Nyere brugt Volkswagen Touran? Vi har 4 modeller til salg.

Vi har et et fint udvalg af nyere brugte Volkswagen Touran i vores ti Bjarne Nielsen-bilhus. Volkswagen Touran er et glimrende stykke køretøj, der har eksisteret siden 2003. Inden for de seneste år har Volkswagen Touran fået den endegyldige blåstempling i kraft af at blive godkendt som patruljevogn. Den fine MPV fra Wolfsburg-giganten er nemlig blevet fast inventar i de fleste politikredse, og dermed må enhver eventuel tvivl om køretøjets kompetencer forstumme.

Volkswagen Touran henvender sig til de pladskrævende, hvor syv sæder ofte er et must. Bilen er perfekt til den store familie og hele ferieoppakningen - mener også et hit hos firmabilister, der gerne vil have det bedste fra to verdener. 

Den kompakte MPV - og MPV står jo for multi purpose vehicle, altså et køretøj med mange anvendelsesmuligheder - har altså enten fem eller syv sæder, med mindre vi taler om en gulplade-version. Et større facelift i 2006 skruede yderligere op for populariteten, da det blandt andet bød på en ny benzinmotor. Det var en motor, der kombinerede tre kendte teknikker: kompressor, direkte indsprøjtning og turbolader. Det skruede ned for forbruget og op for ydeevnen, og motoren blev et kæmpe hit i Volkswagen Touran. 

Indtil videre er Volkswagen Touran produceret i to forskellige generationer, og den seneste er fra 2015. Det er denne udgave, som har fristet det danske politi, fordi bilen i store træk leverer de samme præstationer som Volkswagen Passat - men der er bare mere albuerum og højere til loftet, hvilket er attraktivt over for garderhøje politifolk, der både skal være iført skudsikker vest og diverse udrustning.

4 BILER
Viser nu 4 af 4 biler

Køb en brugt Volkswagen Touran hos Bjarne Nielsen - og nyd godt af alle fordelene

I Bjarne Nielsens bilhuse har vi gennem mere end tre årtier forhandlet nyere brugte Volkswagen-modeller - herunder også Volkswagen Touran, der har været en ganske populær størrelse, siden den kørte de første kilometer tilbage i 2003. Hos Bjarne Nielsen har vi naturligvis et fint udvalg af Volkswagen Touran, der er en MPV i den bedre ende af middelklassen - men stadigvæk til fine priser. Her er det altid vigtigt at huske på, at når vi taler om Volkswagen Touran, så får man bare mere værdi for pengene.

Mange vælger Volkswagen, fordi mærket er lig med kvalitet, komfort og gennemprøvet teknik. Det kan du også roligt vælge at gøre - og hvis du ønsker en bil med overskud, plads, komfort og mange fine detaljer, så kan du roligt vælge Volkswagen Touran.

Vi har alle de nyere årgange af Volkswagen Touran - 2018, 2019, 2020, 2021, 2022, 2023 og 2024

Volkswagen Touran er på alle måder en glimrende bil, som der er stor efterspørgsel på. Og som det er med udbud og efterspørgsel, så har det naturligvis den konsekvens, at prisniveauet på Volkswagen Touran er lidt over gennemsnittet. Til gengæld har du så også nærmest garanti for, at pristabet ved et eventuelt videresalg vil være forholdsvis lavt, såfremt din Volkswagen Touran er blevet passet og plejet.

Der er blevet solgt Volkswagen Touran i bunkevis, og især i løbet af den seneste halve snes år har Volkswagen Touran været populær. Der kører et godt stykke over 30.000 Volkswagen Touran rundt på de danske veje i indregistrerede udgaver, så intet under, at man ofte kan se en af de fine tyske MPV-biler i nabolaget.

Vi har de fleste varianter og årgange hos Bjarne Nielsen, og du kan naturligvis også finde Volkswagen Touran, der topper udstyrslisten. Så du skal bare gøre op, hvad dit og dine næres behov er i forhold til netop udstyr, motorvariant og lignende. Hos Bjarne Nielsen har vi erfaring og knowhow, og vores personale er klædt mere end godt på til at informere om Volkswagen Touran-modellerne.

En nyere brugt Volkswagen Touran fra Bjarne Nielsen er en dejlig bil

Selvom du køber en brugt Volkswagen Touran hos Bjarne Nielsen, så er designet tidsløst på den absolut fine måde. Om den har et par år fra eller til på bagen behøver faktisk ikke at have den store betydning. 

Du får en fuldt ud moderne bil - både på sikkerhed, teknologi og brændstoføkonomi. Volkswagens populære og yderste effektive TSI- og TDI-motorer går igen i Volkswagen Touran, og det betyder, at du på trods af bilens størrelse får en ganske brændstofeffektiv og budgetsikker bil, der sikrer dig en lav ejerafgift og giver betinget håb om lave serviceomkostninger.

Køb din nye brugte Volkswagen Touran til en fair pris

Selvom en Volkswagen Touran hos Bjarne Nielsen holder en god brugtpris på grund af kvaliteten, der er på et højt niveau, så kan du stadig gøre en rigtig god handel på en brugt Volkswagen Touran.

Hos Bjarne Nielsen har vi altid lagt os i selen for at sætte fair priser på vores nyere brugte biler - og derfor har vi lavet en aftale med et uvildigt firma, der giver sine uforbeholdne vurderinger af vores priser. Det viser sig - som du også kan se her på sitet, at langt de fleste priser på nyere brugte biler hos Bjarne Nielsen bliver vurderet som værende helt fair.

Relaterede links