Danmarks største udvalg? Lige nu har vi 142 nyere brugte Ford til salg

Køber du en Ford hos os, så kan du være sikker på, at du får en god bil med masser af kvalitet og kørekomfort. Vi er eksperter i Ford, og kan tilbyde dig en sikker, tryg og ordentlig bilhandel. Vi har nemlig Ford helt inde under huden med hele syv Ford-værksteder i vores koncern. Det betyder også, at vi har et stort udvalg af nyere brugte Ford-biler til attraktive priser.

Vi sælger mere end 10.000 biler årligt, og derfor er du i ganske sikre hænder, når du handler bil hos os. Vi sørger naturligvis for at rådgive dig grundigt undervejs, og at du er godt kørende i din nye bil. Hos os kan du være sikker på en problemfri bilhandel og fair priser på såvel din bil som din byttebil.

Ford blev grundlagt af den legendariske Henry Ford, som også er kendt for at være manden, der som den første indførte samlebåndsproduktion i industrien.

Det skete i forbindelse med udviklingen af Ford T tilbage i 1908, og det gjorde med et slag Ford-fabrikken kæmpestor - og siden har man stort set ikke set sig tilbage. Ford etablerede sit danske datterselskab i 1919. Dermed var den danske importør en af de første Ford-importører i Europa, og mærket har siden da været blandt de danske bilkøberes foretrukne mærke.

I Danmark er Ford det mærke, der har vundet den eftertragtede Årets Bil i Danmark næst flest gange, nemlig otte.

Med den legendariske Capri var Ford faktisk den producent, der vandt kåringen som den første - det var tilbage i 1969. Siden har både Fiesta, Escort (forløberen for Focus), C-Max, Sierra (forløberen for Mondeo), Focus og Scorpio vundet. Og Focus igen i 2019. Dermed er Ford det bilmærke, som har vundet kåringen i flest segmenter.

Ford har da også altid været et populært mærke i Danmark - og er således det bilmærke, som der findes tredjeflest biler af i Danmark. I dag hedder modellerne Fiesta, Focus, Mondeo, C-Max, S-Max og Kuga - og populariteten strækker sig også langt ind i firmabil-segmentet.

Her har Ford Mondeo altid været en yndling - ikke mindst med de særligt lukrative Vignale-versioner. Men også Ford Focus og Ford Kuga er populære firmabiler.

142 BILER
Viser nu 21 af 142 biler
Vis flere biler

Hos Bjarne Nielsen er vi eksperter i Ford - derfor kan du trygt købe en nyere brugt Ford hos os

Hos Bjarne Nielsen er vi Danmarks største Ford forhandler. Derfor har vi naturligvis også et stort udvalg i brugte Ford biler og varebiler. Vi har alle de populære modeller såsom Fiesta, Focus, Kuga, Mondeo, S-MAX og Galaxy. Vi har naturligvis Årets Brugtbil 2017 - Ford C-Max. Og succes-modellerne fra tidligere år, hvor det har været Ford Focus og Ford Mondeo, som er løbet med den eftertragtede titel.

Du kan også finde Årets Bil i Danmark 2019 i form af den nye generation Ford Focus, der er en af bestsellere på det globale marked. Som en af Danmarks største bilkoncerner finder du et bredt i udvalg af brugte biler i næsten alle bilmærker.

Udvalget af Ford er enormt - vi har alle årgange hos os: 2018, 2019, 2020, 2021, 2022, 2023 og 2024

Hos os finder du brugte Ford i alle prisklasser - og du finder brugte Ford i de nyere årgange: 2018, 2019, 2020, 2021, 2022, 2023 og 2024. Fra de billige brugte Ford-varianter som Ford Ka, Ford Fiesta og Ford B-Max, til de dyrere og måske lidt mere eksklusive modeller som Ford Mondeo, Ford Kuga og Ford S-Max. Og så er der jo alle de andre modeller som Ford EcoSport, Ford Focus, Ford C-Max og Ford Mustang. Uanset hvilken bil du køber, kan du være sikker på at få en bil i god stand.

Vores biler bliver tjekket grundigt igennem inden de kommer til salg. Hver eneste bil gennemgår en omfattende klargøringsproces, hvor vi sørger for at udbedre akutte fejl og mangler, så du kan være godt kørende i mange år frem. Ford breder sig over mange segmenter - så kig ind til os, og kontakt os for en prøvetur.

Hos Bjarne Nielsen får du nye brugte Ford med diesel, benzin, hybrid, plug-in hybrid og el

Køb din nye brugte Ford hos Bjarne Nielsen, og få masser af tryghed med i købet, uanset om du vælger Ford med benzin, diesel, hybrid, plug-in hybrid eller el som drivkraft. Hos os har vi intet at skjule, og du kan altid se vurderingen fra vores uvildige samarbejdspartner sammen med prisen på den eksakte Ford-model.

Langt de fleste af vores priser er ”fair” - det er ensbetydende med, at du gør en god handel, og at vi holder vores forretning kørende. Vi tror nemlig på købmandskab, og at det der er en fair handel for begge parter, gør at du også kontakter os næste gang du skal købe brugt bil eller du skal have bilen på værksted. 

Du kan med fordel læse nogle af vores anmeldelser på Trustpilot. Også på det punkt er vi blandt de bedste Ford-forhandlere i Danmark.

Du skal købe din nye brugte Ford hos Bjarne Nielsen - vi ved lidt mere

Hos Bjarne Nielsen får du altid brugte Ford i topkvalitet til en fair markedspris. Vi har forhandlet Ford siden 1988 og er i dag Danmarks største Ford-forhandler. Derfor er vi foran på point helt fra begyndelsen, og vi har masser af dygtigere sælgere, der har håndteret Ford Fiesta, Ford Focus og Ford Mondeo i årtier.

Vi har gjort det nemt at blive godt kørende med fornuftig finansiering og billån til konkurrencedygtige priser. Samtidig får du altid en skarp og yderst rimelig pris på forsikring, samt en god pris for din brugte bil. Kig ind og se det store udvalg i den nærmeste Bjarne Nielsen-forretning - eller klik videre her på sitet.

Relaterede links