Privatleasing af brugt elbil – 95 på lager

Privatleasing er blevet populært, særligt når det gælder elbiler, fordi mange danskere gerne vil køre elektrisk, men er usikker på, hvordan bilens værdi vil være nogle år i fremtiden. Ved at privatlease undgår du den type spekulationer, og du kan derfor bare nyde den fuldelektriske kørsel hver dag. Det er typisk nye elbiler, som man privatleaser, men hos Bjarne Nielsen tilbyder vi også privatleasing af brugte elbiler.

Med privatleasing af brugt elbil er det kun de faste udgifter som grøn ejerafgift og forsikring, du selv skal betale. Ellers er service og vedligehold en del af aftalen. Du får dermed fuld budgetsikkerhed og kan aflevere elbilen tilbage, når leasingaftalen udløber. Vi står for at sælge bilen efterfølgende, så du skal ikke bekymre dig om værditab. 

Der er mange grunde til at vælge privatleasing af brugt elbil, og vi har samlet alle de modeller, vi tilbyder det på her på siden. Hos Bjarne Nielsen er vi en del af Nielsen Car Group, som også ejer Bilernes Hus i Silkeborg, og du vil derfor også finde modeller, der står der. Du kan desuden trygt handle med os – i koncernen har vi også vores eget leasingselskab, LEASING DK, som gør det muligt for os at tilbyde privatleasing af brugte elbiler på en fordelagtig aftale.

95 BILER
Viser nu 21 af 95 biler
Vis flere biler

Privatleasing af brugt elbil giver overblik

Der er rigtig mange, som vælger privatleasing i disse år, og det er typisk ved nye elbiler, at danskerne vælger det fremfor at købe bilen. Og udover at der er har været nogle gode priser, så er det også en måde at få bil på uden bekymringer om værditab, gensalgsværdi og værkstedsregninger. Derfor tilbyder vi hos Bjarne Nielsen også muligheden for privatleasing af brugte elbiler.  

Med privatleasing af brugte elbiler får du mulighed for at få en lettere brugt elbil på en leasingaftale, hvor du ikke skal bekymre dig om andet end at køre bilen. Privatleasingaftalen indeholder nemlig serviceaftale, så du kører bare bilen til service, når det er nødvendigt. Dermed er der taget hånd om service og andre reparationer, mens du har bilen.

En af de store fordele ved privatleasing er fleksibiliteten. Du kan oftere skifte bil, uden at bekymre dig om værditabet – du afleverer blot bilen tilbage, når leasingaftalen udløber.

Tilkøb til privatleasingaftalen

Når du vælger privatleasing af brugt elbil hos os, er aftalen som udgangspunkt for 15.000 km om året. Det kan sagtens udvides ved at tilkøbe flere kilometer. Du kan på hver bils side justere i både udbetaling, kilometerantal og leasingperiode for at sammensætte den rette aftale for dig.

Du kan derudover tilkøbe helårs- eller vinterdæk til bilen, hvis du ikke ønsker at køre på sommerdæk året rundt. Vi anbefaler altid dæk til årstiden.

Vi kan også hjælpe med forsikring og ladeløsning. Her har vi et samarbejde med både Clever og OK. Kort sagt tilbyder vi det hele omkring bilen også, så du får endnu mere overblik over biløkonomien. Du skal derudover betale for ejerafgiften. 

Få adgang til et bredere udvalg af biler

Med privatleasing af brugte elbiler får du adgang til et bredere udvalg af biler, for vi tilbyder også leasing af elbiler, der er udgået. Derfor er der stort set frit valg i forhold til modeller.

Det er et udvalg af vores brugte elbiler, som vi tilbyder privatleasing på, og vi har samlet dem alle her på siden. Er der en model, der ikke er på listen, så er du velkommen til at kontakte os, så hjælper vi dig. Vi har vores eget leasingselskab i koncernen, og derfor kan det meste lade sig gøre.

Du kan finde dit nærmeste bilhus her, hvis du vil prøvekøre bilen, og ellers kan du kontakte os, hvis du har spørgsmål til privatleasing af brugte elbiler – og selvfølgelig også, hvis du har andre spørgsmål.

Relaterede links