BN AUG 17 048

Buler eller ridser

Vi kan udbedre alle skader på din bil, så den bliver som ny.

Book tid

Har du fået ridser eller buler på din bil?

De fleste buler og ridser kan laves ganske nemt og hurtigt, uden at skulle være en større udgift for dig. Lakskader, revnede kofangere, ridsede fælge, stenslag og ridser i lygtegals er blot nogle af de mange uheld vi kan lave uden at det behøver være dyrt. De fleste små buler kan faktisk også repareres helt uden lakering. Vil du vide mere eller har du brug for hjælp til udbedring af skader på din bil, kan du altid kontakte os.

Buleudbedring uden lakering

- det er billigere end du tror

Paintless bule reperation er en proces, der anvendes til permanent at fjerne buler fra biler uden brug af lakering. Ved hjælp af specielle værktøjer, retter vi metallet på din bil tilbage til sin oprindelige form uden at beskadige lakken. Bulen fjernes altså uden brug af fyldstoffer, slibning eller genlakering. Det er både hurtigere, enklere og billigere, fordi den oprindelige fabrik finish bliver bevaret og dermed mister bilen ikke værdi.

Spotlakering

- har du fået ridser eller en lakskade i din kofanger?

Med spotlakering maler vi kun selve skaden. Der bruges mindre materialer og kortere arbejdstid, hvilket betyder at du sparer penge. Vi blander farven på din bil ved hjælp af computer og farvesystem, og du kan derfor ikke se en forskel på der hvor vi har lakeret og farven på resten af bilen.

 

Få en vurdering af skaderne samt et uforpligtende tilbudGratis

Mange bilejere kender oplevelsen af at opdage ridser eller mindre buler på bilen. Men faktisk kan de fleste skader laves nemmere og billigere end du måske tror. Har du fået buler, skrammer og ridser? Har din fælg ramt kantstenen, eller har du haft et uheld med din bil?