Sportslig crossover

Ford Puma - elegant og praktisk

Mød den nye Ford Puma - klassens friske rovdyr, der leverer et frækt og lækkert design fra yderst til inderst, og samtidig rummer en særdeles godt indrettet kabine og et stort og praktisk bagagerum. Denne bil søger ikke din opmærksomhed - den kræver den stille og roligt.

Motorvarianterne kommer med sofistikeret mild hybrid-teknologi, hvor et ekstra batteri er med til at forbedre brændstofforbruget. Batteriet oplades automatisk ved bremsninger og giver modsat strømmen fra sig, når bilen har behov for ekstra energi under igangsætning og acceleration. På den måde får du en bedre brændstoføkonomi uden at skulle tænke på opladning eller rækkevidde.

Ford Puma 2020 1600 03

FORD PUMA Rovdyret, der er lige så smukt forfra som bagfra

Det mener vores Ford-ekspert

"Den nye Ford Puma er faktisk lidt af et vilddyr. Man mærker slægtskabet med de andre modeller i form af et virkelig godt styretøj."

Har du et spørgsmål om Ford Puma, så brug knappen nedenfor.

Jesh
Jesper Hansen
Afdelingschef, FordStore Esbjerg

En moderne bil, der er sjov at køre i

Ford Puma 2020 1600 52

Effektiv hybridteknik

Den nye Ford Puma har den revolutionerende effektive EcoBoost-hybridteknologi, hvor en lille elektrisk motor for eksempel giver ekstra drejningsmoment, når du skal starte igen fra et lyskryds. Du skal ikke tilslutte eksterns strøm, for batteriet der driver den elektriske motor bliver genopladet helt automatisk når du kører.

En stor del af bremsenergien bliver således lagret og når du kører jævnt bliver energien ligeledes udnyttet til at lade batteriet op.

Systemet holder hele tiden intelligent øje med, om der er overskudsenergi, som kan lagres, og helt op til 15 km/t (for eksempel når du kører i kø), kan motoren standes når du slipper speederen for at stoppe.

Ford Puma 2020 1600 28

Puma passer godt på dig

Den aktive fartpilot holder øje med om de modkørende bremser - og den indbyggede skiltegenkendelse sørger samtidig for, at du ikke får dumme bøder, når der sker ændringer i fartreguleringen, for eksempel ved vejarbejde.

PreColliosion Assist bruger et kamera til at registrere fodgængere og kan træde ind og bremse ned med fuld kraft og være med til at minimere chancen for ulykker. 

Når du laver en nødopbremsning reagerer systemet lynhurtigt og hjælper dig med at opnå  optimal bremsekraft.

Ford Puma 2020 1600 1C

Mest plads i sin klasse

Ford har virkelig lagt sig i selen for at udnytte pladsen i en bil, der ellers hører til en klasse, som ikke er så praktisk, så snart der er et par børn eller mere i familien. Ford har med en tryllestav forvandlet en kompakt Crossover SUV til en super-praktisk arbejds-, familie- og fritidsbil.

Ford Puma 2020 1600 86

En gennemtestet succes

Den nye Ford Puma giver et anderledes og spændende udtryk med en buet motorhjelm og et skrånende bagparti. Samlet set er designet karakteriseret ved en harmonisk stil med detaljer, der balancerer mellem det bløde og det mægtige.

Ford Puma 2020 1600 6F

Lækkert audio-system

Musikken og navigationen styres igennem Fords etablerede infotainmentsystem SYNC 3, der kan fungere med både Apple CarPlay og Android Auto, så podcasts, musik og navigation fra din telefon – der kan oplades trådløst – kan integreres i bilens system.

GALLERI

Kig nærmere på Ford Puma

Den vakse crossover har mange fine detaljer i designet - både udvendigt og inde i bilen. Tag et nærmere kig her.

SIKKERHED

Ford er lige med sikkerhed. Det samme er den nye Ford Puma.

Som i alle andre Ford-modeller får du en bil, der er yderst sikker at køre i.
Modellen scorer det maksimale antal stjerner:

94%
Adult Occupant
84%
Child Occupant
77%
Pedestrian
74%
Safety Assist
Se den fulde rapport her

Find svaret her eller fang os på chat, telefon eller e-mail

Spørgsmål om Ford Puma

Er den nye Ford Puma et godt køb?

Den fine Ford Puma skiller sig positivt ud i klassen for crossover-modeller i b-segmentet. Det runde design er "state of the art" - og du får faktisk masser af bil for pengene i en Ford Puma. Anmelderne er enige om, at Ford Puma er en vellykket mini-SUV, som imponerer med gode køreegenskaber og en gennemgående praktisk indretning.

Kan man få Ford Puma som hybridmodel?

Ja! Den nye Ford Puma kan leveres med en elmotor, som bakker den konventionelle benzinmotor op, når forholdene er til det. Hybridmotoren er placeret i under bunden i bagagerummet sammen med et batteri og en styreboks. Batteriet samler strøm op, når man bremser, og leveres tilbage til en elmotor, der hjælper benzinmotoren med at trække læsset, når man sætter i gang.

Hvilken model er Ford Puma baseret på?

Ford Puma er en mini-SUV, som er det segment af biler, der vokser hurtigst lige nu. Den er bygget over samme udgangspunkt som Ford Fiesta - men er vokset i både længde, bredde og højde. Og så er akselafstanden 14 centimeter længere end i Ford Fiesta, og derfor kan det faktisk være svært at se slægtsskabet mellem de to modeller.

Hvad koster en Ford Puma?

Lige nu kan du få fingre i en Ford Puma for godt 240.000 kroner, og det er faktisk en skarp pris for så fin en bil, der desuden rummer noget af den den nyeste hybrid-teknologi. Vælger du ST-Line-varianten, så skal du af med knap 255.000 kroner - men til gengæld får du blandt meget andet sportssæder, sportsundervogn og en række særligt ekstraudstyr.

Pristjek Illustration

Ny bil? Tjek bytteprisen

Med vores Pristjek kan du nemt og hurtigt få oplyst prisen på din nuværende bil. Det er helt gratis og uforpligtende, og giver dig et godt afsæt til at finde din næste bil.

Se hvad din bil er værd

Leveret af Indicata

Andre Ford-modeller

Se flere nyere brugte biler

Ford

    Det med småt

    Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr.

    Se prisliste og/eller modelfanen for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.