UDSALG PÅ DEMOBILER -  Gå på jagt i vores store udvalg af demobiler og fang store besparelser   SE BILERNE

Ford Puma.
Elegant og praktisk.


Ford Puma

Prøv vores pristjek og få et uforpligtende tilbud på Ford Puma.

PRIS FRA
241.200 kr.
FINANSIERING FRA
2.619kr./md.*

Beregn byttepris  Book prøvetur

Levering i hele Danmark
Når du køber en bil hos Bjarne Nielsen A/S kan du få den leveret overalt i Danmark. Det gælder både nye og brugte biler - husk blot at oplyse hvorvidt du ønsker hjemmelevering eller levering i et af vores bilhuse når du handler.
30 års erfaring
Hos Bjarne Nielsen har vi mere end 30 års erfaring som bilforhandler. Det kommer ikke af sig selv. Vi sælger årligt op mod 10.000 biler, og med 5 stjerner på Trustpilot har du garanti for at det er både nemt og trygt at handle hos os.
ENERGIKLASSE -

Ford Puma er fyldt med teknologi og funktioner, der gør køreturen ekstra let.

PLADS TIL FAMILIEN

Genialt indrettet bagagerum på 456 liter - størst i klassen

Ford har virkelig lagt sig i selen for at udnytte pladsen i en bil, der ellers hører til en klasse, som ikke er så praktisk, så snart der er et par børn eller mere i familien.

Men med en ekstra 80 liters box under normal gulvhøjde har Ford som med en tryllestav forvandlet en kompakt Crossover SUV til en super-praktisk arbejds-, familie- og fritidsbil. Den ekstra plads i bunden af bilen er normalt skjult under gulvet, men når du har behov for mere plads, løfter du blot bagagerummets gulvplade op og klikker den på plads op ad bagsædets ryglæng med et snuptag.

Derefter får du adgang til rummet, hvor du for eksempel kan placere golftasker eller stueplanter på op til 1,15 meter i højden - og en super praktisk detalje; det skjulte ekstra bagagerum er lavet af hård plast, og har en bundprop, så du let og elegant kan skyllle jord og snavs væk, uden bøvl og besvær.

CO-PILOT360

Pumaen passer på dig

Den aktive fartpilot holder øje med om de modkørende bremser - og den indbyggede skiltegenkendelse sørger samtidig for, at du ikke får dumme bøder, når der sker ændringer i fartreguleringe, for eksempel ved vejarbejde.

PreColliosion Assist bruger et kamera til at registrere fodgængere og kan træde ind og bremse ned med fuld kraft og være med til at minimere chancen for ulykker. 

Når du laver en nødopbremsning reagerer systemet lynhurtigt og hjælper dig med at opnå  optimal bremsekraft.

Andre systemer som for eksempel BLIS (Blind Spot Information System) samt Cross Traffic Alert giver dig advarsler og hjælper dig med at holde øje med blinde vinkler og tværgående trafik når du bakker ud fra en parkeringsplads.

Med Ford Puma får du kort sagt en bil, der er spækket med avancerede sikkerhedssystemer.

ECO BOOST HYBRID

Spar pengepung og miljø

Den nye Ford Puma har den revolutionerende effektive EcoBoost-hybridteknologi, hvor en lille elektrisk motor for eksempel giver ekstra drejningsmoment, når du skal starte igen fra et lyskryds. Du skal ikke tilslutte eksterns strøm, for batteriet der driver den elektriske motor bliver genopladet helt automatisk når du kører. En stor del af bremsenergien bliver således lagret og når du kører jævnt bliver enertien ligeledes udnyttet til at lade batteriet op.

Systemet holder hele tiden intelligent øje med, om der er overskudsenergi, som kan lagres, og helt op til 15 km/t (for eksempel når du kører i kø), kan motoren standes når du slipper speederen for at stoppe.

Alle disse intelligente systemer er med til at mindske benzinforbrug og emission - samtidig med, at du har ekstra kraftoverskud fra de 2 motorer på henholdsvis 125 og 155 hk. 
 

Ford Puma fås i to lækre varianter med masser af udstyr. Komplet oversigt og sammenlign

I tvivl om Ford Puma er den rigtige for dig? Vi har samlet anmeldelser af bilen her. Bemærk at anmeldelser kan have forskellig dato og at bilen kan være blevet opgraderet siden anmeldelsen.


 

"Ford Puma kommer som kaldet..."

Blog om biler
Læs anmeldelse

Det er den eneste måde at finde ud af om Ford Puma er noget for dig.

Book prøvetur Book prøvetur

ANDRE MODELLER DER KUNNE FRISTE DIG