Køb en af vores 2 brugte Tesla Model 3

Kåret som Årets Bil 2020 og Årets Brugte Bil 2022 – Tesla har med Model 3 ramt plet. Lang rækkevidde, hurtig acceleration og god plads til hele familien gør denne bil til et godt valg for mange, når de er på udkig efter en elbil.

Hos Bjarne Nielsen har vi et bredt udvalg af lettere brugte Tesla Model 3 på lager, og vi hjælper dig gerne med at finde den helt rette model til dig. Med mere end 30 års erfaring som bilforhandler kan vi svare på alle dine spørgsmål.

Finansiering, serviceaftale og forsikring er også noget af det, vi kan klare for dig, når du køber en brugt bil hos Bjarne Nielsen. Vi gennemgår desuden bilen grundigt, når vi klargør den, så du er sikker på, at din nye brugte bil kan holde i mange år, ligesom du altid får et halvt års garanti.

2 BILER
Viser nu 2 af 2 biler

Tesla Model 3 er en familievenlig elbil

Model 3 var den tredje model fra Tesla. Den blev præsenteret i 2016, men kom først til Danmark i 2019. Overraskende nok startede prisen relativt lavt i forhold til de øvrige elbiler fra det amerikanske mærke. Og Tesla ramte samtidig ned i en klimabevidst bølge, som hurtigt gjorde Model 3 til en populær bil.

Tesla Model 3 er en familievenlig bil, hvor der både er plads til barnevogn og andet oppakning i baggagerummet. Den tilbyder god plads på bagsædet, og med de mange smarte features, lange rækkevidde og gode kørekomfort er den blevet et kæmpe hit hos danskerne. Også som brugt bil er der rift om Tesla Model 3, så vent ikke længe, hvis du har fundet den rette.

Lang rækkevidde og stor sikkerhed i Model 3

Der er ingen grund til at bekymre sig om rækkevidden med en Tesla Model 3. Den kører nemlig op til 602 km på en opladning i Long Range-udgaven, og med mulighed for at benytte Teslas Superchargere kan du hurtigt lade op og komme videre.

Samtidig er sikkerheden i top i Tesla Model 3. Den er designet med fokus på at gøre bilens struktur så stærk som mulig, og den har kollisionsbeskyttelse i form af stødabsorberende skinner og forstærkninger. Tyngdepunktet er lavt, og det giver en lavere risiko for, at bilen vælter. Med avanceret sikkerhedsteknologi til at hjælpe dig under kørsel, er Model 3 et sikkert valg af bil.

Vælg udgave: Standard, Long Range eller Performance

Model 3 fås i tre forskellige udgaver: Standard, Long Range og Performance. Standardudgaven er med baghjulstræk og har en rækkevidde op til 491 km. Long Range og Performance giver dig Dual Motor firehjulstræk, og så får du længere rækkevidde med de to modeller.

Long Range har, som navnet antyder, en lang rækkevidde – helt op til 602 km. Og selvom alle udgaver af Model 3 har en lynhurtig acceleration, så er den bare endnu hurtigere med Performance-udgaven, der er topmodellen. Den kan komme fra 0-100 km/t på 3,3 sekunder. Tophastigheden er 261 km/t, og den har en rækkevidde op til 547 km.

Find brugte Tesla Model 3 fra årgang 2019-2024

De første Tesla Model 3 kom til Danmark i 2019, og det er både dem og biler fra årgang 2020, 2021, 2022, 2023 og 2024, som du nu kan finde brugt. Når du skal vælge årgang på din kommende Model 3, er det vigtigste egentlig at se på, om bilen har det rette udstyr til dit behov, samt hvor langt den har kørt.

Uanset hvilken årgang du vælger, så får du en topmoderne elbil. Den præsterer gang på gang og med en næsten støjsvag kørsel, kommer du til at nyde alle køreture endnu mere.

Tesla Model 3 er Årets Bil 2020 og Årets Brugte Bil 2022

Du kan være ganske sikker på, at du bliver glad for din brugte Tesla Model 3. Først blev bilen kåret som Årets Bil i 2020, og nu er den blevet kåret som Årets Brugte Bil 2022. Der er altså ingen tvivl om, at Tesla har ramt helt rigtigt med denne bil.

Fordelene ved at vælge en lettere brugt bil er selvfølgelig, at der lige er taget toppen af prisen. Der er ofte ikke kørt mange kilometer i bilerne, og derfor kan du stadig have glæde af den lige så længe, som hvis det var en helt ny udgave.

Køb din brugte Tesla Model 3 hos Bjarne Nielsen

Hos Bjarne Nielsen køber vi skarpt ind, så vi kan sætte en skarp pris på vores brugte biler. Det gælder også en brugt Tesla Model 3. Så skal det være din nye brugte bil, kan du med fordel starte med at kigge vores udvalg igennem. Alle vores priser er vurderet af en samarbejdspartner, så du nemt kan overskue, hvordan pris er i forhold til markedet.

Finder du en model, du kunne tænke dig, kan du bestille den direkte igennem vores hjemmeside, hvor du også kan vælge finansiering. Og har du en bil, du skal af med, når du får din nye brugte Model 3, giver vi dig også gerne et tilbud på den. Læs mere her eller besøg din nærmeste Bjarne Nielsen.

 

Relaterede links