Interesseret i en ægte bestseller? Vi har 3 Volkswagen Golf VII til salg

Bjarne Nielsen er det helt rette sted at jagte en Volkswagen Golf VII, der af mange betragtes som en af de mest legendariske bilmodeller, som nogen sinde er produceret? Vi skal helt tilbage til 1974 for at finde fødselsåret for den første generation Volkswagen Golf, der blev lidt af en redningsplanke for Volkswagen-koncernen, som i begyndelsen af 1970'erne var tæt på sammenbrud.

Volkswagen har i årevis været det bedst sælgende bilmærke i Danmark, og kærligheden til de forskellige modeller er så stort herhjemme, at flere segmenter er opkaldt derefter. Tænk bare på Polo-klassen og Golf-klassen - og til dels Passat-klassen.

Volkswagen har vundet masser af bilkåringer, men overraskende nok har Volkswagen Golf "kun" vundet Årets Bil i Danmark en enkelt gang - nemlig i 1975, hvor det gik ud over første generations-udgaven. Til gengæld har Volkswagen Golf vundet to gange ved den europæiske kåring, som er endnu mere eftertragtet. Her blev Volkswagen Golf III kåret som Car of the Year 1992, alt imens Volkswagen Golf VII vandt Car of the Year 2013. Desuden er samtlige øvrige Volkswagen Golf-udgaver ud over Volkswagen Golf VIII endt i top 3, hvilket er ganske imponerende.

3 BILER
Viser nu 3 af 3 biler

Køb trygt din næste brugte Volkswagen Golf VII hos Bjarne Nielsen

Volkswagen Golf VII er indbegrebet af alt det, som Volkswagen står for. Det er kvalitet, holdbarhed og gedigen samlekvalitet - og så er det bare lækker komfort hele vejen igennem. Volkswagen Golf VII er en ikonisk model over hele verden, og den er solgt i flere millioner eksemplarer.

Hos Bjarne Nielsen får du mere end "bare" en Volkswagen Golf VII, når du handler hos os. Vi har mere end 30 års erfaring med at sælge nyere brugte biler - og vi har i mange år håndteret klassikeren over dem alle: Volkswagen Golf VII. Denne model blev introduceret i 2012 på den dengang nye MQB-platform, som også Audi A3, Skoda Octavia og Seat Leon er bygget på. Volkswagen Golf VII blev i 2019 afløst af Volkswagen Golf VIII.

Volkswagen Golf VII er Årets Brugtbil 2019 - og vi har den hos Bjarne Nielsen

Volkswagen Golf VII har vundet et utal af priser gennem årene - og er også kåret som Årets Brugtbil i Danmark i 2019. Det er en kåring, som Bilbasen står bag - hvor eksperter, branchefolk og motorjournalister vurderer, hvilken brugt bil der er den bedste på markedet, og det vidner om, at Volkswagen Golf VII er en utrolig driftssikker og kvalitetsbevidst brugtbil.

Køber du en brugt Volkswagen Golf VII hos Bjarne Nielsen, så går du med andre ord ikke galt i byen. Vi har erfaringen og ekspertisen til at råde og vejlede dig, og vi er med dig på hele vejen. Fra du første gang klikker dig rundt her på websitet, til længe efter du har forladt et af vores bilhuse med din nye brugte Volkswagen Golf VII.

Find Volkswagen Golf VII årgang 2016, 2017, 2018 og 2019 hos Bjarne Nielsen

Brugtmarkedet er gavmild over for de nyere brugte Volkswagen Golf VII, som holder en formidabel skarp pris efter både et, to og flere år på landevejene. Det er konsekvens af, at modellen er både velkørende, fuld af kvalitet og ganske populær. Der er solgt i titusindvis af de fine Volkswagen Golf i de forskellige generationer - og i dag kører der fortsat et pænt stykke over 70.000 Volkswagen Golf på de danske veje.

Vi har mange årgange, varianter og udstyrsniveauer hos Bjarne Nielsen - eksempelvis vil du ofte finde et stort udvalg af Volkswagen Golf VII 2016, Volkswagen Golf VII 2017 og Volkswagen Golf VII 2018 på vores "hylder". Det er egentlig bare et spørgsmål at finde lige den model, der passer bedst til dig. Er der det rette udstyr, er det motorstørrelsen - eller er det i virkeligheden farven, som det handler om? Vi er klar med gode råd til dit næste køb af nyere brugt bil.

Vi har fair priser - og har Volkswagen Golf VII som benzin og diesel

Hos Bjarne Nielsen tilbyder vi brugte Volkswagen Golf VII til en fuldstændig fair pris, som også er blevet vurderet af et uvildigt firma, som vi samarbejder med. Det handler om, at vi gerne vil signalere, at vores priser helt overordnet set er fair - både for dig som køber, og for os som sælger.

Det sker ud fra en målsætning om, at du på den ene side meget gerne skal køre hjem i din nye brugte Volkswagen Golf VII med en oplevelse af at være tilfreds, mens vi på den anden side også skal kunne mærke, at vi har gjort en god forretning. Det går begge veje, og på den måde sikrer vi, at vi også næste gang kan mødes omkring eksempelvis et bilkøb. Det er det, som vi kalder godt købmandsskab.

Relaterede links