Ford Tourneo Custom 2022 Titanium
FULDELEKTRISK MINIBUS

Ford E-Tourneo Custom - alsidig, rummelig og elektrisk

Den nye generation af Ford Tourneo Custom er med en elektrisk drivlinje. Ford E-Tourneo Custom har samme rummelighed, men kører på ren el. Den har en rækkevidde op til 370 km. Glæd dig til den fuldelektriske minibus, der kommer i slutningen af 2023.

Se aktuelle kampagner   Beregn byttepris

Plads til otte passagerer

Ford E-Tourneo Custom -
elektrisk og luksuriøs minibus

Når Ford lancerer den nye generation af Tourneo Custom bliver det med en fuldelektrisk drivlinje som spydspids for modelserien. Ford E-Tourneo Custom bliver navnet på den nye model. Den kommer så vidt det vides til at erstatte plug-in hybrid-udgaven, som findes i den nuværende generation, og ikke umiddelbart fremgår i beskrivelserne af den kommende generation. Dermed går Tourneo Custom fra at være delvis elektrisk til fuldelektrisk. 

Der er ligesom på de andre udgaver i modelserien plads til otte passagerer foruden føreren i denne elektriske minibus. Indretningen kan tilpasses dine ønsker, så siddepladserne kan være vendt mod hinanden, eller de kan være efter hinanden som normalt i en bil. Mulighederne er mange - også i E-Tourneo Custom.

Ford E-Tourneo Custom er med en 160 kW elmotor og et 74 kWh batteri, og den har en rækkevidde op til 370 km (WLTP). Minibussen kan lades op med en 125 kW DC-hurtiglader. Det er tredje generation af Tourneo Custom, der er på vej. Den blev første gang lanceret tilbage i 2012. Den nye model forventes i andet halvår af 2023.

Herunder kan du læse, hvad vi ved om den nye Ford E-Tourneo Custom. Priser og tekst opdateres, når vi ved mere om den nye model. 

Ford Tourneo Custom 2022 Active

FORD E-TOURNEO CUSTOM Den nye Ford E-Tourneo Custom har masser af plads og en rækkevidde op til 370 km (WLTP).

Det mener vores Ford-ekspert

"Ford E-Tourneo Custom er en del af Fords ambitioner om et bredt udvalg af elektriske biler. Der er altid meget opmærksomhed om nye elbiler, og det gælder også denne elektriske minibus. Rækkevidden er god, og der er masser af lækkert udstyr i den."

Har du et spørgsmål om Ford E-Tourneo Custom, så brug knappen nedenfor.

Jesh
Jesper Hansen
Afdelingschef, FordStore Esbjerg
Ford Tourneo Custom 2022 Active Fra Siden

Ford E-Tourneo Custom med god rækkevidde og hurtig opladning

Den nye Ford E-Tourneo Custom har et 74 kWh batteri og en 160 kW elmotor, og den har samme batteriteknologi som Ford F-150 Lightning, der giver en enestående ydeevne. Den kan køre op til 370 km (WLTP) på én opladning.

Den kan oplade med en 150 kW DC-hurtiglader, og det vil tage 41 minutter at lade den fra 15-80 procent. Fem minutters opladning vil give 38 km, viser Fords egne test, så du kan hurtigt komme videre. Bruger man den trefasede 11 kW AC-opladning, tager det lidt under otte timer at lade bilen op.

Den er med trinløst automatgear og har one-pedal drive, hvor du kun bruger en pedal til at køre. Bilen sænker farten, når du ikke træder på pedalen, og accelerer, når du bruger den. Den regenerer desuden strøm ved bremsning, og dermed bliver energieffektiviteten øget. 

Ford E-Tourneo Custom modeller

Ford Tourneo Custom 2022 Titanium Bagfra

Ford E-Tourneo Custom fås i fire udstyrsniveauer

Ford E-Tourneo Custom får fire udstyrsvarianter. Du kan vælge mellem Active, Sport, Titanium og Titanium X. Det er de samme modelnavne, som findes i dag, men både Active og Sport markedsføres ikke i Danmark. Det er uvist, om det stadig vil være sådan med den nye generation.

Bliver det sådan, kan man kun vælge mellem Titanium og Titanium-X. Den sidstnævnte er den mest veludstyrede udgave, og i den nye udgave får den endnu mere udstyr end tidligere. 

Med den elektriske udgave er der også den smarte ProPower onbord-funktion, som giver mulighed for at oplade telefoner eller campingudstyr. Stikkontakter i bilen kan levere op til 2,3 kW. 

Ford Tourneo Custom 2022 Titanium

Ford E-Tourneo Custom Titanium X er premium-udgaven

Skal du have den mest luksuriøse minibus, så er det Ford E-Tourneo Custom Titanium X. Udgaven er spækket med lækkert udstyr som 19" alufælge, matrix LED-forlygter og luksuriøse Sensico kunstlæder-sæder.

Derudover er der premium-funktioner som elektriske skydedøre, digital nøgle, fleksible bagsæder, panoramaglastag, innovativt rat og B&O-lydsystem.

De elektriske skydedøre åbnes håndfrit ved at lave en sparkebevægelse ved siden af forhjulet. Det er rigtig praktisk, hvis du bærer tunge genstande i hænderne på vej mod bilen. Panoramaglastaget sørger for der kommer mere lys i kabinen, og glasset er tonet, så bilen ikke bliver varm, selvom der er stærkt sollys.

Ford E-Tourneo Custom udstyrsniveauer

GALLERI

Se nærmere på Ford E-Tourneo Customs
design og interiør

Der er mange gennemførte og lækre detaljer i den nye Ford E-Tourneo Custom.

 

Ford Tourneo Custom 2022 Titanium Interior Bagsaede

Ind- og udstigning bliver endnu nemmere

Ford har gjort den nye generation af Tourneo Custom, og dermed også E-Tourneo Custom, en smule lavere, så de fleste modeller nu er under to meter høje. Det betyder, at de kan komme ind i flere parkeringshuse og -garager. 

Samtidig har det givet en lavere gulvhøjde og et integreret trin, der gør det nemmere at stige ind og ud af bilen. Der gør også lastning af bilen nemmere. 

Ford oplyser, at minibussen kan desuden trække op til 2000 kg, men det er uvist, om det også gælder den fuldelektriske udgave. 

Ford Tourneo Custom 2022 Active Interior

Leasing af Ford E-Tourneo Custom

Der er hverken priser eller leasingpriser på den nye Ford E-Tourneo Custom, men så snart der er priser, vil det også være muligt at lease den.

Der er mange fordele ved leasing, men den vigtigste er nok, at du kender din biløkonomi måned for måned, fordi du blot skal betale den faste leasingydelse. Derudover har du faste udgifter som forsikring og CO2-afgift. 

Kom i gang med lav udbetaling.

Leasing af Ford E-Tourneo Custom

Ford Tourneo Custom 2022 Titanium Interior Rat

Avanceret teknologi og digitale tjenester

Ford E-Tourneo Custom får de nyeste og mest avancerede førerassistentsystemer som intelligent adaptiv fartpilot, aktiv parkeringshjælp, automatisk nødbremse og et 360-graders kamera, som giver det fulde overblik over bilen. Hvilket udstyr der er, afhænger af udstyrsniveauerne som vi ikke kender i detaljer endnu. 

Som standard er der et lynhurtigt 5G-modem, og det er derfor nemt at bruge Ford Pros digitale tjenester. Med FordPass-appen kan du nemt holde øje med bilens ladetilstand, ligesom den giver adgang til ruteplanlægning med ladepunkter undervejs. Man kan også forvarme bilen på de kolde dage. 

Ford har også udviklet en digital nøgle, der er inspireret af hotelnøglekort. Ved hjælp af såkaldt NFC-teknologi er det muligt at låse bilen op med et tyndt vandtæt kort, som bruges i stedet for en fysisk nøgle. Det gør det nemt, hvis der er flere, som skal køre bilen. Nøglen forventes i 2024.

Ford E-Tourneo Custom modeller, priser og specifikationer

Ford E-Tourneo Custom fås i fire forskellige udstyrsniveauer: Active, Sport, Titanium og Titanium X. Hvilke der bliver tilgængelige i Danmark, vides ikke endnu. 

Ford E-Tourneo Custom modeloversigt

 

  Brændstofforbrug km/l. CO2-emission g/km.

  Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr. Se prisliste for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.

  Ladeguide: Hvilken ladeløsning skal du vælge?

  Prøver du at finde rundt i junglen af forskellige ladeløsninger til de elektriske biler? Fortvivl ikke. Vores motorredaktør forklarer de forskellige muligheder og har samtidig lavet en sammenligning af priserne på de mest udbredte ladeløsninger.

  Se videoguiden her - eller læs den skrevne udgave her.

  SIKKERHED

  Ford E-Tourneo Custom er endnu ikke crashtestet hos Euro NCAP

  Når modellen er blevet crashtestet, kan du se rapporten her.

  0%
  Adult Occupant
  0%
  Child Occupant
  0%
  Pedestrian
  0%
  Safety Assist
  Se den fulde rapport her

  Find svaret her eller fang os på chat, telefon eller e-mail

  Spørgsmål om Ford E-Tourneo Custom

  Hvornår kommer den nye Ford E-Tourneo Custom?

  Det forventes, at den nye Ford E-Tourneo Custom kommer på det danske marked i andet halvår af 2023.

  Hvor mange er der plads til i Ford E-Tourneo Custom?

  Der er plads til otte passagerer foruden føreren i Ford E-Tourneo Custom.

  Fås Ford E-Tourneo Custom også som med brændstofmotor?

  Ja, det gør den. Ford Tourneo Custom er modellen med brændstofmotor - den har forskellige dieselmotorer at vælge mellem.

  Pristjek Illustration

  Ny bil? Tjek bytteprisen

  Med vores Pristjek kan du nemt og hurtigt få oplyst prisen på din nuværende bil. Det er helt gratis og uforpligtende, og giver dig et godt afsæt til at finde din næste bil.

  Se hvad din bil er værd

  Leveret af Indicata

  Se flere nyere brugte biler

  Ford

  Det med småt

  Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr.

  Se prisliste og/eller modelfanen for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.