ATTRAKTIVE BILLÅN

Billigere end banken i 8 ud af 10 tilfælde

Hos Bjarne Nielsen får du attraktiv finansiering af din bil. Vi tilbyder skræddersyede billån og giver dig gerne et tilbud. Vi er som regel billigere end banken. 

Vil du høre mere om bilfinansiering?

Kontakt os

Finansiér din bil hos os

Markedets mest fleksible billån

- Billigere end banken i 8 ud af 10 tilfælde

Når du skal have ny bil, er der mange ting at holde styr på. Finansiering er en af dem, og helt sikkert en af de vigtigste. Langt størstedelen af danske bilejere finansierer deres bil med et billån enten via en bilforhandler eller deres bank.

Næsten halvdelen af vores kunder vælger et billån hos os, mens resten enten har pengene kontant eller benytter en anden finansieringsudbyder.

Er vi billigere end banken?

Ja, ofte er vi. Vi kan typisk tilbyde renter, som er lavere end dem, du finder i banken. Vi lever af at sælge biler, og det er naturligvis i vores interesse at tilbyde billige billån, da det gør det nemmere for os at sælge vores biler.

Vi er eksperter i biler - og vi er derfor også skarpe på finansieringen af dem, og hvordan aftalen skal sammensættes. Lånets løbetid og mulighed for at reducere udbetalingen helt til nul er blot nogle af fordelene ved at vælge finansiering hos os.

Men det er ikke det eneste. Vi kan give dig hurtigt svar på finansiering - ofte indenfor 24 timer. 

Vi kan hjælpe dig med finansiering af din nye bil til lave renter og på attraktive vilkår.

Kontakt os

Kvindelig Saelger Og Kunde Herning (22)

Lån til bilen hos os

  • Ofte billigere end banken
  • Lav rente og lav ÅOP
  • Fast eller variabel rente
  • Hurtigt svar på låneansøgning
  • Mulighed for billån uden udbetaling

Forbehold

Billån forudsætter positiv kreditvurdering. Du kan få oplyst finansierings-selskaber, vilkår og aktuelle rentesatser ved at henvende dig i vores bilhuse eller besøge os på bn.dk. I mange tilfælde er vi billigere end banken, men ikke altid. Indhent derfor altid flere lånetilbud, hvis du vil være sikker på billigste billån. Afhængig af valgt bilmodel og årgang kan forskellige lånemuligheder være tilgængelige.

294080 XC40 Recharge Twin Sage Green

Finansiering af ny bil

Vil du have en fabriksny bil, hvor du selv har sammensat den? Vi har selvfølgelig billån til din nye bil. Vi har et bredt udvalg af nye biler at vælge mellem.

Se alle nye biler

Eksteriør7

Finansiering af brugt bil

Vi har altid et bredt og stort udvalg af brugte biler på lager på tværs af mærker og størrelser. Er du interesseret i en af dem, kan vi hjælpe med et billån. 

Se alle brugte biler

Kvindelig Saelger Og Kunde Herning (27)

Hvordan finansierer jeg en bil?

Du kan finansiere din bil ved at købe den kontant, lease den eller låne pengene gennem enten banken eller hos os som forhandler.

Når man snakker bilfinansiering, vil man typisk tale om et billån.

Skal du have et lån, så spørg altid os.

Vi er ofte langt billigere end banken, og så er vi helt skarpe til at sammensætte det rette billån til dig. Det er nemlig vigtigt, at der er sammenhæng mellem bilens værdi og den gæld, du har, så du ikke står med en gæld i tilfælde af, du ønsker at sælge bilen.

Kvindelig Saelger Og Kunde Herning (37)

Hvad indebærer bilfinansiering?

Rent praktisk betyder finansiering af din bil, at bilens pris deles op i mindre afdrag, som du betaler i låneperioden. Maksimalt i op til otte år svarende til 96 måneder.

Når du skal have bilen finansieret, er der nogle omkostninger til oprettelse af lånet, og de lægges oveni bilens pris. Lægger du en udbetaling, trækkes det selvfølgelig fra lånebeløbet.

Derudover betaler du for at låne pengene – det kaldes renter. Renter og afdrag giver din månedlige betaling for bilen. Det kaldes også for lånets månedlige ydelse.

Kvindelig Saelger Og Kunde Herning (35)

Lad os tage en snak om bilfinansiering

Når du kigger på bil, skal du vide, hvad du har råd til at finansiere, så du kan se på bil i det rette prisleje. 

Du skal overveje følgende:

  • Hvor meget ønsker/kan jeg betale hver måned?
  • Hvor meget har jeg til udbetaling?
  • Hvor stor sikkerhed ønsker du? Fastforrentet eller variabelt billån

Ud fra det kan vi finde den rette bilfinansiering til dig.

Hvordan forløber processen?

Når du har fundet den rigtige bil, vil vores salgskonsulenter typisk spørge dig, hvordan bilen skal finansieres. Har du en byttebil, der skal indgå i handlen, vil bilens værdi fratrukket eventuel restgæld kunne bruges som udbetaling. Det vil sige, at hvis din nuværende bil har en værdi af for eksempel 100.000 kr., og du har gæld for 30.000 kr. i din, vil du kunne have 70.000 kr. til udbetaling på den nye bil.

Vi anbefaler, at man lægger 20% i udbetaling, fordi det giver den mest attraktive bilfinansiering i forhold til renter.

Når du har fundet frem til den rigtige finansieringsløsning i fællesskab med vores salgskonsulenter, udarbejder vi en låneansøgning. Det foregår elektronisk, hvor du giver adgang til skatte- og bankoplysninger til finansieringsselskabet Det er virkelig nemt at lave en låneansøgning, uden du skal have forberedt en masse dokumenter på forhånd.

Låneansøgningen sender vi til finansieringsselskabet, som foretager en kreditvurdering. Er vurderingen positiv udarbejdes de endelige lånedokumenter, som du underskriver hos os.

Hvornår betales udbetalingen?

Har du valgt et lån med udbetaling betaler du beløbet samme dag, som vi leverer din nye bil. Det nemmeste er, at du betaler med dankort, men du kan også overføre via bankoverførsel. Det skal dog ske senest dagen før, og du skal medbringe en bankkvittering. Bemærk, at du ikke kan betale kontant for din bil da ikke må modtage store kontantbeløb i henhold til Hvidvaskningsloven.

Skal din byttebil dække udbetalingen, sørger vi for at afregne, når du henter din nye bil.

Herefter overfører finansieringsselskabet de penge, du skal låne af dem, og du modtager sidenhen den første opkrævning for din månedlige ydelse.

Hvad koster det at låne 250.000 kr. til en bil?

- Prøv vores låneberegner og få svaret

Uanset om det er en bil til 250.000 kr. eller en billigere eller dyrere bil, kan du nemt se, hvad det koster at låne pengene måned for måned med vores låneberegner. 

Der skal altid regnes på den specifikke bil, men låneberegneren giver et godt indblik.

Prøv vores låneberegner

Video: Skal billånet være hos bank eller bilforhandler? Vi giver dig alle fordele her.

Kvindelig Saelger Og Kunde Herning (40)

Vi er uafhængig af bankerne

- Derfor kan vi rådgive dig bedst muligt

Hos Bjarne Nielsen samarbejder vi med en række finansieringsselskaber. Nogle er dedikerede til de mærker, vi forhandler, mens andre finansierer alle bilmærker.

Vi er uafhængige af bankerne og kan sammensætte finansieringen efter dine behov og økonomi. Og så giver det rigtig god mening, at billånet er hos bilforhandleren. Vi er eksperter i begge dele.

Kvindelig Saelger Og Kunde Herning (15)

Attraktive renter og hurtigt svar

Vores samarbejdspartnere tilbyder virkelig attraktive renter på bilfinansiering, og renten følger som regel Cibor3-renten (+ et tillæg). Det er en variabel rente, der justeres enten op eller ned hver tredje måned. Det betyder, at du altid har en attraktiv rentesats, der afspejler markedet, og ofte er lavere end i banken.

Derudover får du altid hurtigt svar på din låneansøgning. Ofte indenfor 24 timer. Og når finansieringen er på plads, kan vi hurtigt levere din nye bil på få dage. 

Se vores FAQ

- Alt der er værd at vide om finansiering

Få styr på alle begreber ved bilfinansiering med vores Værd at vide-side. Her har vi samlet de fleste spørgsmål, og hvis der mangler noget, så er du velkommen til at kontakte os.

Læs vores FAQ

Kvindelig Saelger Og Kunde Herning (19)

Gør som mange andre.
Finansiér din bil hos os.

Du skal vælge den løsning, der er bedst for dig, uanset om du vælger os eller banken. I de senere år har der været en tendens til, at bankerne tilbyder billigere lån, hvis man samler sine bankforretninger et sted.

Er du i tvivl om, hvad du skal vælge så få et tilbud fra banken og lad os kigge på de forskellige muligheder sammen.

Vi vil bare gerne have, at du bliver godt kørende og har ro i maven over økonomien samtidig.

Besøg os