Brugte biler til salg (787)

Som noget nyt kan du nu købe din næste brugte bil online! Du kan selvfølgelig også stadig besøge et af vores bilhuse hvor du kan gå på opdagelse i mere end 1.000 brugte biler. Vi har alle de populære mærker som Ford, Audi, VW, Volvo, Skoda, Renault og mange, mange flere.

Hos os får du altid et halvt års garanti og god rådgivning. Vi sælger mere end 10.000 biler årligt, og vi lægger vægt på at det skal være trygt og godt at handle brugt bil. Vi er autoriseret forhandler og/eller serviceværksted for mere end 11 bilmærker så vi kender de fleste biler. Dem vi ikke direkte servicerer, kender vi alligevel også rigtig godt. Det siger selv at når der flyder mere end 10.000 biler igennem så ser vi lidt af hvert – fra den billige bybil til sportsvognen.

Stort udvalg i brugte el- og hybridbiler

Vi har både et stort udvalg i traditionelle benzin- og dieselbiler, men også i hybrid og el-biler.

Har du brug for rådgivning sidder vi klar på chatten eller i vores bilhuse.

Viser nu 21 af 787 biler

Skal du købe brugt bil?

Hos Bjarne Nielsen har vi lige den bil, som du leder efter. Vi har altid mere end 1000 nyere brugte biler på lager i et af de 11 bilhuse, som vi på koncern-niveau råder over. Som en af Danmarks største bilkoncerner finder du et bredt udvalg inden for nærmest alle bilmærker. Lige fra Ford, VW, Kia, Mazda, Renault, Dacia til Volvo, Mercedes og Audi. Brug vores søgefelter og find lige nøjagtig den bil, som du kører rundt og drømmer om. Du er også altid velkommen i et vores mange bilhuse - du finder det nærmeste her.

Alle brugte biler til salg netop nu