BILGUIDEN - Vi elsker biler

Test og anmeldelse af Dacia Jogger

Dacia Jogger er navnet på den nyeste familiebil fra Dacia. Det er den længste Dacia i modelrækken - og der er helt reelt tale om en ægte familiebil med plads til syv voksne.

Dacia Jogger er 4,55 meter lang med en imponerende akselafstand på hele 2,9 meter og en frihøjde på 20 centimeter, som er bedre end flere SUV’er. Det betyder, at bilen nemt rummer op til syv personer, perfekt til den moderne, sammenbragte familie. De to bagerste sæder er individuelle og kan foldes ned eller tages helt ud. Gør man det har man plads til 708 liter bagage. Folder man også anden sæderække ned, har man plads til 1819 liter bagage.

Da Jogger jo er en rigtig familiebil, skal der jo også være en masse fralægningsplads - og det er der. Hele 24 liter i kabinen, der også rummer op til seks kopholdere. Har man brug for at transportere ting på taget, fås Jogger med den smarte tagræling, der enkelt kan transformeres til tagbøjler, som kan klare 80 kilo vægt.

Vi har endnu ikke haft lejlighed til at teste Dacia Jogger - men her kan du se en anmeldelse af Dacia Spring fra "Bilguiden - Vi elsker biler".

Dacia Jogger 2022 1600 01

GARANTERET LAV PRIS. Dacia Jogger er en rummelig MPV med god plads til syv voksne personer.

ANMELDELSER

Det skriver anmelderne

Dacia Jogger er så nyt et bekendtskab, at den slet ikke er nået til Danmark endnu. Derfor er der heller ikke mange testkørere, der har haft mulighed for at anmelde bilen. Og så alligevel - for førstehåndsindtrykket fra en statisk præsentation har fået flere motorjournalister til at fare til tastaturet alligevel.

  • "Nu kommer Jogger, som er anderledes frisk at se på, men stadig hamrende praktisk. Det er en syv-personers MPV, som er nærmest fed."
    Der gives ikke score
  • "Dacia giver ikke udtryk for at være mere, end det er, og det er derfor, at jeg rigtig godt kan lide det mærke. Sådan er det også med Dacia Jogger."
    Der gives ikke score
  • "En rummelig bil til den store familie er ved at blive en mangelvare. Men lavprismærket Dacia holder fast i de familievenlige MPV’er ved at lancere Jogger."
    Der gives ikke score