022, 2023 og så småt også 2024. Fordelen ved at købe den brugt er, at du kan tage toppen af nyprisen og stadig få en lækker bil, der har mange flere kilometer i sig. Vi giver altid et halvt års garanti, når du køber en brugt bil hos os.

Køb din brugte BMW X3 hos Bjarne Nielsen

Skal du have en nyere, brugt BMW X3, så finder du den hos Bjarne Nielsen til en skarp pris. Vi har gjort det nemt for dig at gennemskue vores priser, da en uafhængig samarbejdspartner sammenligner dem med resten af markedet, og dermed kan du hurtigt få et overblik over priserne.

Har du fundet den rette model, så kan du bestille den direkte igennem vores hjemmeside. Her kan du vælge finansiering, ligesom du kan få et tilbud på din nuværende bil, hvis du eventuelt har en, der skal indgå i handlen. Du kan læse mere om onlinekøb her eller besøge din nærmeste Bjarne Nielsen for at høre mere.

Relaterede links