Masser af komfort

Mazda2 - kompakt køreglæde

Med sin sprudlende energi, karakter og vitalitet giver dens iøjnefaldende "KODO – Soul of Motion"- design bilen en enestående fremtoning, som får folk til at vende sig om på gaden.

God respons og køreglæde, hvad enten det er i byen eller på motorvejen – Mazda2 har den perfekte kombination af brændstoføkonomi og præstationer samt et højt niveau, hvad angår tekniske løsninger og et avanceret infortainment-system.

Mazda2 Red Headlight

MAZDA2 Forrygende design helt ned i detaljen

Det mener vores Mazda-ekspert

"Mazda2 er den mindste model med det nye KODO - Soul of Motion designsprog. Det er en utrolig elegant og velkørende lille bil."

Har du et spørgsmål om Mazda 2 så brug knappen nedenfor.

Dummy
Peter Møller Jacobsen
Afdelingschef, Bjarne Nielsen Skive

Bevægende design, også når den holder stille

Rat (1)

Nyt design af rattet giver perfekt greb

Mazda2's velkendte køreegenskaber begynder med dig. Efter en omfattende undersøgelse af menneskets ergonomi har Mazda nydesignet og forbedret rattet. Rattet i Mazda2 rat er smartere og mere stilfuldt, ekstremt komfortabelt at bruge og samtidigt sikkert at betjene under alle slags vejforhold.

Mazda2 2018 Eksterior Graa Hatchback

Avanceret lakeringsteknologi

Den avancerede lakeringsteknologi TAKUMI-NURI giver den nye speciallakering Machine Gray en fyldig, levende finish, der før kun kunne lade sig gøre i hånden for de allerdygtigste håndværkere. Skabt til at afspejle Mazda2-karrosseriets udsøgte skønhed er den innovative lakering utroligt slidstærk, så Mazda2's muskuløse konturer fremhæves år efter år.

Sikkerhed (1)

Kør sikkert uden at tage fokus fra vejen

Mens du kører, kan du få vigtige kørselsoplysninger fra head-up-displayet uden at fjerne blikket fra vejen. Med brugen af flere farver og højere opløsning displayett let at se både dag og nat og i alt slags vejr. Med et hurtigt overblik kan du både se informationer om køretøjets hastighed, navigationsvejledning, vejbaneanvisning, trafiklys og en række i-ACTIVSENSE-sikkerhedsadvarsler.

Mazda2 2018 Eksterior Minibil Roed

16"-letmetalfælge KODO - Soul of Motion-designsprogets skønhed

Med et sporty look og dynamisk form fra nav til fælg forstærker de skarpt kontrasterende 16"-letmetalfælge KODO - Soul of Motion-designsprogets skønhed. 16''-letmetalfælgene i Gunmetal Grey udstråler en styrke og råhed, der fuldender den spritnye Mazda2's atletiske og muskuløse udtryk. De er standard på Mazda2 Optimum og Superior.

Mazda 2 2020 red front

Mazda2 Mild Hybrid

Mazda 2 er født med en Mild Hybrid teknologi hvor et 24 volt batteri hjælper til under kørslen og er med til at forbedre brændstofeffektiviteten. Du skal ikke tænke på opladning - det sker helt automatisk, når du bremser.

GALLERI

Kig nærmere på Mazda2

Der er masser af designmæssige detaljer både ude og inde på den smukke model.

SIKKERHED

Mazda 2 scorer 4 stjerner i Euro NCAP

Mazda 2 får rigtig fine karaktere i den krævende Euro NCAP test.

86%
Adult Occupant
78%
Child Occupant
84%
Pedestrian
64%
Safety Assist
Se den fulde rapport her

Find svaret her eller fang os på chat, telefon eller e-mail

Spørgsmål om Mazda2

Hvorfor købe en Mazda?

En Mazda får dig til at smile, hver gang du kører i den. Mazdas biler handler ikke blot om transport, de er designet og bygget til at skabe køreglæde.

Mazda kalder det selv for Jinba Ittai, følelsen af at være ét med bilen, ligesom en hest og dens rytter.

Har Mazda fået priser for deres design?

Ja! Mazdas design er rost og præmieret verden over. Mazda kalder deres designfilosofi for "KODO - Soul of Motion". KODO skal signalere livets dynamiske skønhed i form af den kraft og elegance et vildt dyr har i det øjeblik, hvor det slår ned på sit bytte. Overført til Mazdas design giver det en fornemmelse af at bilen bevæger sig, selv når den står stille.

Hvornår kom Mazda2?

Mazda2 er Mazdas mindste model på markedet. Den er en minibil og kom på markedet første gang i 2002. Siden er den kommet i to nyere generationer hvoraf den seneste kom i 2014 og har fået et facelift i 2020. Den blev kåret til World Car of the Year i 2008 og som årets bil i Japan i 2015. 

Laver Mazda hybrid eller elbiler?

Ja! Mazda2 fås kun med én variant almindelig benzinmotor, men både storebror Mazda3 og CX-30 fås som mild hybrid, og så har Mazda i 2020 lanceret deres første elbil MX-30. Mazda har også annonceret, at de er på vej med en række nye plug-in hybrid versioner/modeller og helt nye elbiler.

Pristjek Illustration

Ny bil? Tjek bytteprisen

Med vores Pristjek kan du nemt og hurtigt få oplyst prisen på din nuværende bil. Det er helt gratis og uforpligtende, og giver dig et godt afsæt til at finde din næste bil.

Se hvad din bil er værd

Leveret af Indicata

Andre Mazda-modeller

Se flere nyere brugte biler

Brugte biler

    Det med småt

    Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr.

    Se prisliste og/eller modelfanen for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.