En nyere brugt Mazda 6 er et stærkt kort. Vi har 2 styk til salg lige nu

Op gennem 1980'erne og 1990'erne var Mazda et af de helt store hit på det danske marked med storsællerterne Mazda 323 og Mazda 626. Sidstnævnte model, der var en konkurrent til blandt andre Opel Vectra, Toyota Carina og Ford Sierra/Mondeo, blev således kåret til Årets Bil i Danmark 1993. Mazda er faktisk kørt med den eftertragtede titel yderligere to gange - nemlig i 2004 med Mazda3 og igen fire år senere, da Mazda2 blev kåret til Årets Bil i Danmark 2008. I dag hedder modellerne stadig Mazda2 og Mazda3 - og desuden er der kommet et par højbenede udgaver til i form af Mazda CX-30, Mazda CX-3 og Mazda CX-5 samt den klassiske firmabil Mazda6.

Japanske Mazda har eksisteret siden 1920 og har produceret biler siden 1931. Dermed er Mazda en af de ældste bilproducenter i Japan. Mazda begyndte for alvor at titte frem på de danske landeveje i slutningen af 1970'erne, hvor modellerne 323 og 626 blev lanceret. Netop de to biler solgte i nærmest ekstrem stor stil i Danmark i adskillige år - med de to Toyota-modeller Corolla og Carina som de primære konkurrenter. I dag er især Mazda6 en favorit blandt firmabilister - og skal det hele være lidt sjovere, så kryber en del entusiaster også gerne ned i den lavtliggende Mazda MX-5.

2 BILER
Viser nu 2 af 2 biler

Derfor skal du købe din nye brugte Mazda 6 hos Bjarne Nielsen

Her på siden finder du altid flere brugte Mazda 6 til salg. Vi har et stort udvalg af brugte Mazda 6, som er den rummelige og elegante Mazda. Modellen findes naturligvis i en lang række forskellige udgaver med diverse motorstørrelser og udstyrsniveauer. Mazda 6 er den måske mest solgte Mazda overhovedet. Sammen med forgængeren – Mazda 626 – har den været med til at sætte standarden for godt design og gode køregenskaber i den store mellemklasse.

Mazda 6 kom på markedet i 2001 og var dengang første bil under det nye slogan ”zoom zoom”. Lige siden introduktionen har du kunne købe Mazda 6 i både sedan og stationcar. Fælles for samtlige Mazda-modeller gælder, at de byder på god komfort, lækkert design og moderne teknologi. Mazda har altid været kendt for ”at køre godt”, og Mazda 6 er ingen undtagelse i den forbindelse.

En brugt Mazda 6 er indbegrebet af kvalitet, komfort, køreglæde og masser af udstyr, så søger du en, så behøver du ikke lede længere. Kig ind til din nærmeste Bjarne Nielsen Mazda-forretning. 

Find de nyere årgange af Mazda 6: 2016, 2017. 2018, 2019, 2020 og 2021

Hos Bjarne Nielsen finder du brugte Mazda 6 i flere forskellige udgaver og årgange. Vi har typisk Mazda 6 fra årgang 2017, 2018, 2019, 2020 og 2021 - og kan du ikke finde lige nøjagtig den udgave eller variant, som du er på jagt efter, så kan du jagte den rette brugte Mazda 6 i en af de andre bilhuse, som vi har i vores koncern. 

Uanset hvilken nyere brugt Mazda 6 du køber hos os, så kan du være sikker på at få en bil i god stand. Vores biler bliver tjekket grundigt igennem inden de kommer til salg. Hver eneste bil gennemgår en omfattende klargøringsproces, hvor vi sørger for at udbedre akutte fejl og mangler, så du kan være godt kørende i mange år frem.

Vi har fair priser på Mazda 6 med benzin og diesel

Alle vores priser på brugte Mazda 6 er automatisk vurderet af Indikata. Vi har intet at skjule og du kan selvfølgelig se vurderingen her på siden. Langt de fleste af vores priser er ”fair” - det er ensbetydende med, at du gør en god handel, og at vi holder vores forretning kørende.

Vi tror nemlig på købmandskab, og at det der er en fair handel for begge parter, gør at du også kontakter os næste gang du skal købe brugt bil eller du skal have bilen på værksted. Er du i tvivl, så læs nogle af vores anmeldelser på Trustpilot. Også der er vi blandt de bedste bilforhandlere i Danmark.

Hvorfor købe en nyere brugt Mazda 6 hos Bjarne Nielsen?

Hos Bjarne Nielsen får du altid brugte Mazda 6 i topkvalitet til en fair markedspris. Vi har gjort det nemt at blive godt kørende med fornuftig finansiering og billån til konkurrencedygtige priser. Samtidig får du altid en fair pris på forsikring og en god pris for din brugte bil. Kig ind til os og se nærmere på det store udvalg.

Relaterede links