Der er 5 forskellige brugte Volkswagen Polo til salg

En af de mest ikoniske, bedst sælgende og længst eksisterende bilmodeller er Volkswagen Polo, der så dagens lys i 1975 - blot et enkelt år efter storebror Volkswagen Golf og to år efter den endnu større storebror Volkswagen Passat. Volkswagen Polo hører til blandt de bedst sælgende modeller fra den tyske bilfabrikant - og totalsalget over de seneste små 50 år skal tælles i millioner af eksemplarer.

Volkswagen Polo var i 2014 den anden mest handlede brugte bilmodel, og den er altid med helt fremme, når der laves disse oversigter. Det skyldes helt klart de gode tyske egenskaber, som Polo med tiden har vist, at den lever op til.

Køregenskaberne, forbruget og kvaliteten er i top. Dette faktum sammenholdt med, at Volkswagen Polo også er populær som ny, og priserne er forholdsvis høje, betyder også, at priserne på brugtbilsmarkedet er i den dyrere ende. Du er på den anden side også sikret, at du kan få en fornuftig pris, hvis du vil sælge den videre, da der altid er købere til en Volkswagen Polo.

I de tidligere 1970erne var der krise i den Wolfsburg-baserede virksomhed, og man tørstede i den grad efter en bil-succes, der kunne tage over efter Type 1's ekstremt store succes og salgbarhed. Det ændrede introduktionen af først Volkswagen Passat, dernæst Volkswagen Golf og siden Volkswagen Polo i henholdsvis 1973, 1974 og altså 1975 i den grad på. Alle tre modeller findes fortsat, hvilket er ret unikt.

Volkswagen Polo er blevet kåret som Årets Bil i Danmark hele to gange, hvilket kun er overgået en håndfuld modeller. Volkswagen Polo blev Årets Bil i Danmark 1982 og Årets Bil i Danmark 2010.

5 BILER
Viser nu 5 af 5 biler

Hvorfor købe ny brugt Volkswagen Polo hos Bjarne Nielsen?

Søger du efter en billig brugt Volkswagen Polo - så er Bjarne Nielsen det helt rette sted at lede. Vi har mange års erfaring som bilforhandler, og selv om, at vi ikke er autoriseret Volkswagen-forhandler, så har vi solgt rigtig mange Volkswagen Polo som nyere brugt bil.

Volkswagen er det mest populære bilmærke i Danmark, med over 400.000 indregistrerede styk på asfalt. Derfor er det helt naturligt, at vi altid har et stort udvalg af nyere brugte Volkswagen Polo-modeller i vores repertoire. Enten udstillet i et af de ti Bjarne Nielsen-bilhuse, eller på vores website, hvor vi deler brugte biler med Bilernes Hus i Silkeborg, der også er en del af Nielsen Car Group-koncernen, som er vores fælles moderselskab.

Find Volkswagen Polo årgang 2018, 2019, 2020, 2021, 2022, 2023 og 2024 hos Bjarne Nielsen

De nyere brugte Volkswagen Polo holder en glimrende pris på brugtmarkedet, hvilket blandt andet hænger sammen med, at modellen er populær og storsælgende. Der er årligt solgt Volkswagen Polo i tusindvis siden introduktionen i 1975, og i dag kører der fortsat et pænt stykke over 60.000 Volkswagen Polo på de danske veje.

Vi har de fleste årgange, varianter og udstyrsniveauer hos Bjarne Nielsen, så det er bare et spørgsmål at vælge mellem de eksemplarer, som du finder her på siden. Vi har erfaring og knowhow, og vores personale er klædt mere end godt på til at informere og rådgive om samt håndtere de fine Volkswagen Polo-modeller.

Volkswagen Polo er en glimrende bil - også som nyere brugt

Når man snakker en nyere brugt Volkswagen Polo, så er der i virkeligheden tale om et vidt begreb, idet Volkswagens bud i B-segmentet - eller Polo-klassen, om man vil - er produceret siden 1975. Sammen med Volkswagen Golf er Volkswagen Polo den bedst sælgende model, og ingen af de to bilmodeller er på noget tidspunkt gået af mode.

Faktisk er Volkswagen Polo vokset betydeligt i løbet af årene - præcis som det er tilfældet med mange af de andre bilmodeller, der har været på markedet i generationer. Køber du en af de nyere årgange af Volkswagen Polo, så er den størrelsesmæssigt fuldt ud på niveau med, hvor en Volkswagen Golf var i 1970erne. Og præstationsmæssigt er vi på et helt andet - og højere - plan.

Vi har fair priser - og har Volkswagen Polo benzin og diesel

Selvom en Volkswagen Polo holder en god brugtpris på grund af dens høje kvalitet, så kan du stadig gøre en rigtig god handel på en brugt Volkswagen Polo. For at give en god og tilstræbt objektiv vurdering af vores priser, har Bjarne Nielsen et uvildigt firma til at give deres vurderinger af vores priser - og langt de fleste bliver betegnet som værende helt fair.

Der er et bredt udvalg af motorer til Volkswagen Polo, men de mest populære er en 1,4 liters benziner med 100 hk og en 1,9 liters diesel ligeledes med 100 hk. Generelt gør Volkswagen Polo det rigtig godt på motorfronten, hvor kvaliteten og forbruget er i top. Blandt andet kan du få en 1,4 liters dieselversion, som rent faktisk kører mere end 20 km/l. Poloens TDI og TSI-motorer er gennemtestede og brugt gennem årevis og har generelt en rigtig høj driftscyklus.

Relaterede links