Lige nu har vi 0 brugte Mercedes GLC350 e til salg.

Et af de mere ikoniske bilmærker er Mercedes-Benz, der reelt er et bilmærke under Daimler-koncernen. Selve navnet stammer fra datteren til Emil Jellinek - en fransk/østrigsk forretningsmand og bilentusiast, som havde nære relationer til Daimler.

Den første Mercedes-model er fra 1901, og året efter får koncernen patent på navnet. Samtidig lanceres den tretakkede stjerne, der lige siden har været fast udstyr på enhver Mercedes-Benz-model. 

Den sydtyske bilproducent, der har sit domicil i Stuttgart, har altid stået for luksuriøse bilmodeller - men i de senere år har man formået også at skabe mere bredde i modelprogrammet.

I dag er Mercedes-Benz således bedre sælgende end nogensinde - og adskillige af bilerne er favoritter som firmabiler. Ikke mindst C-klasse og E-klasse, der er som skabt til livet på landevejen. Der findes masser af varianter fra Mercedes-Benz, og også de mere "højbenede" udgaver er blevet yderst succesfulde. 

Historisk set har Mercedes-Benz også en lang række ikoniske modeller på sit cv. Den kantede Geländewagen, den ekstreme Pullman-limousine, den lynhurtige sølvpil samt modellen med mågevingerne for blot at nævne nogle få. Mercedes-Benz er lig med komfort i kongeklassen - og med sådan en model mellem hænderne er du sikker på at arbejdslivet bliver en del mere overkommeligt.

    Viser nu 0 af 0 biler

    Relaterede links