Lige nu har vi 0 brugte Aiways U5 til salg.

Aiways er et af de nyere skud på stammen, når vi taler om elbiler. Det er inden for de seneste par år, at bilmærket er blevet introduceret på det danske marked, og hos Bjarne Nielsen har vi været heldige at få godt fat om det kinesiske brand som nyere brugt bil.

Aiways U5 bygges på en nyopført bilfabrik i byen Shangrao sydvest for Shanghai. Fabrikken er indrettet efter de nyeste produktionsmetoder med robotter og produktionsteknologi fra tyske og schweiziske firmaer som ABB og Siemens.

Fabrikken har en automatiseringsgrad på 90 procent, og beskæftiger godt 1200 personer. Kapaciteten er i første omgang 150.000 biler om året, men fabrikken kan opgraderes til at producere 300.000 biler årligt og håndtere op til seks forskellige modeller samtidig. Investeringen i fabrikken løber op i over 13 mia. danske kroner.

  Viser nu 0 af 0 biler

  Derfor skal du købe din nye brugte Aiways U5 hos Bjarne Nielsen

  Vi har et udvalg af den nye brugte Aiways U5 i Bjarne Nielsens ti bilhuse. Og har vi ikke lige den model, som tiltaler dig, så kan du også gå på jagt her på sitet, hvor samtlige op imod 1000 nyere brugte biler er udstillet virtuelt.

  For os er fremtiden elektrisk. Derfor vil vi gerne gøre overgangen fra benzin til elbil så overskuelig som muligt - og vi rådgiver gerne om de mange fordele, der er ved at skifte til en Aiways U5.

  Priserne på vores brugte Aiways U5 hos Bjarne Nielsen vurderes som fair

  Hos Bjarne Nielsen har vi en uvildig samarbejdspartner til at vurdere priserne på vores nyere brugte Aiways U5-modeller, så du er sikret en god og objektiv rådgivning omkring, hvor vidt prissætningen på den konkrete bilmodel er fair, lidt for dyr eller lidt for billig - alt sammen målt i forhold til et gennemsnit.

  I Aiways U5 er den fulde sikkerhedspakke standardudstyr. For eksempel den automatiske fartpilot, der selv holder sikker afstand til den forankørende, vejbaneassistenten der holder bilen på ret spor på motorvejen og de mange sensorer, der advarer mod trafik bagfra i den blinde vinkel eller mod at åbne døren, hvis der kommer en cykel eller bil fordi dig, mens du holder stille.

  En Aiways U5 har en ganske fortrinlig rækkevidde

  Aiways U5 fra Bjarne Nielsen-kæden er en avanceret elbil med klimastyring af batteriet til gavn for rækkevidde og batteriets levetid. Batteripakken er udført som en sandwich-konstruktion unikt for Aiways, der selv producerer batteriet.

  Batteriet af litium-ion typen har en kapacitet, der sikrer, at rækkevidden er op til 410 kilometers kørsel (WLTP-norm for Aiways U5 Plus versionen).

  Er Aiways en god bil at købe brugt?

  Hos Bjarne Nielsen sælger vi nyere brugte Aiways - og har ofte flere eksemplarer af de relevante modeller. Der er masser af standardudstyr i en Aiways U5 - eksempelvis har bilen den fulde sikkerhedspakke med nødbremse, vejbaneassistent og advarsel mod trafik i blinde vinkler og elektronisk klimaanlæg, el-betjente forsæder, 360 graders panoramakamera og LED forlygter.

  Er du til luksus, vælger du U5 Premium med læderindtræk, el-betjent glassoltag, elektrisk bagklap med fodbetjening, 19” alu-fælge og parkeringsassistance. Så du skal bare vælge din favoritfarve.

  Relaterede links