Volvo XC90 2020 1600 08

Ekstrem elegant luksus-SUV

BILGUIDEN - Vi elsker biler

Test og anmeldelse af Volvo XC90

Bilguiden er Nielsen Car Groups eget "testcenter", hvor vi gennemgår nogle af de mange modeller, som der forhandles hos henholdsvis Bjarne Nielsen-forretningerne og i Bilernes Hus. Vi har endnu ikke gennemgået XC90, men du kan se nogle af de mange andre Volvo-videoer ved at besøge Bilguiden herunder.

 

Besøg Bilguiden

ANMELDELSER

Det skriver anmelderne

Den første Volvo XC90 kom på markedet helt tilbage i 2002 - og var blandt de banebrydende biler i segmentet for de store luksus-SUV'er. Den nuværende generation blev lanceret i 2014 og en ny fuldelektrisk EX90-udgave lanceres i 2024.

Den store Volvo er indbegrebet af alt det, som Volvo kan i forhold til design, indretning, udstyr og sikkerhed. Samtidig er Volvo XC90 Recharge en yderst velkørende, komfortabel og luksuriøs model, som fås med en række forskellige motorer, manuel eller automatisk gearkasse samt forskellige niveauer af udstyr.

 

  • "Den aldrende Volvo XC90 har fået forlænget sin levetid med fornyet motorteknik og en forbedret førerplads. Den holder tronen, indtil en elektrisk afløser kommer til."
    Der gives ikke score
  • "I XC90 bliver der hurtigt fest – det er en sand fornøjelse."
    Der gives ikke score
  • "Et mesterværk: Volvo XC90 er ikke alene smuk, men også den bedste Volvo nogensinde."

Brugt Volvo XC90? Find den her

Brugte biler

Læs flere nyheder om Volvo i vores Bilmagasin