Den flotte Ford S-Max har vi selvfølgelig også hos Bjarne Nielsen - lige nu i 5 eksemplarer

En af de mest succesfulde modeller i MPV-klassen er Ford S-Max, der blev præsenteret første gang på den årlige bilsalon i Genéve. Ford S-Max er kåret som International Car of the Year 2007, hvilket samtidig var Fords femte sejr i den eftertragtede kåring, der betragtes som den vigtigste kåring af alle.

Oplev også den nye Ford S-Max

Der er tale om en familiebil i ordets bogstavelige forstand, hvor der eksempelvis er mulighed for syv sæder. Fleksibilitet er kodeordet i Ford S-Max, som kan omdannes fra minibus til rummelig varebil med få indgreb og på ingen tid.

Den nuværende variant er anden generation, og den aktuelle S-Max-model er fortsat en stor salgssucces på det danske marked, hvor den konsekvent har ligget i toppen på hitlisterne. Modellen deler platform med Ford Mondeo og Ford Galaxy, og den adskiller sig fra konkurrenterne ved at have særdeles dynamiske køreegenskaber.

5 BILER
Viser nu 5 af 5 biler

Hvorfor købe nyere brugt Ford S-Max hos Bjarne Nielsen?

Ford S-Max er en forrygende bil, som du kan købe som nyere brugt hos Bjarne Nielsen. Du skal købe den, hvis du ønsker at prøve kræfter med en af de bedste modeller inden for sit felt. Og leder du efter en brugt Ford S-Max - så er det her hos os i Bjarne Nielsen-kæden, at du kan finde den. Du kan klikke dig rundt mellem de forskellige resultater herover, hvor du finder mange fine brugte Ford S-Max.

Hos Bjarne Nielsen har vi mere end 30 års erfaring som bilforhandler, og i samtlige år har vi været Ford-forhandler. Vi har et stort udvalg af brugte Ford S-Max, som er en af de bedst kendte bilmodeller fra Ford i nyere tid. Modellen findes selvfølgelig i forskellige udstyrsudgaver og med forskellige motorer.

Den store Ford S-Max kom på markedet i 2006 som en mere sporty MPV sammenlignet med Ford Galaxy, der på det tidspunkt blev lanceret i sin anden generation. De to modeller deler i øvrigt også platform - en platform som også Ford Mondeo bliver bygget på.

S-Max-modellen har i mange år været den bedst sælgende i sin klasse, hvor den er oppe mod konkurrenter som Renault Espace, Opel Zafira og lignende modeller. En brugt Ford S-Max er indbegrebet af køreglæde og komfort - og modellen er typisk særdeles veludstyret. Kig ind til din nærmeste Bjarne Nielsen Ford-forretning for at få en prøvekørsel.

Vi har fair priser på Ford S-Max med benzin- eller dieselmotor

Uanset hvilken Ford S-Max-model du vælger, så kan du være helt sikker på, at du får en køreoplevelse på første klasse. Du kan få Ford S-Max i forskellige udstyrsvarianter, men fælles for alle varianter er, at du finder praktiske og smarte opbevaringsløsninger i bilen blandt andet til træningstasker, telefoner, computere, vandflaske og kroge til indkøbsposer.

Desuden er vores pris fuldstændig fair. Vores biler bliver tjekket grundigt igennem inden de kommer til salg. Hver eneste bil gennemgår en omfattende klargøringsproces, hvor vi sørger for at udbedre akutte fejl og mangler, så du kan være godt kørende i mange år frem.

Find de nyere årgange af Frod S-Max hos Bjarne Nielsen - fra eksempelvis 2017, 2018, 2019, 2020, 2021 eller 2022

Alle vores priser på brugte FordS-Max er automatisk vurderet af en uvildig samarbejdspartner, der ikke fejer noget ind under noget gulvtæppe. Vi har intet at skjule og du kan selvfølgelig se vurderingen her på siden. Langt de fleste af vores priser er ”fair” - det er ensbetydende med, at du gør en god handel, og at vi holder vores forretning kørende.

Vi tror nemlig på købmandskab, og at det der er en fair handel for begge parter, gør at du også kontakter os næste gang du skal købe brugt bil eller du skal have bilen på værksted. Er du i tvivl, så læs nogle af vores anmeldelser på Trustpilot. Også der er vi blandt de bedste bilforhandlere i Danmark.

Du skal købe din nye brugte Ford S-Max hos Bjarne Nielsen

Hos Bjarne Nielsen får du altid brugte S-Max Ford i topkvalitet til en fair markedspris. Vi har gjort det nemt at blive godt kørende med fornuftig finansiering og billån til konkurrencedygtige priser. Samtidig får du altid en fair pris på forsikring og en god pris for din brugte bil. Kig ind og se det store udvalg.

Relaterede links