Ny brugt Renault Clio IV? Vi har lige nu 1 til salg

Renault Clio hører til blandt de bedst sælgende og mest roste modeller fra den franske bilfabrikant. Især danskerne er vilde med minibilen, der både kan klare fire voksne eller den lille familie. Selvom Clio er en mindre bil er sikkerheden i højsædet og den nyeste udgave scorer alle fem Euro NCAP-stjerner. 

Clio kom til verden i 1990 og blev i 2019 introduceret i sin femte generation. Den har vundet titlen som Årets bil i Europa hele to gange og er generelt en af de mest solgte biler i sin klasse.

1 BILER
Viser nu 1 af 1 biler

På udkig efter en brugt Renault Clio?

Leder du efter en brugt Renault Clio - så er det her hos Bjarne Nielsen, at du kan finde den. Klik blandt de forskellige søgeresultater herover, hvor du finder mange fine brugte Reanult Clio fra den absolut øverste hylde. Hos Bjarne Nielsen har vi mere end 30 års erfaring som bilforhandler, og i mange år har vi været autoriseret Renault-forhandler flere steder i Danmark.

Vi har et stort udvalg af brugte Renault Clio, som er den bedst sælgende Renault-model i nyere tid. Renault Clio findes i fire forskellige generationer - og kan fås i mange udgaver, motorstørrelser og udstyrsniveauer.

Renault Clio kom første gang på markedet i 1990, hvor den afløste den ellers enormt succesfulde Renault 5. Men trods store forventninger lykkedes det til fulde Renault Clio mere end at indfri dem - blandt andet formåede Renault Clio som den første bil at blive kåret til International Car of the Year hele to gange.

Fælles for de mange forskellige Renault Clio-modeller gælder, at det er en bil i b-segmentet - den såkaldte mini-klasse. Bilen kører glimrende, og er lig med kvalitet, komfort, køreglæde og store mængder udstyr. Kig ind til din nærmeste Bjarne Nielsen Renault-forretning.

Som et af Danmarks største bilhuse finder du et bredt i udvalg i næsten alle bilmærker. Lige fra Honda og Hyundai over Mercedes-Benz og Mitsubishi til Seat og Suzuki.

Men især modeller fra vore "egne mærker" i Bjarne Nielsen-koncernen har vi naturligvis et stort udvalg i. Vi forhandler Ford, Renault, Dacia, KIA, Mazda og Volvo i vores ti bilhuse.

Renault Clio er et stort hit

Hos os finder du brugte Renault-modeller i alle størrelser og prisklasser. Og udvalget af Renault Clio er sædvanligvis også stort.

Er du på udkig efter en mindre bil eller måske bil nummer to, så tag et kig på Renault Clio. Du får en sporty bil, som er let at håndtere - og nem at rykke rundt på.

Vores biler bliver tjekket grundigt igennem inden de kommer til salg. Hver eneste bil gennemgår en omfattende klargøringsproces, hvor vi sørger for at udbedre akutte fejl og mangler, så du kan være godt kørende i mange år frem.

Fair priser på en brugt Renault Clio

Alle vores priser på brugte Renault-modeller er automatisk vurderet af Indikata. Vi har intet at skjule og du kan selvfølgelig se vurderingen her på siden. Langt de fleste af vores priser er ”fair” - det er ensbetydende med, at du gør en god handel, og at vi holder vores forretning kørende.

Vi tror nemlig på købmandskab, og at det der er en fair handel for begge parter, gør at du også kontakter os næste gang du skal købe brugt bil eller du skal have bilen på værksted.

Er du i tvivl, så læs nogle af vores anmeldelser på Trustpilot. Også der er vi blandt de bedste bilforhandlere i Danmark.

Køb brugt Renault hos Bjarne Nielsen

Hos Bjarne Nielsen får du altid brugte Renault-biler i den bedste ende af skalaen - og i absolut topkvalitet til en fair markedspris. Vi har gjort det nemt at blive godt kørende med fornuftig finansiering og billån til konkurrencedygtige priser.

Samtidig får du altid en fair pris på forsikring og en god pris for din brugte bil. Kig ind og se det store udvalg.

Relaterede links