Dacia Jogger 2022 1600 02

Dacia Jogger er et stærkt bud i klassen for store biler

BILGUIDEN - Vi elsker biler

Test og anmeldelse af Dacia Jogger

Dacia Jogger er navnet på den nyeste familiebil fra Dacia. Det er den længste Dacia i modelrækken - og der er helt reelt tale om en ægte familiebil med plads til syv voksne.

Dacia Jogger er 4,55 meter lang med en imponerende akselafstand på hele 2,9 meter og en frihøjde på 20 centimeter, som er bedre end flere SUV’er. Det betyder, at bilen nemt rummer op til syv personer, perfekt til den moderne, sammenbragte familie. De to bagerste sæder er individuelle og kan foldes ned eller tages helt ud. Gør man det har man plads til 829 liter bagage. Folder man også anden sæderække ned, har man plads til 2085 liter bagage.

Da Jogger jo er en rigtig familiebil, skal der jo også være en masse fralægningsplads - og det er der. Hele 24 liter i kabinen, der også rummer op til seks kopholdere. Har man brug for at transportere ting på taget, fås Jogger med den smarte tagræling, der enkelt kan transformeres til tagbøjler, som kan klare 80 kilo vægt.

Bilguidens gennemgang af Dacia Jogger.

Dacia Jogger 2022 1600 01

GARANTERET LAV PRIS. Dacia Jogger er en rummelig MPV med god plads til syv voksne personer.

ANMELDELSER

Det skriver anmelderne

  • "Nu kommer Jogger, som er anderledes frisk at se på, men stadig hamrende praktisk. Det er en syv-personers MPV, som er nærmest fed."
    Der gives ikke score
  • "Dacia giver ikke udtryk for at være mere, end det er, og det er derfor, at jeg rigtig godt kan lide det mærke. Sådan er det også med Dacia Jogger."
    Der gives ikke score
  • "En rummelig bil til den store familie er ved at blive en mangelvare. Men lavprismærket Dacia holder fast i de familievenlige MPV’er ved at lancere Jogger."
    Der gives ikke score

Brugt Dacia Jogger? Find den her

Brugte biler

Læs flere nyheder i vores Bilmagasin

Se Bilmagasinet