Har du hang til Honda? Så kig på de 1 brugte Honda, som vi har til salg

Køber du Honda hos Bjarne Nielsen, så er du sikret en gedigen kvalitetsbil, der er garant for en høj grad af køreglæde. Vi er eksperter i Honda, og kan tilbyde dig en sikker og tryg bilhandel. Vi har et stærkt udvalg af nye brugte Honda-biler til attraktive priser.

Når du handler bil hos os, er du aldrig alene. Vi sælger mere end 10.000 biler årligt i koncernen, og sørger naturligvis for at rådgive dig grundigt undervejs med det ene formål, at du skal være godt kørende i din nye bil. Hos os kan du være sikker på en problemfri bilhandel og fair priser på såvel din bil som din byttebil.

Honda blev stiftet i 1948 af Soichiro Honda i Hamamatsu. Han havde tidligere produceret stempelringe til det japanske marked. I 1981 åbnede Honda produktionsanlæg udenfor Japan. I USA producerede og solgte Honda de lidt mere luksuriøse modeller under navnet Acura fra 1986. 

I Storbritannien solgtes bilerne først under Triumph-mærket, siden som Rover. Samarbejdet med Rover førte også til, at Land Rover Discovery i en periode blev solgt i Japan som Honda Crossroad.

Honda har også i mange år - første gang i 1964 - leveret motorer til Formel 1, blandt andet til Williams og McLaren. De blev motorleverandør til BAR-teamet tilbage i 2000.

Honda har været verdens største producent af motorcykler siden 1959 - og koncernen er kendt som verdens største producent af forbrændingsmotorer - målt på antal. Der produceres mere end 14 millioner forbrændingsmotorer hvert eneste år. Honda er desuden en af verdens største bilfabrikanter - i 2018 lå koncernen på syvendepladsen.

I Danmark er Honda en enkelt gang blevet kåret som Årets Bil i Danmark - det skete i 2009, hvor Honda Jazz kørte med den eftertragtede titel. At mærket står for kvalitet, vidner to sejre i Bilbasens Årets Brugtbil-kåring om. Her har henholdsvis Honda Accord (2012) og Honda Civic (2014) vundet.

1 BILER
Viser nu 1 af 1 biler

Køb din nye brugte Honda hos Bjarne Nielsen - så er du foran på point

Et af de populære bilmærker hos Bjarne Nielsen er japanske Honda, der i mange år har været repræsenteret på det danske marked. Hos Bjarne Nielsen-koncernen har vi naturligvis også et udvalg af personbiler fra Honda. Honda er lig med biler i den bedre ende af skalaen.

Du får masser af kvalitet for pengene, hvis du vælger at købe Honda - og du får gennemprøvet mekanik. Eksempelvis er Honda verdens største producent af motorer til bilindustrien. Mange vælger Honda, fordi mærket er lig med kvalitet, komfort og kraftoverskud. I Bjarne Nielsen-koncernen finder du et bredt i udvalg af brugte biler i næsten alle bilmærker.

Hos os kan du finde mange årgange af Honda: 2018, 2019, 2020, 2021, 2022, 2023 og 2024

I Bjarne Nielsens bilhuse finder du brugte Honda-modeller i i alle størrelser og prisklasser. Og vi har Honda i mange nyere årgange - for eksempel Honda 2018, 2019, 2020, 2021, 2022, 2023 og 2024. Uanset hvilken brugt Honda du er på jagt efter, så kan du være sikker på at få en bil i god stand. Når vi sætter en brugt bil til salg, sørger vi for at tjekke den grundigt igennem.

Er du på udkig efter en bil, der skiller sig positivt ud fra mængden, så bør du kigge nærmere på de brugte Honda-modeller, som du finder i forretningerne i vores koncern. Bilerne har ry for at have få fejl og en høj grad af holdbarhed.

Hos Bjarne Nielsen er prisen på en ny brugt Honda fuldstændig fair

Alle priserne på nyere brugte Honda hos Bjarne Nielsen er automatisk vurderet af en uvildig samarbejdspartner, og du kan se vurderingen sammen med prisen på den enkelte bilmodel. Vi har nemlig ikke noget at skjule hos Bjarne Nielsen, og du kan selvfølgelig se vurderingen her på siden. Vi tror nemlig på købmandskab, og at det der er en fair handel for begge parter, gør at du også kontakter os næste gang du skal købe brugt bil eller du skal have bilen på værksted. Er du fortsat i tvivl, så kan du med fordel klikke ind og læse nogle anmeldelser på Trustpilot, hvor vi rangerer med en høj score.

Du kan været helt tryg. Bjarne Nielsen er et godt sted at købe nyere brugt Honda

Hos Bjarne Nielsen får du altid brugte Honda i topkvalitet til en fair markedspris. Vi har gjort det nemt at blive godt kørende med fornuftig finansiering og billån til konkurrencedygtige priser. Samtidig får du altid en fair pris på forsikring og en god pris for din brugte bil.

Men det er ikke det hele - for vi har mere end 30 års erfaring med at sælge biler hos os - både nye og nyere brugte, og årligt sælger vi på koncern niveau mere end 10.000 styk. Så tøv ikke med at rulle forbi din  nærmeste Bjarne Nielsen-bilforretning for at kigge nærmere på det store udvalg.

Relaterede links