Er du klar til BMW? Lige nu har vi 25 nyere brugte til salg

Køb din BMW hos os og få glæden af mange års erfaring og et meget høje serviceniveau. BMW er noget af det ypperste, som er rullet ud fra Tyskland, og BMW er indbegrebet af tysk kvalitet. Du finder selvfølgelig både 1-serie, 3-serie og 5-serie - samt alle de andre populære BMW-modeller i vores sortiment, ligesom der også er de nye elbiler fra BMWs i-serie.

Når du handler bil her hos os, så er du aldrig alene. Vi sælger mere end 10.000 biler årligt, og sørger naturligvis for at rådgive dig grundigt undervejs, og at du er godt kørende i din nye bil. Du får for eksempel altid et halvt års garanti på din nye, brugte bil, ligesom vi også gerne hjælper med finansiering af din nye bil.

Hos os kan du være sikker på en problemfri bilhandel og fair priser på såvel din bil som din byttebil. Vi har en uafhængig samarbejdspartner til at vurdere vores priser, så du nemt kan få et overblik over vores prisniveau i forhold til resten af markedet. Du kan her på siden se vores brede udvalg af brugte BMW’er, som er på lager til levering med det samme. Du er altid velkommen i dit nærmeste Bjarne Nielsen-bilhus for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig.

25 BILER
Viser nu 21 af 25 biler
Vis flere biler

Mere end 100 år med BMW

BMW har sit hovedsæde i den sydtyske millionby München og er grundlagt tilbage i 1916. I 1922 fusionerede koncernen med Rapp Motorenwerke, og selv om BMW har været ramt af et par kriser op gennem det 20. århundrede, så har koncernen ikke rigtig haft behov for at se sig tilbage de seneste 50 år.

I 1971 producerede man i omegnen af 180.000 enheder. Det skal er siden blevet mere end tidoblet. BMW bliver i dag betragtet som det mest sportslige bilmærke af de tre store tyske premium-mærker, der foruden BMW tæller Audi og Mercedes-Benz. Som det eneste mærke af de tre producerer BMW også motorcykler under firmanavnene BMW Motorrad og Husqvarna.

BMW med benzin-, diesel-, hybrid- eller elmotor

BMW fås (selvfølgelig) stadig med de klassiske benzin- og dieselmotorer, som de har været kendt for i mange år. Pålidelige og driftsikre motorer, der leverer hver dag. Det har været medvirkende til, at bilerne med det kendte tyske mærke også har været populære firmabiler.

Men der er også modeller med mere bæredygtige motorer – eller i hvert fald motorer, der udleder mindre CO2 under kørsel. Det gælder både hybridbiler som for eksempel plug-in hybriderne samt elbiler. BMW laver i dag elbiler, der er baseret på nuværende modeller, ligesom de har elbiler, der er designet og bygget som rene elbiler under i-serien.

Brugte BMW’er fra årgang 2018-2024

BMW har altid været et populært mærke i Danmark, og bilerne bruges både af private samt som firmabil til erhverv. Det tyske mærke formår at forny sig og være med helt fremme i udviklingen, og du kan derfor finde mange lækre modeller, der har kørt i nogle år, men som stadig har et virkelig højt niveau af udstyr og sikkerhed.

Hos Bjarne Nielsen sælger vi som udgangspunkt brugte biler, der er op til seks år gamle. Det betyder, du kan finde BMW’er fra årgang 2018, 2019, 2020, 2021, 2022, 2023 og så småt også 2024. Der kan også være ældre modeller, hvis vi kan stå inde for kvaliteten af dem, og det kan vi ofte med BMW. Det samlede udvalg finder du her på siden.

Hvilke BMW-modeller findes der?

I dag har BMW et nærmest ufatteligt bredt udbud af modeller, der alle kan udfylde rollen som den helt oplagte firmabil. Fra BMW 1-serien og BMW X1 i den mindre ende af skalaen over den klassiske storsællert 3-serien til 7-serien og X5 i den kraftige ende. Og skal det hele gå lidt mere end stærkt, så kan man også vælge de modeller, der begynder med M, og skal det være rendyrket el, er det i-serien, man skal se nærmere på.

Inden for bilverdenen har BMW lagt samlebånd til så ikoniske modeller som 3-serien og 5-serien, der begge fortsat er blandt bestsellerne. Især det ældre publikum vil også kunne erindre den nærmest mikroskopiske model BMW Isetta, der havde en dør. Også modeller som BMW 2000 og M1'eren, som blandt andre Simon Spies ejede et eksemplar af, er i det ikoniske.

Køb din nye brugte BMW hos Bjarne Nielsen

Skal din kommende nye, brugte bil være en BMW, så finder du et bredt udvalg fra det populære tyske mærke hos Bjarne Nielsen. Som en del af Nielsen Car Group er der også BMW fra Bilernes Hus, der er autoriseret BMW-værksted og har indgående kendskab til mærket.

Uanset hvilken model du vælger, så har vi gennemgået den grundigt under klargøring, så eventuelle fejl og mangler er udbedret, og vi giver altid et halvt års garanti på vores brugte biler, så du kan være sikker på at blive godt kørende i mange år. Besøg dit nærmeste Bjarne Nielsen-bilhus for at høre mere og lad dig inspirere til en ny, brugt BMW.

Relaterede links