Er du til bil med stjerne? Vi har lige nu 46 nyere brugte Mercedes-Benz til salg

Køb din Mercedes hos Bjarne Nielsen og få glæde af et ganske højt serviceniveau og mange års erfaring. Mercedes er om nogen indbegrebet af tysk kvalitet på premium-niveau, og du finder selvfølgelig mange af de velkendte modeller her hos os - fra A- og B-klasse til C- og E-klasse. Samt et udvalg af alle de andre populære Mercedes-modeller. 

Vi sælger mere end 10.000 biler årligt, og sørger naturligvis for at rådgive dig grundigt undervejs. Vi har ligeledes fokus på, at du bliver godt kørende i din nye bil. Hos os kan du være sikker på en problemfri bilhandel og fair priser på såvel din bil som din byttebil.

Et af de mere ikoniske bilmærker er Mercedes-Benz, der reelt er et bilmærke under Daimler-koncernen. Selve navnet stammer fra datteren til Emil Jellinek - en fransk/østrigsk forretningsmand og bilentusiast, som havde nære relationer til Daimler.

Den første Mercedes-model er fra 1901, og året efter får koncernen patent på navnet. Samtidig lanceres den tretakkede stjerne, der lige siden har været fast udstyr på enhver Mercedes-Benz-model. 

Den sydtyske bilproducent, der har sit domicil i Stuttgart, har altid stået for luksuriøse bilmodeller - men i de senere år har man formået også at skabe mere bredde i modelprogrammet.

I dag er Mercedes-Benz således bedre sælgende end nogensinde - og adskillige af bilerne er favoritter som firmabiler. Ikke mindst C-klasse og E-klasse, der er som skabt til livet på landevejen. Der findes masser af varianter fra Mercedes-Benz, og også de mere "højbenede" udgaver er blevet yderst succesfulde. 

Historisk set har Mercedes-Benz også en lang række ikoniske modeller på sit cv. Den kantede Geländewagen, den ekstreme Pullman-limousine, den lynhurtige sølvpil samt modellen med mågevingerne for blot at nævne nogle få. Mercedes-Benz er lig med komfort i kongeklassen - og med sådan en model mellem hænderne er du sikker på at arbejdslivet bliver en del mere overkommeligt.

46 BILER
Viser nu 21 af 46 biler
Vis flere biler

Hos Bjarne Nielsen finder du nyere brugt Mercedes-Benz i en meget høj kvalitet

Et af de mest ikoniske bilmærker overhovedet er tyske Mercedes, der er kendt for sit iøjnefaldende stjerne-logo på kølerhjelmen. Mercedes er en mastodont i premium segmentet med især C- og E-klassen. Hos Bjarne Nielsen har vi et stort udvalg af personbiler fra Mercedes. Det tyske bilmærke er lig med biler i den absolut bedste ende af skalaen.

Der er tale om høj kvalitet og fremragende køreegenskab, og hele oplevelsen er gennemsyret af holdbarhed og klasse. Prismæssigt ligger Mercedes i den øvre ende, men man får masser af kvalitet og værdi for pengene, og desuden er bilmærket et af de brands, der holder prisen bedst.
Du finder et bredt udvalg af nyere brugte biler inden for stort set samtlige bilmærker hos Bjarne Nielsen.

Køb din nye brugte Mercedes-Benz hos Bjarne Nielsen - det giver dig mange fordele

Hos Bjarne Nielsen finder du brugte Mercedes-modeller i alle størrelser, årgange og prisklasser. Uanset hvilken brugt Mercedes du vælger at investere i, så kan du være sikker på at få en bil, der er i rigtig god stand. Når vi hos Bjarne Nielsen sætter en brugt bil til salg, så sørger vi for at kontrollere den grundigt igennem. Hver eneste Mercedes-model gennemgår en omfattende klargøring, hvor vi sørger for at udbedre eventuelle akutte fejl og mangler, så du kan være godt kørende i din nye stjerne-bil i forhåbentlig mange år.

Er du på udkig efter en bil, der skiller sig positivt ud fra mængden, så bør du se nærmere på de brugte Mercedes-modeller, som du finder hos os. Det tyske premium brand breder sig over rigtig mange segmenter - så tril en tur ind til din nærmeste Bjarne Nielsen-forretning og se på det store udvalg. Så kvitterer vi til gengæld med en prøvetur.

Vores priser på nyere brugte Lexus med benzin, diesel og hybrid er helt igennem fair

Langt de fleste af vores priser bliver vurderet som helt fair af en uvildig samarbejdspartner, der kigger alle priser igennem med jævne mellemrum. Vi har intet at skjule, og du kan selvfølgelig se vurderingen her på sitet, og det betyder, at samtidig med, at du som kunde gør en god handel, så holder vi vores forretning kørende. Vi tror nemlig på ordentlighed og godt købmandskab, og at det, der er en fair handel for begge parter, betyder, at det også er Bjarne Nielsen, som du kontakter næste gang, at der er brug for et værkstedsbesøg eller køb af ny eller brugt bil.

Vil du vide mere om, hvordan vi rangerer på Trustpilot, så klik på dette link, hvor du kan se nogle af vores anmeldelser.

Brugt bil med stjerne? Derfor skal du købe din nye brugte Mercedes-Benz hos Bjarne Nielsen

Hos Bjarne Nielsen har vi gjort det nemt at blive godt kørende med fornuftig finansiering og billån til konkurrencedygtige priser. Samtidig får du altid en fair pris på forsikring og en god pris for din brugte bil. Kig ind i det nærmeste Bjarne Nielsen-bilhus og se det store udvalg. Du får altid brugte Mercedes-modeller i topkvalitet til en fair markedspris.

Relaterede links