BILGUIDEN - Vi elsker biler

Test og anmeldelse af Volvo XC90

Anmeldelse af Volvo XC60 fra "Bilguiden - Vi elsker biler".

Bilguiden er Nielsen Car Groups eget "testcenter", hvor vi anmelder nogle af de mange modeller, som der forhandles hos henholdsvis Bjarne Nielsen-forretningerne og i Bilernes Hus. En anmeldelse af Volvo XC90 Recharge er i støbeskeen - imens kan du nyde nogle af de mange andre Volvo-test.

TJEK VORES BILGUIDE

Volvo V60 Interior 12

MASSER AF ROSER. Den flotte Volvo V60 har fået fine anmeldelser og mange roser med på vejen fra bilanmelderne - både i Danmark og udlandet.

ANMELDELSER

Det skriver anmelderne

Volvo XC90 Recharge er blevet kåret som den mest sikre bilmodel i verden inden for de seneste år - og netop den kåring harmonerer godt med, hvad den svenske producent gerne vil stå for. Sikkerhed. At modellen så oven i købet er smuk, komfortabel, ekstremt veludstyret og ganske enkelt outstanding - det gør jo blot oplevelsen endnu mere helstøbt.

Den første Volvo XC90 kom på markedet helt tilbage i 2002 - og var blandt de banebrydende biler i segmentet for de store luksus-SUV'er. Den nuværende generation blev lanceret i 2014 - og det var med det samme en bilmodel, der høstede massive mængder ros.

Den store Volvo er indbegrebet af alt det, som Volvo kan i forhold til design, indretning, udstyr og sikkerhed. Samtidig er Volvo XC90 Recharge en yderst velkørende, komfortabel og luksuriøs model, som fås med en række forskellige motorer, manuel eller automatisk gearkasse samt forskellige niveauer af udstyr.

 

  • "Den store svensker er luksuriøs som få, og med XC 90 tvinger Volvo os til at genoverveje, hvordan vi oplever det at køre en bil."
    Der gives ikke score
  • "I XC90 bliver der hurtigt fest – det er en sand fornøjelse."
    Der gives ikke score
  • "Et mesterværk: Volvo XC90 er ikke alene smuk, men også den bedste Volvo nogensinde."