Ny brugt Citroën? Vi har ... styk til salg lige nu

Citroën er et fransk bilmærke, der er grundlagt tilbage i 1919 af André Citroën. Han blev betragtet som værende virkelig nyskabende, og det er netop det nyskabende element, som gennem årene har fået bilproducenten til at skille sig ud. Med markante modeller som 2CV, DS og CX-modellerne er der kommet mange forskellige biler fra bilmærket gennem årene. I dag hedder modellerne blandt andet C1, C3 og C5, og de er stadig et populært valg.

Hos Bjarne Nielsen har vi et bredt udvalg af brugte Citroën på lager, og da vi er en del af Nielsen Car Group, finder du også modeller fra Bilernes Hus. Du finder alle modeller her på siden, og det er nemt at få et overblik over vores priser. Vi har nemlig en uafhængig samarbejdspartner til at vurdere priserne i forhold til resten af markedet, og det kan du finde her i oversigten.

Handler du brugt bil hos os, kan du være sikker på en problemfri handel uden bøvl. Vi tager gerne en bil i bytte, som vi giver dig en fair pris på. Og du kan være sikker på, at din kommende ny, brugte bil er tjekket igennem, og eventuelle fejl og mangler er udbedret. Alle biler her på siden er klar til levering med det samme, og vi hjælper dig gerne med at finde den rette model. Kontakt os eller besøg dit nærmeste Bjarne Nielsen-bilhus og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Citroën er fransk succes gennem 100 år

Det er mere end 100 år siden, at André Citroën grundlagde Citroën som en bilfabrik. Logoet var inspireret af de skråtstillede tandhjul i gearkassen, og grundlæggeren var kendt som være nyskabende, og han introducerede blandt andet forhjulstræk, mens virksomheden efter hans død opfandt den hydropneumatiske affjedring, som er blevet anvendt af Rolls-Royce.

Bilproducenten er også kendt for sit dristige bildesign, og de har en evne til at levere nyskabende biler. En harmonisk blanding af originalitet og enkelthed kalder designdirektøren det. Den dag i dag er man stadig tro mod sit ophav og refererer gerne til de legendariske modeller, samtidig med man skaber noget nyt.

Nyere, brugte Citroën fra årgang 2018-2024

I Danmark har det altid været populært at eje en bil fra det franske mærke, som tit har ligget i top på salgslisterne, og der er derfor mange brugte udgaver i landet. Hos Bjarne Nielsen sælger vi primært brugte biler, der er op til seks år gamle, så du finder Citroën fra årgang 2018, 2019, 2020, 2021, 2022, 2023 og så småt også 2024.

Og du kan være ganske rolig ved at vælge en brugt bil hos os, for vi giver altid et halvt års garanti på bilen. Vi gennemgår den også grundigt og udbedrer eventuelle fejl og mangler, så du kan være sikker på, at det er en bil, der har mange kilometer i sig endnu.

Hvilke Citroën modeller findes der?

Der er kommet mange ikoniske bilmodeller fra Citroën gennem årene. Lige fra 2CV til Berlingo og de nuværende C1, C3 og C5. En af de nyere opsigtsvækkende modeller var C4 Cactus, der blev kåret som Årets Bil i Danmark 2015.

Det er også herfra, man kender varevognene Jumpy og Jumper, og dermed er der også køretøjer til erhvervsbrug i deres sortiment. DS-brandet blev også født i Citroën, men det er i dag et selvstændigt mærke. Det er et premium-mærke, og DS står for Different Spirit eller Distictive Series, men er samtidig en reference tilbage til DS, som var en eksklusiv serie af biler fra det franske mærke fra 1955-1975.

Drivlinjer fra benzin og diesel til plug-in hybrid og ren elbil

Det er muligt at få biler med alle forskellige drivlinjer fra Citroën. Der er både de klassiske benzin- og dieselmodeller. Diesel er dog kun i de større varebiler og varevogne, ligesom der også er begyndt at komme elektriske biler.

C5 er kommet i en plug-in hybrid-udgave, mens Ë-C4 er en ren elbil. De større varebiler fås også i fuldelektriske udgaver i form af Ë-Spacetourer, Ë-Berlingo og Ë-Jumpy. Dermed er mærket, som så mange andre bilproducenter, i gang med en omstilling af modelprogrammet for at tilbyde flere elektriske varianter.

Køb din nye brugte Citroën hos Bjarne Nielsen

Skal din kommende bil være en Citroën, så finder du den her hos Bjarne Nielsen. Hele vores udvalg er samlet på denne side, og du kan læse mere om blandt andet udstyr og motor på den enkelte bils side.

Når du køber en brugt bil hos os, kan du være sikker på at få glæde af den i lang tid. Vi har nemlig gennemgået bilen grundigt under klargøringen, og eventuelle fejl og mangler er blevet udbedret, inden du får den. Kig forbi dit nærmeste Bjarne Nielsen-bilhus og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Relaterede links