På jagt efter ny brugt Volvo V40? Vi har 1 eksemplarer til salg

Den første Volvo V40 blev produceret fra 1995, hvor den afløste den navnkundige Volvo 440 og Volvo 460-serie. Produktionen blev lukket ned igen allerede i 2004, hvorfor det næppe er denne årgang, som vi har til salg i Bjarne Nielsens bilhuse. Først i 2012 blev Volvo V40 atter sendt i produktion, og det er denne model, som der fortsat findes mange nyere brugte modeller af. 

Fakta er under alle omstændigheder, at der fortsat kører mere end 7500 brugte Volvo V40 rundt på danske plader - og dermed er der altså grobund for en fortsat stor omsætning af nyere brugte og brugte Volvo V40.

Uanset hvilken årgang Volvo V40 du vælger, så er sikkerhedsniveauet som altid i top. Præcis som også udstyrsniveauet typisk er det. Motormæssigt findes der en række forskellige benzin- og dieselmotorer. Hvoraf topmodellen har en turboladet 2,5 liters benzinmotor og har 254 hestekræfter. Derudover findes Volvo V40 med automatgear og med manuel gear.

1 BILER
Viser nu 1 af 1 biler

Du skal købe din nye brugte Volvo V40 hos Bjarne Nielsen

Volvo V40 er en af de bedst sælgende Volvo-modeller - både på det danske og det internationale marked. Det har den sidegevinst, at der ofte er et stort udbud af brugte Volvo V40-modeller. Som skrevet andetsteds, så er der i omegnen af 7500 Volvo V40 indregistreret i Danmark, hvilket er ganske pænt i betragtning af, at modellen gik ud af produktion i 2019.

Præcis som de øvrige Volvo-biler er Volvo V40 kendt for sin fokus på sikkerhed, masser af komfort, teknologi og smarte funktioner. Så søger du en brugt Volvo V40 - så behøver du ikke lede ret meget længere. Vi har erfaring og knowhow hos Bjarne Nielsen, og så er vi i øvrigt autoriseret forhandler af det svenske bilmærke i henholdsvis Køge, Esbjerg og Herning.

Find de nyere årgange af Volvo XC40: 2016, 2017. 2018 og 2019

Vi har salgsklare eksemplarer af de fleste nyere årgange af Volvo V40 - eksempelvis 2016, 2017, 2018 og 2019, som også udgør de nyeste udgaver. Hvis vi skal se lidt nærmere på de udstyrspakker, som du finder i de seneste årgange af Volvo V40, så er der tre udstyrspakker som hedder henholdsvis Comfort, Sport og X-Sight.

Fælles for alle tre udstyrspakker er, at niveauet af udstyr er nærmest urimeligt højt. I Comfortakken finder du blandt andet alufælge, kørecomputer samt tågeforlygter. I Sport-pakken får du piano sort interiør samt mørkbelagte forlygter oveni. I den dyreste pakke, som hedder X-sight, får du også dellæderindtræk, indlæg i træ, læderrat og centrallåsesystem med fjernbetjening.

Vi har fair priser på Volvo V40 benzin og diesel

Uanset hvilken Volvo V40-model du vælger, så bør du aldrig komme i tvivl om, at du får en køreoplevelse på første klasse. Desuden er vores priser på Volvo V40 helt gennemsigtige og fair - og i øvrigt vurderet af et eksternt firma. Det betyder, at du kan se, om prisen på en nyere brugte Volvo V40 benzin eller Volvo V40 diesel er lidt for høj, billig eller helt gennemsnitlig og fair. Langt de fleste af vores priser bliver vurderet til at være fair.

Motormæssigt findes tre forskellige benzin- og dieselmotorer. Hvoraf topmodellen er en turboladet 2,5 liters benzinmotor og har 254 hestekræfter. Desuden findes Volvo V40 både med automatgear og med manuel gear.

Hvorfor købe ny brugt Volvo V40 Recharge hos Bjarne Nielsen?

Hos Bjarne Nielsen har vi handlet biler siden 1988, og har således mange års erfaring og knowhow med os. Vi har været autoriseret forhandler af Volvo i en del af årene, og har i dag tre store Volvo-bilhuse i Køge, Herning og Esbjerg.

Udvalget af Volvo-modeller er derfor stort og facetteret, og vi har typisk også et bredt udvalg i Volvo V40-udgaverne. Du kan med fordel kigge videre her på sitet - eller du kan vælge at besøge det nærmeste Bjarne Nielsen-bilhus for at se nærmere på modellerne.

Relaterede links