Køb en af vores 2 brugte Audi A3 hos Bjarne Nielsen

Audi A3 blev introduceret i 1996, og blev fra begyndelsen betragtet som en lidt mere luksuriøs udgave af Volkswagen Golf - en model, som Audi A3 qua sine nære familiære relationer også delte platform med. Mens den første generation Audi A3 udelukkende blev produceret som henholdsvis tre- og femdørs hatchback, så breder den nuværende tredje generation sig over lidt flere varianter.

Audi A3 fås således både som hatchback, sedan (som i Audi-sprog hedder limousine), stationcar (som i Audi-sprog hedder Avant) og cabriolet. Sidstnævnte er faktisk yderst populær også på det danske marked, hvor solen ellers ikke altid har travlt med at skinne.

Også i A3-modeprogrammet har Audi valgt at sende henholdsvis en S- og en RS-udgave på markedet. Forkortelserne står for "sport" og "rennsport" - og disse modeller er yderst potente, når det drejer sig om at præstere. En Audi S3 yder således 300 hestekræfter, mens en Audi RS3 yder 400 hestekræfter.

2 BILER
Viser nu 2 af 2 biler

Derfor skal du købe din nye brugte Audi A3 hos Bjarne Nielsen

Hvis du er på udkig efter en brugt Audi A3, så er du kommet til det helt rette sted, fordi vi hos Bjarne Nielsen altid har et stort udvalg i den kompakte bil fra c-segmentet. Så hvis dine overvejelser går på at købe en brugt Audi A3, så klik videre blandt de mange forskellige søgeresultater, som du når frem til her på sitet. Vi har mere end 30 års erfaring som forhandler af både brugte biler og nye biler, og vi har gennem årene købt og solgt mange bedre brugte Audi-modeller.

Vi har et stort udvalg af brugte Audi A3-modeller – i forskellige varianter, med forskelligt udstyr og diverse motorer. Audi A3 blev lanceret tilbage i 1996 som en premium udgave af Volkswagen Golf. Den kompakte bil er blevet en af de bedst sælgende modeller i det ellers ganske brede modelprogram, som mærket med de fire ringe er leveringsdygtige i.

Søger du en nyere brugt Audi A3, så er der altså ikke grund til at lede med lys og lygte. Vi har et stort udvalg – og du kan med fordel besøge det nærmeste Bjarne Nielsen-bilhus. Vi er en af de største bilkoncerner i Danmark, og hos os finder du et bredt i udvalg af brugte biler inden for stort set samtlige bilmærker. Fra Peugeot og Toyota over Fiat og Ford til Skoda og Seat.

Find de nyere årgange af Audi A3: 2018, 2019, 2020, 2021, 2022, 2023 og 2024

Det er helt sikkert, for en brugt Audi A3 vil ofte være et bedre valg end mange andre bilmodeller, fordi den tyske producent af premium biler er kendt for holdbarhed, kvalitet og et højt niveau inden for udstyr. Vi har ofte et stort udvalg af de forskellige årgange af nyere brugte Audi A3 - 2018, 2019, 2020, 2021, 2022, 2023 og 2024.

I hele sin levetid har Audi A3 været en populær bilmodel, og faktisk er det den Audi-model i Danmark, som der kører næstflest af. Bestandtallet er således på godt 21.000 styk, mens antallet af Audi A4-modeller er et par tusinde højere. Audi A6 indtager en tredjeplads med cirka 16.500 eksemplarer af den indregistrerede type.

Vi har fair priser på Audi A3 benzin og diesel

Med et lager, der hele tiden består af mere end 1000 nyere brugte biler fordelt over de sammenlagt 11 moderne bilhuse, som er en del af vores koncern, så har vi en stor omsætning af brugte biler – herunder også brugte Audi A3-modeller. Og jo flere gange vi har haft en Audi A3 i hænderne som sælger, desto mere erfaring får vi med den eksakte model. Vi er faktisk eksperter i at sælge brugte biler – og det får vi ofte ros for. Klik eventuelt ind og læs de mange fine anmeldelser, som vi høster på Trustpilot. Vores kunder er glade kunder – og det er faktisk præcis det, som det handler om.

Hvorfor købe en nyere brugt Audi A3 hos Bjarne Nielsen?

Hos Bjarne Nielsen får du altid brugte Audi A3 i en gennemtestet og ordentlig kvalitet til en fair markedspris. Samtidig kan du altid regne med, at vi giver en god pris for din brugte bil, hvis den skal være en del af en bilhandel med Bjarne Nielsen.

Vi er lidt af en institution i den danske bilbranche, fordi vi har handlet med nyere brugte biler siden 1988. Der er med andre ord rullet adskillige tusinde biler ud fra vores mange bilhuse gennem de år – og en markant del af disse har været nyere brugte biler. Herunder naturligvis nyere brugte Audi A3-modeller.

Relaterede links