Er du også til en nyere brugt VW? Vi har lige nu 100 brugte Volkswagen til salg

Er du på jagt efter en nyere brugte Volkswagen - eller Folkevogn, som mærket stadig er bredt kendt som - så er Bjarne Nielsen det helt rette sted at handle. På koncern-niveau sælger vi mere end 10.000 biler årligt - og vi sørger for at rådgive dig grundigt gennem hele processen, så du får den bedste oplevelse. Vi vil nemlig gøre at, hvad der står i vores magt, for at du bliver godt kørende i din nyere brugte Volkswagen.

Det er svært at komme uden om Volkswagen, hvis man beskæftiger sig med det danske bilmarked. Den tyske bilproducent er den tredje største i verden, men på dansk grund har den adskillige gange været det mest solgte bilmærke. I 2014 blev der således solgt 23.030 nye Volkswagen i Danmark, hvilket suverænt gør den tyske bilproducent til den mest solgte i 2014, som Volkswagen også var årene før.

Især den lille Volkswagen Up, som kom på markedet i Danmark i 2012, er en væsentlig forklaring på Volkswagens salgssucces de seneste år. Den topper salgslisterne, men den er langt fra den mest legendariske bil fra Volkswagen koncernen. Et bud på dette må være Volkswagen Golf, som blev præsenteret tilbage i 1974, og som nu sælges i syvende generation. En bil som har fået opkaldt en hel bilklasse efter sig. Den har altså mere end 40 års historie bag sig, og den syvende generation, som sælges nu, byder på mere plads og den nyeste motorteknologi. Volkswagen Golf er dog langt fra den eneste model med kæmpe succes, for året efter at Volkswagen Golf blev præsenteret, kom lillebroren Volkswagen Polo. En bil som også stadig er en stor del af det danske bilmarked.

Både Volkswagen Golf og Volkswagen Polo hører til i de mindre bilklasser, men Volkswagen har i den grad også gjort sig bemærket i de større segmenter. Volkswagen Passat, som blev præsenteret samme år som Volkswagen Golf, er således blandt de mest populære biler i firmabilssegmentet, og på verdensplan er den blandt de 10 mest sælgende bilmodeller nogensinde. En anden luksuriøs satsning kom til Danmark i 2002, hvor Volkswagen præsenterede SUV’en Volkswagen Touareg, der blev en forholdsvis salgssucces, og som er eftertragtet på brugtbilsmarkedet.

100 BILER
Viser nu 21 af 100 biler
Vis flere biler

Din nyere brugte Volkswagen kan du med fordel købe hos Bjarne Nielsen

Volkswagen er det mest populære bilmærke i Danmark, og Volkswagen er globalt set også et af de største bilmærker. Herhjemme er det rundt regnet hver ottende bil, der kører rundt med det iøjnefaldende VW-logo på kølergitteret - det svarer til, at der næsten er 400.000 indregistrerede Volkswagen-biler i Danmark.

Hos Bjarne Nielsen har vi naturligvis også et stort udvalg af personbiler fra den Wolfsburg-baserede producent. Volkswagen er biler i den bedre ende af middelklassen - men stadigvæk til fine priser, når man tager i betragtning, hvor meget værdi man får for pengene. Mange vælger Volkswagen, fordi mærket er lig med kvalitet, komfort og gennemprøvet teknik.

Find de nyere årgange af Volkswagen: 2018, 2019, 2020, 2021, 2022, 2023 og 2024

Bjarne Nielsens ti bilhuse er en del af Nielsen Car Group, hvor vi årligt sælger langt over 10.000 nye og nyere brugte biler. I vores bilforretninger finder du brugte Volkswagen i alle størrelser og prisklasser. Fra Volkswagen Up! og Volkswagen Polo over Volkswagen Golf og Volkswagen Passat til Volkswagen T-Roc og Volkswagen Arteon Shooting Brake. Uanset hvilken nyere brugt Volkswagen du køber, kan du være sikker på at få en bil i god stand.

Når vi sætter en brugt bil til salg, sørger vi for at tjekke den grundigt igennem. Hver bil gennemgår en omfattende klargøring hvor vi sørger for at udbedre akutte fejl og mangler så du kan være godt kørende i mange år frem. Volkswagen breder sig over rigtig mange segmenter - så kig løs her på sitet og kontakt det nærmeste Bjarne Nielsen-bilhus for en prøvetur.

Vi har fair priser på Volkswagen med benzin, diesel, hybrid, plug-in hybrid og el

Priserne nyere brugte Volkswagen-modeller bliver i Bjarne Nielsen-bilhusene automatisk vurderet af en uafhængig samarbejdspartner, som giver sit besyv med, og vurdere om prisen på en konkret brugt bilmodel er fair, lidt for billig eller lidt til den høje side.

Hos Bjarne Nielsen kører vi nemlig med fair priser, fordi vi tror på et godt og ordentligt købmandskab. På den ene side skal du gøre en god handel, og på den anden side holder vi vores forretning kørende. Det er vigtigt for os, at du - når du har købt din nye brugte Volkswagen - husker os som det foretrukne sted at handle og få serviceret din bil fremover.

Vores kunder er godt tilfredse, og det kan du få bekræftet ved at kaste et blik på nogle af vores anmeldelser på Trustpilot, hvor vi bliver vurderet blandt de bedste bilkoncerner i Danmark.

Hvorfor købe ny brugt Volkswagen hos Bjarne Nielsen?

Det kommer næppe som nogen overraskelse, at Volkswagen er et yderst populært mærke på brugtbilsmarkedet herhjemme. Brugte biler har i lang tid været en foretrukken måde at handle biler på, da du kan få en bil i høj kvalitet, der fungerer fuldstændig som ny, til en billigere pris.

Hvis du står og skal have byttet dit køretøj ud med et nyt, så bør du overveje at købe en Volkswagen brugt hos os. Så kan du spare dig selv for en masse penge og samtidig få et lækkert køretøj i god kvalitet.

Relaterede links