Mazda 2 16

Mazda2 er en af de mest rummelige modeller i segmentet

BILGUIDEN - Vi elsker biler

Test og anmeldelse af Mazda2

Den mindste Mazda i flokken er Mazda2, som faktisk er en af de mest rummelige modeller i b-segmentet, der også kendes som klassen for minibiler. Mazda2 blev introduceret i 2007 og delte i første generation platform med Ford Fiesta, og blev en øjeblikkelig succes som blev kåret som Årets Bil i Danmark 2008.

Den nuværende Mazda2 har intet slægtskab med Ford, men deler derimod platform med Mazda CX-3. Teknisk set er den aktuelle Mazda2 tredje generation, som ramte markedet i 2014 men som har fået facelift i både 2019 og 2023. I 2022 kom en hybrid-udgave som deler både platform og design med Toyota Yaris. Den blev opdateret i 2024 og har blandt andet fået et mere Mazda-look.

ANMELDELSER

Det skriver anmelderne

I tvivl om Mazda2 er den rigtige for dig? Vi har samlet anmeldelser af bilen her. Bemærk at anmeldelser kan have forskellig dato, og at bilen kan være blevet opgraderet siden anmeldelsen.

 

  • "Er pladsbehovet ikke stort, kan denne topudstyrede Mazda 2 være et veloplagt alternativ til en lidt kedeligt udstyret større bil."
  • "Mazda 2 er en lækker mini, der begejstrer med stil, køreglæde og lavt forbrug."
  • "Mazda leverer i øjeblikket velkørende og ikke mindst velbyggede biler. De spytter konsekvent solide biler ud fra fabrikken."
    Der gives ikke score

Brugt Mazda2? Find den her

Brugte biler

Læs flere nyheder i vores Bilmagasin