Klar til en næsten ny elbil? I dette sekund har vi 2 nyere brugte Tesla'er til salg

Hos Bjarne Nielsen har vi et bredt udvalg af spændende og attraktive elbiler fra Tesla. Tesla har virkelig sat standarden for elbiler, og det ses tydeligt i deres modelprogram, som indeholder blandt andet Model 3, Model Y og Model X. Vi har mere end 30 års erfaring som bilforhandler, og vi kan derfor besvare alle de spørgsmål, du måtte have om elbiler generelt og Tesla i særdeleshed.

Der er mange penge at spare ved at vælge en lettere brugt udgave af Tesla, og hos Bjarne Nielsen tilbyder vi Tesla til virkelig attraktive priser. Vi har gjort det nemt for dig at vurdere vores priser på nyere brugte Tesla’er, da alle priser bliver automatisk vurderet af vores samarbejdspartner, der er fuldstændig objektiv og uvildig. Alle vurderinger kan ses på siden ved prisen, så du hurtigt og nemt kan få et overblik over, om prissætningen er indenfor rammen af, hvad du vil give, og hvordan den ligger i forhold til resten af markedet.

Har du brug for finansiering af bilen, så klarer vi også den, og det får du naturligvis også til en konkurrencedygtig pris. Du kan altid høre mere i dit nærmeste Bjarne Nielsen-bilhus. Her giver vi dig også en god pris for din brugte bil, og vi tilbyder også forsikring, så din nye Tesla er i gode hænder fra start. Du får altid et halvt års garanti. Er du allerede klar til at købe den Tesla, som du ønsker, så kan du her på siden bestille bilen og få den leveret i din indkørsel om få dage.

2 BILER
Viser nu 2 af 2 biler

Tesla er førende indenfor elbiler

Tesla har virkelig sat standarden for, hvordan en elbil skal se ud, og hvordan den skal køre. Derfor er det hurtigt blevet et populært mærke, når der skal købes en elbil - også i Danmark. Tesla laver ikke andet end elektriske biler, og derfor er alle modeller tænkt som eldrevne fra start. Det betyder, at mange features er designet og skabt til at fungere i en elbil, og det gør rigtig meget godt ved køreoplevelsen.

På trods af at modelprogrammet ikke er så bredt, så har Tesla formået at skabe biler, som passer til alle. Med lange rækkevidder og hurtig acceleration hvor flere modeller kan komme fra 0-100 km/t på få sekunder får man en bil, der fungerer i hverdagen, ligesom den er sjov at have med på længere ture. Derudover er der god plads til hele familien, og så endda med en miljøvenlig elmotor, der ikke udleder CO2 under kørsel.

Brugte Tesla’er fra årgang 2018-2024

Tesla kom til Danmark i 2013, og i dag er der tæt på 20.000 indregistrerede Tesla’er i landet. Resten af Europa har også taget begejstret imod bilmærket, og derfor er det muligt for os hos Bjarne Nielsen at skaffe mange forskellige årgange af Tesla hjem som lettere brugte modeller.

Vi sælger nyere, brugte biler, så leder du efter Tesla fra den årgang eller 2018, 2019, 2020, 2021, 2022 eller de nyeste brugtbilsårgange 2023 og 2024, så tag et kig her på siden eller kontakt din nærmeste Bjarne Nielsen, så hjælper vi dig med at finde den rette Tesla til dig.

Hvilke Tesla-modeller findes der?

Den første model var sportsvognen Tesla Roadster, og derefter fulgte den mere familievenlige Tesla Model S i 2012. Udover Model S findes der også den populære Model 3, som er den, der er flest af i Danmark. Der er næsten 12.500 Model 3 – til sammenligning er der 5000 styk af Model S.

Derudover kan du også få Model X og Model Y. Model X er den hurtigste og mest kraftfulde SUV på markedet, mens Model Y går for at være den familievenlige og rummelige Tesla. Med fire aktuelle modeller at vælge mellem er der altså ikke mange forskellige biler, men de rammer alle forskellige behov, og derfor er det et ret alsidigt modelprogram, som Tesla kan præsentere.

Køb din nye brugte Tesla hos Bjarne Nielsen

Vi har hos Bjarne Nielsen nyere brugte Tesla-modeller i mange forskellige udstyrsvarianter, motor- og batteristørrelser samt i forskellige prisklasser. Men uanset hvilken model du vælger, så får du en bil, der er i rigtig god stand.

Du kan samtidig være sikker på, at bilen er gennemtjekket, for alle de brugte biler, vi får til salg hos Bjarne Nielsen, har gennemgået et grundigt tjek. Herefter er der en omfattende klargøring, så eventuelle fejl og mangler bliver udbedret, og derfor bliver du altid godt kørende i mange år, når du køber en brugt bil hos Bjarne Nielsen – også når det er Tesla. Kør ind til dit nærmeste Bjarne Nielsen-bilhus og lad dig inspirere.

Relaterede links