Lige nu har vi 2 brugte Volvo XC90 til salg.

Da Volvo XC90 i sin nuværende generation blev lanceret i 2014 blev den hurtigt kåret som den mest sikre bil i verden. Siden er sikkerhedsteknologierne i XC90 løbende blevet opdateret, så selv de nyeste udgaver er fuldt opdateret. Og karosseriet er fortsat i toppen af sikkerhedsskalaen. 

Oplev også den nye Volvo XC90

Volvo XC90 har en karismatisk udstråling kombineret med de klassiske Volvo-elementer såsom brede skuldre og et potent og maskulint udtryk. Den store SUV er udstyret med kvalitetsmaterialer, der sammen med den gode plads og de mange detaljer leverer en klar fornemmelse af luksus.

Volvo XC90 er det svenske mærkes absolutte fyrtårn. Både på størrelse, motor, teknologi og sikkerhed. Volvo XC90 har plads til syv personer og rummer dermed den store familie og bagagen på en og samme tid.

Samtidig er XC90 det absolut sikreste, som Volvo kan præstere. Det er praktisk talt en tank på hjul - en meget veldesignet og velkørende en af slagsen, vel at mærke! 

2 BILER
Viser nu 2 af 2 biler

Volvo XC90 er en af verdens mest sikre biler

Sikkerheden kommer altid først hos Volvo. Derfor er Volvo også markedsledende når det gælder sikre biler. Mange af de sikkerhedsfunktioner, som vi i dag tager for givet, er opfundet af Volvo. Tag bare sikkerhedsselen og nakkestøtten som eksempler.

De senere år er Volvo blev populære på mere end bare sikkerhed. Svenske Volvo er blevet en del af New Nordic trenden, og det skinner igennem på designlinjen, der har høstet stor anerkendelse i Norden såvel som resten af verden.

Samtidig er Volvo hoppet med teknologi-vognen og tilbyder rigtig mange lækre funktioner. Tag blot Volvo-on-Call som eksempel. Her kan du via din mobil eksempelvis bede bilen om at varme op, så den er klar, når du skal ud at køre en vintermorgen. Volvo-on-Call er muligt på de fleste nyere modeller, men kræver et abonnement og eventuelt montering.

Fair priser på brugte Volvo XC90 plug-in hybrid

Alle vores priser på brugte Volvo XC90 er automatisk vurderet af Indikata. Vi har intet at skjule og du kan selvfølgelig se vurderingen her på siden. Langt de fleste af vores priser er ”fair” – det betyder, at du gør en god handel, og vi holder vores forretning kørende. Vi tror nemlig på købmandskab, og at det der er en fair handel for begge parter, gør at du også kontakter os næste gang du skal købe brugt bil eller du skal have bilen på værksted.

Køb din nye brugte Volvo XC90 2022 hos Bjarne Nielsen

Søger du efter en billig brugt Volvo XC90 - så er det her hos Bjarne Nielsen, at du kan finde den. Overvejer du at købe en brugt Volvo XC90, så klik videre blandt de mange søgeresultater herover. Hos Bjarne Nielsen har vi mere end 30 års erfaring som bilforhandler, og i mange af de år har vi været autoriseret Volvo-forhandler.

Vi har et stort udvalg af brugte Volvo XC90, som må betegnes som det absolutte flagskib blandt Volvos mange finde modeller. Modellen er kåret som den sikreste bil i verden, hvilket man på ingen måde undres over, når man sætter sig bag rattet i den store skandinaviske SUV.

Volvo XC90 findes naturligvis i en række forskellige udgaver med diverse motorstørrelser og udstyrsniveauer. Volvo XC90 blev introduceret i 2002 og blev straks en storsælgende succes for Volvo. Den aktuelle udgave, som er anden generation, kom på markedet i 2014. 

En brugt Volvo XC90 er - præcis som de øvrige Volvo-biler - indbegrebet af kørekomfort, kvalitet teknologi og smarte funktioner. Og så er Volvo XC90 lige siden introduktionen blevet opfattet som en virkelig sikker bil. Så søger du en brugt Volvo XC90 - så behøver du ikke lede ret meget længere. Kig ind til din nærmeste Bjarne Nielsen Volvo-forretning.

Hvorfor købe en nyere brugt Volvo XC90 Recharge hos Bjarne Nielsen?

Vi er autoriseret Volvo-forhandler med tre Volvo-bilhuse i henholdsvis Køge, Esbjerg og Herning - og vi har naturligvis også autoriseret service af Volvo. Bjarne Nielsen får du altid brugte Volvo i topkvalitet til en fair markedspris. Vi har gjort det nemt at blive godt kørende med fornuftig finansiering og billån til konkurrencedygtige priser. Samtidig får du altid en fair pris på forsikring og en god pris for din brugte bil. Kig ind i det nærmest bilhus og se det store udvalg.

Relaterede links