BN AUG 17 155

Få frisk og kølig luft i bilen

Sæt en stopper for dårlig lugt i din bil med en rens af bilens aircondition-anlæg.

Book tid

Få et sundt indeklima med et aircondition-service

Hvis du vil sikre dig et sundt indeklima uden støv og fugt i din bil, er det vigtigt at få renset dit aircondition-anlæg. Over tid samles kondensvand og snavs i bilens anlæg. Når vandet varmes op og køles ned mange gange, udvikler der sig bakterier og svampe.

For at minimere risikoen for bakterier og dårlig lugt i bilen, anbefaler vi, at du minimum hvert 2. år lader din bil gennemgå et aircondition-service og får renset anlægget.

Køleevnen reduceres med tiden uden vedligeholdelse

Alle aircondition- og klimaanlæg taber kølemidlet med tiden, så køleevnen bliver nedsat. Vi anbefaler derfor, at du mindst hvert andet år får foretaget serviceeftersyn på dit aircondition- eller klimaanlæg, for at sikre at kølefunktionen fungerer optimalt. Et airconditionanlæg mister typisk 10-20% kølemiddel årligt, hvilket i den grad nedsætter kølevnen.

Et aircondition-service hos Bjarne Nielsen giver dig optimal holdbarhed og forebygger problemer i fremtiden. Vi bruger produkter fra Waeco, som er markedsleder indenfor aircondition til biler. Først suges anlægget tomt, og tørres herefter via vakuum. Slutteligt udføres vi en suge-test og påfylder nyt kølemiddel.

 

Gratis tryktestGratis

Vi tester at dit anlæg er tæt, og rådgiver om mulighederne for eventuel rens eller påfyldning af væske.

GRATIS
Aircondition-service gennemgang og rens 1.295 kr.

Vi renser dit anlæg, påfylder ny væske, og kommer gerne med råd og vejledning til hvordan du bedst muligt vedligeholder dit klimaanlæg. Inklusiv op til 200g. kølemiddel.

FRA PRIS
Kabinerens 395 kr.

Indvending rensning af dit anlæg, så bakterier fjernes.

FAST LAVPRIS

Det kan du selv gøre

Vil du gerne holde din bil fri for lugtgener og have et aircondition-anlæg, der fungerer optimalt så følg vores simple råd:

  • Fjern snavs og blade omkring anlæggets kondensator (spørg os, hvis du er i tvivl om hvor den sidder i bilens motorrum)
  • Brug dit aircondition-anlæg hele året rundt, det sikrer at anlæggets pakninger ikke bliver utætte. Samtidig er det med til at smøre anlæggets kompressor. Går denne i stykker, kan det koste mange penge 

Brug dit anlæg året rundt

Det kan virke underligt at lade et aircondition- eller klimaanlæg være tændt om vinteren, hvor der ikke er behov for at køle kabinen ned. Alligevel kan der være fordele ved det, hvis man gerne vil have et godt indeklima i bilen og undgå, at systemet går i stykker.

Der sidder forskellige pakninger og tætninger i et aircondition- og klimaanlæg, som dybest set er en kølekompressor. Står væsken stille, kan pakningerne risikere at blive utætte. Derudover kan du fjerne dug på ruderne ved at lade systemer køre. 

Nissan X Trail 2022 Aircondition

Hold airconditionanlægget ved lige

Pas på bilens airconditionanlæg og få det vedligeholdt, så det altid fungerer.

På vores værksteder kan vi rense anlægget og påfylde kølemiddel, og det er med til at forebygge problemer. 

Vi giver dig også gerne råd og vejledning til vedligehold af anlægget, for der er flere ting, du selv kan gøre.

 

Book værksted   Kontakt os