Skift i tide - og spar penge

Efterårskulden begynder at afløse sommerens varme, og det betyder koldere og mere fugtige veje. Det kan den hårdere gummi i vinterhjulene ikke lide, og det betyder, at de slides meget hurtigere på kold asfalt end på varm, hvilket igen betyder at de skal skiftes oftere. Faktisk kan du reducere levetiden med helt op til 60 %. Der er derfor billigere at sørge for at skifte til vinterdæk, end at køre på sommerdæk hele sommeren, specielt fordi din brændstoføkonomi bliver forringet hvis du kører med sommerdæk på glatte vinterveje.

Dybden af mønsteret er vigtig

At have den rigtige type dæk på din bil er vigtigt. Men hvis du kører med for lidt dækmønster kan du udsætte dig selv og dine medtrafikanter for farer. Dækkene mister nemlig deres egenskaber i takt med at de slides ned, og det påvirker køresikkerheden. Et dæk med kun 1,6 mm. mønster tilbage leder mindst 85% mindre vand væk fra vejen end et nyt, og det øger risikoen for aquaplaning gevaldigt. Rådet for større dæksikkerhed anbefaler at du ikke kører med mindre end 3 mm. dækmønster. 

Send dine sommerdæk på hotelophold

Når du får skiftet dæk hos os, tilbyder vi også at du får dem opbevaret på vores dækhotel. Det betyder at dine dæk bliver opbevaret under perfekte forhold, og når det er ved at være tid til at skifte igen, sender vi dig en mail med oplysninger om hvor meget dækmønster der er tilbage, samt et godt tilbud på nye dæk der passer til netop din bil, hvis der er 3 mm. eller mindre dækmønster tilbage.

Læs mere om dæk

Dækskifte - vinter til sommer (eller omvendt) 349 kr.

Vi skifter dine dæk mens du venter.

Fast lavpris
Dækskifte inkl. opbevaring 649 kr.

Vi skifter dine dæk, og opbevarer de afmonterede dæk en sæson på vores dækhotel hvor vi sørger for optimale forhold.

Fra pris
Dækskifte ALL-INCLUSIVE 849 kr.

Inden vi monterer dine dæk, giver vi dem en grundig vask. Det giver dine alufælge et ekstra touch. Vi opbevarer samtidig de afmonterede dæk på vores dækhotel i en sæson.

Fra pris

Dækskifte er altid inkl. sikkerhedstjek

Hos Bjarne Nielsen udfører vi altid et sikkerhedstjek når din bil får skiftet dæk. Vi tjekker din bil for visuelle fejl og mangler, og du får et tjekskema med hjem, der indeholder anbefalinger og priser på udbedring af eventuelle fejl. Sikkerhedstjekket omfatter hele 20 punkter, og udføres på alle bilmærker.

Hvis du ønsker at se din bil fra alle vinkler og undgå ubehagelige overraskelser, kan du gøre brug af vores sikkerhedstjek. Du er velkommen på værkstedet mens vi gennemgår din bil, og finder vi uregelmæssigheder rådgiver vores dygtige personale dig om hvad der bør lave, og hvad der kan vente og hvor længe. Vi giver en skarp pris på arbejdet, men sikkerhedstjekket er selvfølgelig helt uforpligtende.

Læs mere