Sprød elbil til skarp pris. Vi har lige nu 1 brugte MG til salg

Hos Bjarne Nielsen kan du finde et udvalg af de elektriske MG-modeller - og du kan faktisk trygt handle nyere brugt MG hos os. Vi har mere end 30 års erfaring med at sælge biler, og vi har autoriseret forhandling og service af en lang række bilmærker. Desuden er vi repræsenteret i ti store Bjarne Nielsen-bilhuse, der er placeret over hele landet.

MG er formentlig et bilmærke, der klinger velkendt hos mange danske i den ældre del af befolkning. Der er faktisk tale om det gamle klassiske bilmærke MG (Morris Garages), som er blevet genoplivet i form af at blive købt af en kinesisk industri-gigant. Inden MG havnede på kinesiske hænder, gik bilmærket så grueligt meget igennem. Ejerskabet har siden begyndelsen i 1924 været i hænderne på British Motor Corporation, British Leyland Motor og Rover Group for til sidst at ende hos Nanjing Automobile Group.

I 2007 blev Nanjing Automobile Group til SAIC Motors, der et en statsejet kinesisk bilfabrikant. SAIC står for Shanghai Automotive Industry Corporation, og virksomheden er i dag er Kinas største bilproducent med mærker som Maxus og Roewe.

I Danmark kører der i omegnen af 5000 køretøjer fra MG rundt, og hovedparten er fortsat de "rigtige" modeller fra Storbritannien fra 1960erne og 1970erne. Men knap 2000 eksemplarer er der allerede solgt af de nye elektriske udgaver fra Kina, og det er ganske imponerende.

1 BILER
Viser nu 1 af 1 biler

Find en ny brugt elektrisk MG hos Bjarne Nielsen til en skarp pris

Overvejer du at købe en næsten ny MG hos Bjarne Nielsen, så kan du roligt kigge i retning af de ti bilhuse, der er en del af Bjarne Nielsen-familien. Vi har nemlig mere end 30 års erfaring som bilforhandler, og tilbyder også et udvalg af de moderne elektriske modeller fra MG.

Hos Bjarne Nielsen finder du MG i en meget høj kvalitet

Vi har ofte adskillige MG-biler hos Bjarne Nielsen, og da der - for mange - er tale om et helt nyt bekendtskab, så er det helt oplagt, at du lige indleder en eventuel købsproces med en prøvetur. Der er mange fordomme om kinesiske biler, på samme måde, som der engang var fordomme om sydkoreanske biler, og inden det japanske køretøjer.

Men med et salg i 2021 på intet mindre end 1549 eksemplarer mod et salg året forinden på 290 styk, så er der ingen tvivl om, at MG mener det alvorligt.

Den fuldelektriske MG er et hit hos Bjarne Nielsen

Priserne hos Bjarne Nielsen på nyere brugte MG-modeller er automatisk vurderet af vores samarbejdspartner, der er fuldstændig objektiv og uvildig. Vi har intet at skjule og du kan selvfølgelig se vurderingen her på siden. Langt de fleste af vores priser er helt igennem fair - det vil sige, at fordelen for dig er, at du gør en god handel, mens fordelen for os er, at vi holder vores forretning kørende.

Vi tror nemlig på ordentlighed og godt købmandskab, og at det der er en fair handel for begge parter, gør at du også kontakter os næste gang du skal købe brugt bil eller du skal have bilen på værksted. Er du i tvivl, så kan du med fordel læse nogle af vores anmeldelser på Trustpilot hvor vi er blandt de bedste i Danmark inden for bilbranchen.

Køb din nyere brugte MG hos Bjarne Nielsen

En nyere brugt MG-model i topkvalitet får du altid til en fair markedspris hos Bjarne Nielsen. Vi har gjort det nemt at blive godt kørende med fornuftig finansiering og billån til konkurrencedygtige priser. Samtidig får du altid en fair pris på forsikring og en god pris for din brugte bil. Kig ind til os i det nærmeste Bjarne Nielsen-bilhus og se det store udvalg.

Relaterede links