BN AUG 17 082

 

Hvad kan vi gøre for dig?

Vi står klar til at hjælpe dig

Vi vil gøre alt, hvad der står i vores magt, for at holde dig godt kørende. Her hos Bjarne Nielsen har vi et stort udvalg af forskellige services, og vi står altid klar til at hjælpe dig. Vores mekanikere kan deres håndværk.

Hvad enten du kører Volvo, Ford, Renault, Dacia, Kia eller Mazda, er vi eksperter på området, fordi vi for det første har mange års erfaring med mærkerne, og fordi vi for det andet konstant holdes opdateret med mærke-specifik viden og efteruddannelse. Så du kan trygt overlade reparation af din bil til os. Vi gør alt, hvad vi kan, for at du hurtigt og nemt kan komme videre i din hverdag. 

Har du brug for vejledning til vedligeholdelse, et service-tjek eller skal du have din bil repareret under ordnede forhold? Du kan nemt og hurtigt læse om vores mest populære services, og du kan samtidig booke tid online her på siden eller kontakte os telefonisk.  

Find nærmeste bilhus   Book tid på værkstedet

Det mener vores værksteds-ekspert

"Vi har mange års erfaring som autoriseret serviceværksted. Vi bliver løbende efteruddannet i de forskellige mærker, så vi hele tiden er up-to-date."

Har du et spørgsmål om vores services og ydelser, så brug knappen nedenfor.

Klgk
Klaus Grud Kjer
Lager- og Værkstedschef, Bjarne Nielsen Herning
BJARNE NIELSEN APRIL 2016 273

Vi passer godt på din bil

Hos os er din bil i gode hænder. Vi har fuld gennemsigtighed i alt, hvad vi foretager os - til gavn for dig som kunde.

Følg kunderejsen

 

BN AUG 17 048

Vi har mange års erfaring

Vi har eksisteret siden 1988 og har dermed mange års erfaring med mærker som Ford, Volvo og Renault.

Læs mere om os

BN AUG 17 133

Et professionelt værksted

Vi har naturligvis alt det nyeste og mest professionelle udstyr, som er udviklet til de konkrete bilmærker. Det giver dig mange fordele.

Autoriserede fordele