Happy Carowner

PRISTJEK

Har du en bil,
kender vi en køber

Prøv vores pristjek, og se hvad din bil er værd. Kan du lide vores bilvurdering, kan du handle bil online og bytte din bil til en ny model.

Prøv et pristjek

Online BILVURDERING

Se hvad din bil er værd med et Pristjek

- Få en gratis vurdering af din bil med vores Pristjek

Hos Bjarne Nielsen sælger vi hvert år op mod 10.000 biler, både nye og brugte. Lige nu mangler vi nyere brugte biler til vores forretninger, og det kan komme dig til gode, for vi vil gerne købe din.

Det er specielt nyere brugte biler, gerne ikke over 5 år, som er i god stand, vi er interesseret i, og det er her vi giver dig den bedste pris. Uanset om du er i markedet for at købe en ny af os, eller om det er i ren handel, hvor du blot er interesseret i at sælge.

Så overvejer du at sælge din bil, giver vi dig en gratis bilvurdering online med vores Pristjek, og du kan dermed få en fornemmelse af, hvad din bil er værd.

Start dit Pristjek her  

Se hele vores udvalg i brugte biler

 

 

Hvilke biler er mest værd?

Nyere brugte biler er næsten altid i høj kurs. I øjeblikket er der særligt stor efterspørgsel efter nyere elbiler og hybrid-biler. Elbilerne er faldet i pris, og det betyder, at de er tilgængelig for flere.

Udviklingen betyder naturligvis også, at priserne for brugte biler - el som traditionelle benzin/diesel-biler - er faldet i pris. Det kan være frustrerende ved første øjekast, men det er værd at bemærke at den "nye" bil, man køber, også er faldet, så det betyder mindre. Er du i tvivl om, hvad du skal vælge, og om tiden er den rette, er vi altid klar med rådgivning. Og ja - nogle gange anbefaler vi at vente lidt og betale lidt mere af på lånet. Men for mange er tiden rigtig nu.

I øjeblikket er det især mærker som Volkswagen, Ford, Tesla, Skoda, Toyota, Peugeot, Renault m.fl. som handles oftest. 

Premium og luksus er i høj kurs

Der er stadig gang i økonomien i Danmark. Derfor er der også stor søgning mod dyrere brugte biler såsom Mercedes, Audi og BMW. 

Har du en brugt bil i alderen 3-5 år, kan det være det helt rigtige tidspunkt at skifte nu. Ikke nødvendigvis til helt nyt, men en nyere model. Nye afgifter og introduktionen af el- og hybridbiler giver dig følelsen af noget helt andet - og ikke blot en mindre opgradering.

Hos os kan du handle online

Her på siden kan du handle brugt bil med det samme. Næsten alle vores brugte biler er til salg online, og du kan selvfølgelig lade din nuværende bil indgå i handlen.

Snup et pristjek og se, hvad den er værd. Herefter finder du drømmebilen og starter købsprocessen. Det er enkelt og nemt.

Foretrækker du at handle i vores bilhuse, er dette naturligvis også muligt. Har du spørgsmål sidder vi klar på telefon, chat eller fysisk i vores bilhuse.

Hvem er Indicata?

Her på siden kan du få en bilvurdering af din brugte bil på baggrund af data fra Indicata. Indicata er eget af Autorola som overvåger brugtbilspriserne på hele det Europæiske marked.

Vores bilvurdering er ikke bare vurderinger, det er prisen, som vi som udgangspunkt vil købe din bil for. Den kan selvfølgelig være mere eller mindre værd afhængigt af udstyr og stand, men med vurderingen får du et realistisk bud på en handelspris på din bil. 

Hvorfor er vurderingerne lavere end mine forventninger?

Når du vurderer prisen på din bil, gælder det om at være realistisk. Mange søger efter en tilsvarende bil på fx Bilbasen og bruger et gennemsnit som vurdering. 

Men kigger man på de biler, der bliver solgt, ligger de ofte under gennemsnittet. Derfor er du nødt til at være i den billigste tredjedel for at få din bil hurtigt solgt. Læg dertil, at vi skal tjene lidt på din bil. Du er velkommen til selv at sælge din bil, men vi er nødt til at tjene lidt når vi gør det. Vi forsøger dog at være fair i vores vurderinger - vi vil jo også gerne sælge dig en ny bil!

Har du spørgsmål, så kontakt os endelig.

Vejledende pristjek

Husk at beregningen kun er vejledende. Din bil kan godt være mere værd end beregningen viser og selvfølgelig også det modsatte. Det afhænger af bilens stand og eventuelt udstyr. For at få en helt nøjagtig bilvurdering, skal du kigge forbi et af vores bilhuse, så vi kan se bilen fysisk og dermed vurderer dens stand.

Spændende brugte biler

Alle vores brugte biler

Vurdering i bilhuset

Bilvurdering: Hvad er min bil værd?

- Besøg dit nærmeste bilhus og få en nøjagtig vurdering af bilen

Vores online bilvurdering, som vi kalder Pristjek, giver en god indikation af, hvad din bil er værd. Men det er kun en vejledende vurdering, og for at få en helt nøjagtig bilvurdering skal du besøge et af vores bilhuse.

LÆS MERE: Guide: Hvad er min brugte bil værd?

Her vil salgskonsulenten tjekke og vurdere bilen ud fra:

  • Bilens stand
  • Servicebog
  • Efterspørgsel efter modellen

Derudover har det betydning, om bilen skal indgå i en byttehandel, eller om det er en ren handel, hvor du bare vil sælge bilen. 

Skal vi lave en bilvurdering af din bil?

Find nærmeste bilhus

 

Her kan du blive klogere på, hvad der har betydning for bilvurderingen.

Se vores brugte elbiler

Brugt elbil