UDSALG PÅ DEMOBILER -  Gå på jagt i vores store udvalg af demobiler og fang store besparelser   SE BILERNE

Mazda2.
Kompakt køreglæde.


Mazda 2

Prøv vores pristjek og få et uforpligtende tilbud på Mazda 2.

PRIS FRA
162.949 kr.
FINANSIERING FRA
1.839kr./md.*

Beregn byttepris  Book prøvetur

Levering i hele Danmark
Når du køber en bil hos Bjarne Nielsen A/S kan du få den leveret overalt i Danmark. Det gælder både nye og brugte biler - husk blot at oplyse hvorvidt du ønsker hjemmelevering eller levering i et af vores bilhuse når du handler.
30 års erfaring
Hos Bjarne Nielsen har vi mere end 30 års erfaring som bilforhandler. Det kommer ikke af sig selv. Vi sælger årligt op mod 10.000 biler, og med 5 stjerner på Trustpilot har du garanti for at det er både nemt og trygt at handle hos os.
ENERGIKLASSE -

Mazda 2 er fyldt med teknologi og funktioner, der gør køreturen ekstra let.

ULTIMATIVT GREB

Nyt design af rattet

Mazda2's velkendte køreegenskaber begynder med dig. Efter en omfattende undersøgelse af menneskets ergonomi har Mazda nydesignet og forbedret rattet. Rattet i Mazda2 rat er smartere og mere stilfuldt, ekstremt komfortabelt at bruge og samtidigt sikkert at betjene under alle slags vejforhold.

SPECIALLAKERINGER

Avanceret lakeringsteknologi

Den avancerede lakeringsteknologi TAKUMI-NURI giver den nye speciallakering Machine Gray en fyldig, levende finish, der før kun kunne lade sig gøre i hånden for de allerdygtigste håndværkere. Skabt til at afspejle Mazda2-karrosseriets udsøgte skønhed er den innovative lakering utroligt slidstærk, så Mazda2's muskuløse konturer fremhæves år efter år.

AVANCERET SIKKERHED

Kør sikkert uden at tage fokus fra vejen

Mens du kører, kan du få vigtige kørselsoplysninger fra head-up-displayet uden at fjerne blikket fra vejen. Med brugen af flere farver og højere opløsning displayett let at se både dag og nat og i alt slags vejr. Med et hurtigt overblik kan du både se informationer om køretøjets hastighed, navigationsvejledning, vejbaneanvisning, trafiklys og en række i-ACTIVSENSE-sikkerhedsadvarsler.

SPORTY LETMETALFæLGE

16"-letmetalfælge KODO - Soul of Motion-designsprogets skønhed

Med et sporty look og dynamisk form fra nav til fælg forstærker de skarpt kontrasterende 16"-letmetalfælge KODO - Soul of Motion-designsprogets skønhed. 16''-letmetalfælgene i Gunmetal Grey udstråler en styrke og råhed, der fuldender den spritnye Mazda2's atletiske og muskuløse udtryk. De er standard på Mazda2 Optimum og Superior. 
 

Mazda 2 fås i tre udstyrsniveauer. SENSE er den prisvenlige model, mens du får masser af udstyr i SKY og endnu mere i COSMO.Komplet oversigt og sammenlign

I tvivl om Mazda 2 er den rigtige for dig? Vi har samlet anmeldelser af bilen her. Bemærk at anmeldelser kan have forskellig dato og at bilen kan være blevet opgraderet siden anmeldelsen.


"Der er skruet op for charmen..."

FDM Motor
Læs anmeldelse

"Begejstrer med stil og køreglæde..."

Hvilkenbil.dk
Læs anmeldelse

 

"Mazda2 byder op til kamp..."

Jysk Fynske Medier
Læs anmeldelse

Det er den eneste måde at finde ud af om Mazda 2 er noget for dig.

Book prøvetur Book prøvetur

ANDRE MODELLER DER KUNNE FRISTE DIG