BILGUIDEN - Vi elsker biler

Test og anmeldelse af Mazda2

Den mindste Mazda i flokken er Mazda2, som faktisk er en af de mest rummelige modeller i b-segmentet, der også kendes som klassen for minibiler. Mazda2 blev introduceret i 2007, hvor den tog over efter Mazda Demio. Dette modelnavn er faktisk bevaret på andre markeder - men i Danmark har navnet siden 2007 altså været Mazda2.

Modellen, der i første generation delte platform med mere med Ford Fiesta, blev en øjeblikkelig succes, og blev kåret som Årets Bil i Danmark 2008. Den nuværende Mazda2 har intet slægtskab med Ford Fiesta, men deler derimod platform med Mazda CX-3. Teknisk set er den aktuelle Mazda2 fjerde generation, som ramte markedet i 2014.

ANMELDELSER

Det skriver anmelderne

I tvivl om Mazda 2 er den rigtige for dig? Vi har samlet anmeldelser af bilen her. Bemærk at anmeldelser kan have forskellig dato og at bilen kan være blevet opgraderet siden anmeldelsen.

 

  • "Er pladsbehovet ikke stort, kan denne topudstyrede Mazda 2 være et veloplagt alternativ til en lidt kedeligt udstyret større bil."
  • "Mazda 2 er en lækker mini, der begejstrer med stil, køreglæde og lavt forbrug."
  • "Mazda leverer i øjeblikket velkørende og ikke mindst velbyggede biler. De spytter konsekvent solide biler ud fra fabrikken."
    Der gives ikke score