Se alle vores 16 nyere brugte Ford Mustang Mach-E her

Fords første fuldelektriske elbil: Ford Mustang Mach-E. Den har det velkendte Mustang-logo på fronten og bringer dermed Mustang med ind i fremtiden. Med en støjsvag elmotor, rækkevidde op til 610 km og et SUV-design, som gør indstigning nemmere og giver et bedre overblik over vejen, har den sporty elbil sat barren højt for, hvad vi kan forvente af kommende elbiler fra Ford.

Hos Bjarne Nielsen er vi autoriseret Ford-forhandler, og vi har derfor et stort kendskab til mærket, og vi kan hjælpe med alle de spørgsmål, du må have. Gennem vores mere end 30 års erfaring som bilforhandler har vi hjulpet mange med at købe en brugt bil, og vi er også klar til at tage imod dig.

Finansiering, serviceaftale og forsikring kan vi også hjælpe med, når du køber en brugt bil hos Bjarne Nielsen. Under klargøring gennemgår vi bilen grundigt, så eventuelle fejl og mangler udbedres. Du kan derfor være helt sikker på at få en bil, som holder mange kilometer endnu.

16 BILER
Viser nu 16 af 16 biler

Ford Mustang Mach-E er starten på Fords elektriske fremtid

Med det legendariske Mustang-navn har Ford lanceret deres første rene elbil: Ford Mustang Mach-E. Bilen er en SUV, der med sin store frihøjde gør indstigningen nem, og samtidig har du et godt overblik over vejen. Fronten med heste-logoet og det sporty design signalerer en bil med toppræstationer, og bilen med det mindste batteri har også hele 269 hk, mens GT-udgaven har 487 hk.

Indvendigt er kabinen rummelig, og teknologien i højsædet og med en 15,5” touchskærm er der ingen tvivl om, at den her bil er noget helt nyt. Glæd dig til fantastiske køreture, hvis du skifter til Ford Mustang Mach-E.

Standard (SR) eller Extended Range (UR)

Ford Mustang Mach-E fås med to forskellige batteristørrelser: Standard Range (SR) og Extended Range (UR). Batteriet på standard rækkevidden er på 76 kWh, og den kan køre op til 440 km på en opladning. Udgaven med baghjulstræk (RWD) kører længere end udgaven med firehjulstræk (AWD), som er bilen med kortest rækkevidde på 400 km.

Du kan også vælge Extended Range og få lidt flere kilometer at gøre godt med på en opladning. Her er batteriet på 99 kWh, og den kører op til 610 km på en opladning, hvis du vælger med baghjulstræk (RWD). GT-udgaven er den model, der kører kortest med Extended Range-batteriet. Her får du op til 490 km på én opladning.

Mulighed for op til 1500 kg på anhængertræk

Der er god plads i bagagerummet på Ford Mustang Mach-E, der kan have op til 519 liter. Men har du brug for ekstra plads, så kan du både få anhængertræk og tagboks på bilen.

Har den brugte Mustang Mach-E, du har kig på, ikke anhængertræk, kan det eftermonteres, og det giver mulighed for op til 1500 kg, hvis det er udgaverne med Extended Range. De øvrige modeller samt GT-udgaven må have op til 750 kg. Der er også mulighed for op til 75 kg på taget (65 kg hvis der er panoramatag).

Skal det være firehjulstræk og Premium udstyr?

Der er som sådan ikke mulighed for at vælge forskellige udstyrsniveauer med Ford Mustang Mach-E. Du vælger i stedet, hvilket batteri du ønsker, og om det skal være med baghjulstræk (RWD) eller firehjulstræk (AWD).

Så snart du opgraderer enten batteriet eller vælger firehjulstræk, får du Premium udstyret, som blandt andet byder på adaptive LED-forlygter og andre designdetaljer. Du kan dog være ganske rolig ved standardudstyret, som indebærer blandt andet klimaanlæg, adaptiv fartpilot, One Pedal Drive og masser af sikkerhedsudstyr.

Ford Mustang Mach-E fra årgang 2021-2024

Ford Mustang Mach-E kom på markedet i foråret 2021, og det er derfor en ret ny elbil. Du kan dog allerede finde den brugt, hvor den har kørt nogle kilometer og lige taget toppen af prisen.

Der findes derfor brugte udgaver af Mach-E fra årgang 2021, ligesom der også er kommet udgaver fra 2022, 2023 og 2024. Du kan på hver model læse mere om, hvilket udstyr den har, batteristørrelse og alt det andet, du har brug for at vide om din (måske) kommende bil.

Køb din brugte Ford Mustang Mach-E hos Bjarne Nielsen

Er du faldet for Ford Mustang Mach-E? Så finder du her på siden vores udvalg af brugte udgaver af den. Du kan nemt overskue, hvordan vi har prissat bilen i forhold til resten af markedet, da vi har en uafhængig samarbejdspartner til at vurdere priserne.

Finder du en model, du gerne vil købe, kan du gøre det direkte på hjemmesiden og få bilen hjem til dig. Du kan også vælge finansiering og få et tilbud på din nuværende bil, hvis du har en, der skal indgå i handlen. Vi giver dig gerne et tilbud på den. Læs mere om køb online her eller besøg din nærmeste Bjarne Nielsen.

Relaterede links