bn.dk/pristjek

VI MANGLER BRUGTE BILER

Har du en bil.
Kender vi en køber.

Prøv vores pristjek

 


OVERVEJ AT HANDLE BIL NU

Overvejer du at skifte bil er det nu du skal slå til. På trods af afgiftsnedsættelsen på nye biler, er priserne på de brugte biler stadig høje. Det skyldes en ting: Høj efterspørgsel.

Den høje efterspørgsel er især på nyere brugte biler - dvs. biler under 5 år. Mange af disse biler er solgt næsten før vi sætter dem til salg. Det er derfor vi anbefaler at skifte bil nu da du med de nye afgifter således får mere bil end nogensinde for dine penge. Er din bil i dag finansieret er det ikke sikkert du skal af med mere i måneden end du betaler i dag - måske endda mindre da også finansieringsrenterne er lave.

PRISTJEK DIN BIL
 

 

 

 

VI MANGLER BRUGTE BILER

Hos Bjarne Nielsen sælger vi op mod 10.000 biler årligt. En stor af del af dem er brugte biler. I øjeblikket har vi svært ved at nå vores mål simpelthen fordi vi mangler varer på hylderne så har du en brugt bil under 5 år, vil vi gerne købe den. Vælger du samtidig at bytte til en anden bil hos, kan vi naturligvis regne en skarp samlet byttepris.

Det mangler vi ...

Brugte biler under 5 år i god stand - i alle de populære mærker såsom Ford, Renault, Kia, Mazda, Volvo, Dacia, VW, Skoda, Citroên, Toyota m.fl.


PRISTJEK DIN BIL

 

 

Hvad er min bil værd?

BJARNE NIELSEN PRISTJEK

Vi samarbejder med AutoUncle, som er en stor portal for brugte biler - både i Danmark og resten af Europa. På baggrund af data om det nuværende bilmarked beregnes en vurdering af din bil.

Husk at beregningen kun er vejledende. Din bil kan godt være mere værd end beregningen viser og selvfølgelig også det modsatte. Det afhænger af bilens stand og eventuelt udstyr. For at få en helt nøjagtig vurdering, skal du kigge forbi et af vores bilhuse så vi kan se bilen fysisk og dermed vurderer dens stand.

 

 

 

 

Find din næste drømmebil

Vi har mere end 350 brugte biler på lager. Her er de nyeste.Søg blandt mere end 350 brugte biler