Se alle vores 4 nyere brugte Skoda Fabia her

Skoda Fabia hører til blandt de bedst sælgende og mest roste modeller fra den tjekkiske bilfabrikant, der gennem de senere årtier har oplevet en helt ekstrem stor interesse. Modellen har været på markedet siden 1999, og den blev kåret som Årets Bil i Danmark 2001. Den kom i 2021 i en fjerde generation. Det er en populær bil til børnefamilien, og særligt Combi-udgaven, som udgik i 2021, har været et foretrukket valg, fordi den er så rummelig og samtidig til en rigtig skarp pris. Den fås i dag kun som brugt bil. Til gengæld er fjerde generation af Fabia blevet større, så du får en lidt mere rummelig bil end forgængeren ved at vælge en model fra 2021 og frem.

Hos Bjarne Nielsen finder du et bredt udvalg af brugte Skoda Fabia på lager, og vi er klar til at hjælpe dig med at finde den helt rette udgave. Med mere end 30 års erfaring som bilforhandler kan vi svare på alle dine spørgsmål. Vi er en del af bilkoncernen Nielsen Car Group, der også ejer Bilernes Hus, og derfor kan du se modeller fra begge bilhuse her på siden.

Vi kan også hjælpe med finansiering, serviceaftale og forsikring på din nye, brugte bil, og du kan være helt tryg ved at handle brugt hos os. Under klargøring gennemgår vi bilen grundigt og udbedrer eventuelle fejl og mangler, så du får en bil, der har mange kilometer i sig endnu.

4 BILER
Viser nu 4 af 4 biler

Populære og rummelige Skoda Fabia

Skoda Fabia er en af de rigtig populære modeller fra tjekkiske Skoda, der i dag er ejet af Volkswagen. Det er en minibil, som har været på modelprogrammet hos Skoda siden 1999, hvor den erstattede Felicia, og den fås i dag i fjerde generation, som kom på markedet i 2021.

Men selvom det er en minibil, er den virkelig rummelig. Og det er blandt andet derfor, den er populær. Man får rigtig meget bil for pengene. Med Skodas mange detaljer som paraplyopbevaring, kroge til tasker og opbevaringsrum i bilen får du også lidt ekstra, når du vælger en Fabia.

Hatchback eller Combi stationcar

Skoda Fabia har kunne fås som enten hatchback eller stationcar-udgaven kaldet Combi. Og netop Combi-version har været særlig populær hos børnefamilier, der nemt har kunne få plads til både barnevogn og oppakning.

Med den fjerde generation af bilen er stationcaren udgået, men til gengæld har Skoda gjort modellen mere rummelig, så hatchbacken i dag er større end tidligere. Det har man gjort for at kompensere for den manglende Combi, der er blevet sløjfet for at bruge pengene på udvikling af elbiler. Og man kan forvente, at Skoda kommer med en elektrisk udgave, der skal erstatte Combi-versionen og på sigt erstatte Fabia helt.

Fabia blev Årets Bil i Danmark 2001

Da Skoda Fabia blev lanceret tilbage i 1999, var det som afløser for Skoda Felicia, og den gjorde sig hurtigt gældende. Så meget at den blev kåret som Årets Bil i Danmark 2001 foran modeller som Ford Mondeo, Opel Corsa og Alfa Romeo.

Den vandt på kombinationen af høj kvalitet, god plads, køreegenskaber, motorudvalg, udstyrsniveau og resultater ved Euro NCAP. Og det hele i en pakke til en virkelig attraktiv pris. De fordele får man stadig den dag i dag ved at vælge Skoda Fabia, der også i nyeste generation har fået fem stjerner ved Euro NCAP crashtest.

Velkørende benzin- eller dieselmotorer

Du kan få Skoda Fabia enten med benzin- eller dieselmotor, og der er flere motorer at vælge mellem, særligt når du kigger brugt, fordi der er flere generationer af bilen. Men motorudvalget strækker sig fra en 80-95 hk benzinmotor og op til en dieselmotor med 150 hk.

Der er muligt at finde Fabia med manuelt gear, ligesom den også kan fås med automatgear. Dermed burde du være dækket ind, uanset hvilken type du ønsker. Du får nogle velkørende motorer, og bilens køreegenskaber fremhæves gang på gang, når man læser anmeldelser af den.

Udstyrsniveauer som Active, Ambition og Life

Udstyrsniveauerne skifter løbende på bilmodellerne, når de kommer i nye generationer eller får et facelift. Derfor kan du finde Fabia med forskellige udstyrsniveauer og med forskelligt udstyr. Det er blandt andet navne som Active, Ambition og Life, du kan få.

Du får generelt en godt udstyret bil, og hvis der er noget bestemt udstyr, du ønsker, kan du bruge filtreringen her i oversigten. På hver bilmodels side kan du se den fulde udstyrsliste, og dermed sikre dig, at du får det udstyr, du har brug for. Anhængertræk kan desuden eftermonteres, hvis det mangler, og vi hjælper dig også gerne med at finde den helt rigtige bil.

Brugt Skoda Fabia fra årgang 2018-2024

Der findes en del brugte udgaver af Skoda Fabia, der altså har eksisteret siden 1999. Hos Bjarne Nielsen er det dog primært nyere, brugte biler, vi sælger, og det vil typisk være biler, der er op til seks år gamle. Du kan derfor finde brugt Skoda Fabia fra årgang 2018, 2019, 2020, 2021, 2022, 2023 og 2024.

Der kan være ældre modeller, hvis de ikke har kørt så langt. Fordelene ved at købe brugt er, at udvalget er større, og du har taget toppen af nyprisen. For denne model er fordelen også, at du kan få den i Combi-udgaven, der ikke længere er på markedet.

Køb din brugte Skoda Fabia hos Bjarne Nielsen

Skal den rummelige, kompakte og praktiske Skoda Fabia være din kommende bil? Så finder du den brugt hos Bjarne Nielsen. Vi sætter altid en skarp pris på vores biler, og vi har en uafhængig samarbejdspartner til at vurdere vores priser. Vurderingen finder du her i oversigten, og dermed slipper du for selv at sammenligne på tværs af markedet.

Har du fundet den helt rigtige model, kan du købe den direkte på vores hjemmeside, hvor du også kan få en byttepris på din nuværende bil, hvis du har en, der skal indgå i handlen. Du kan læse mere om køb online her. Du er selvfølgelig også velkommen til at besøge din nærmeste Bjarne Nielsen for at se og opleve bilen.

Relaterede links