Lige nu har vi 8 brugte Ford Fiesta til salg.

Ford Fiesta er en af de bilmodeller, som de fleste mennesker kender. Den blev bragt til verden i 1976 som et modsvar til oliekrisen i de tidligere 1970'ere - og siden har minibilen bidt sig fast både på det danske og det europæiske bilmarked. Den første Ford Fiesta vakte behørig begejstring, da den ramte det danske marked. Faktisk i så udpræget grad, at modellen blev kåret som Årets Bil i Danmark 1977. 

Den aktuelle udgave er syvende generation, og samlet er der sendt mere end 16 millioner eksemplarer ud fra Fords samlebånd. Ford Fiesta har været et stærkt kort rent salgsmæssigt i Danmark gennem de fleste år, og bestanden af Ford Fiesta er på den pæne side af 50.000 eksemplarer. Dermed er det den bedst repræsenterede model fra Ford foran Ford Focus og dernæst Ford Transit, som der kører cirka 40.000 og 28.000 enheder af.

Den fine Ford Fiesta udmærker sig ved at være godt udstyret og pænt rummelig i forhold til de øvrige modeller i segmentet for minibiler. Desuden har Ford Fiesta ry for at være særdeles velkørende og stram i styretøjet - præcis som de fleste andre Ford-modeller. Produktionen af Ford Fiesta stopper i 2023, og derfra kan den kun fås som brugt.

8 BILER
Viser nu 8 af 8 biler

Brugte Ford Fiesta hos Bjarne Nielsen

Leder du efter en brugt Ford Fiesta- så er det her hos Bjarne Nielsen, at du kan finde den. Klik blandt de forskellige søgeresultater herover, hvor du finder mange fine brugte Ford Fiesta. Hos Bjarne Nielsen har vi mere end 30 års erfaring som bilforhandler, og i samtlige år har vi været Ford-forhandler.

Vi har et stort udvalg af brugte Ford Fiesta, som er en af de mest legendarisk bilmodeller fra Ford. Modellen findes naturligvis i en lang række forskellige udgaver med diverse motorstørrelser og udstyrsniveauer. 

Ford Fiesta kom på markedet helt tilbage i 1976 som Fords reaktion på oliekrisen - og den er indtil videre blevet bygget i langt over 16 millioner eksemplarer. Den nuværende version er syvende generation, og den blev introduceret i 2017.

Fælles for samtlige Fiesta-modeller gælder dog, at der er tale om kompakte biler, som alligevel lever fuldt ud op til Fords mantra om at have køreglæden i højsædet. Den første Ford Fiesta blev således kåret som Årets Bil i Danmark 1977.

En brugt Ford Fiesta er indbegrebet af kvalitet, komfort, køreglæde og masser af udstyr, som ellers typisk ses i dyrere og større biler. Så søger du en brugt Ford Fiesta, så behøver du ikke lede længere. Kig ind til din nærmeste Bjarne Nielsen Ford-forretning.

Som et af Danmarks største bilhuse finder du et bredt i udvalg i næsten alle bilmærker. Lige fra Honda og Hyundai over Mercedes-Benz og Mitsubishi til Seat og Suzuki.

Men især modeller fra vore "egne mærker" i Bjarne Nielsen-koncernen har vi naturligvis et stort udvalg i. Vi forhandler Ford, Renault, Dacia, KIA, Mazda og Volvo i vores ti bilhuse.

Ford Fiesta - en stor succes på vejen

Hos Bjarne Nielsen finder du brugte Ford i alle prisklasser. Fra de billige brugte Ford-varianter såsom Ford Ka og Ford Fiesta til de dyrere og måske lidt mere eksklusive modeller som eksempelvis Vignale-varianterne . Uanset hvilken bil du køber, kan du være sikker på at få en bil i god stand.

Vores biler bliver tjekket grundigt igennem inden de kommer til salg. Hver eneste bil gennemgår en omfattende klargøringsproces, hvor vi sørger for at udbedre akutte fejl og mangler, så du kan være godt kørende i mange år frem.

Fair priser på brugte Ford Fiesta

Alle vores priser på brugte Ford Fiesta er automatisk vurderet af Indikata. Vi har intet at skjule og du kan selvfølgelig se vurderingen her på siden.

Langt de fleste af vores priser er ”fair” - det er ensbetydende med, at du gør en god handel, og at vi holder vores forretning kørende.

Vi tror nemlig på købmandskab, og at det der er en fair handel for begge parter, gør at du også kontakter os næste gang du skal købe brugt bil eller du skal have bilen på værksted.

Er du i tvivl, så læs nogle af vores anmeldelser på Trustpilot. Også der er vi blandt de bedste bilforhandlere i Danmark.

Køb brugt Ford Fiesta hos Bjarne Nielsen

Hos Bjarne Nielsen får du altid brugte Ford Fiesta i topkvalitet til en fair markedspris. Vi har gjort det nemt at blive godt kørende med fornuftig finansiering og billån til konkurrencedygtige priser.

Samtidig får du altid en fair pris på forsikring og en god pris for din brugte bil. Kig ind og se det store udvalg.

Relaterede links