Aktuelle kampagner på Ford Kuga

KAMPAGNER OG GODE TILBUD

Selvfølgelig skal du have din bil til en god pris. Hos Bjarne Nielsen får du altid en god og fair pris uanset om du vil købe i ren handel eller du har en bil du vil have byttet til en ny. Samtidig kan du være helt tryg når du handler hos os. Vi har nemlig mere end 30 års erfaring og titusindvis af glæde af kunder over hele landet - måske er det også derfor vi har 5 stjerner på Trustpilot.


Ford Kuga

fra 280.090 kr.


BESTIL DEN FØR DIN NABO

Ford og Bjarne Nielsen A/S har kørt parløb i mere end 30 år - og Bjarne Nielsen er med syv Ford-bilhuse en af landets største forhandlere. Derfor glæder vi os over at kunne give dig nogle særdeles gode introduktionspriser på den nye Ford Kuga, som nu fås som Plug-In Hybrid.

Kuga Plug-In Hybrid til spotpris

Du kan allerede nu bestille den nye Kuga, og du kan gøre det til en meget favorabel pris. Fra kun 270.090 kr. får du en velkørende kombination af det bedste fra den elektriske og konventionelle motorverden. Ikke nok med at du får 225 hk at gøre godt med, så får du også bl.a. LED-kørelys og LED-baglygter, nøglefri start, SYNC 3 med 8" touchscreen samt parkeringssensor for at nævne noget af standardudstyret. 

Den sikre vinder, Kuga Plug-In Hybrid, ST-Line

Vi anbefaler, at du tager et skridt op på udstyrstrappen, og vælger Kuga ST-Line. Her er der tale om en sporty, lækker og absolut opmærksomhedstrækkende version. Du får bl.a. 18" alufælge, ST-Line body kit, alu pedalsæt, sportsundervogn og 12,3" digital instrumentering. Alt dette og meget mere får du for kun 16.000 kr. mere end start udstyrsudgaven Trend. 

Vores favoritversion af Kuga Plug-In Hybrid er den udstyrsspækkede ST-Line X kombineret med Førerassistance pakke

Du kan også vælge den lækre Ford Kuga ST-Line med en udstyrstung X-pakke og Førerassistancepakke, der inkluderer Mørktonede ruder, Fuld LED Forlygter, B&O lydsystem, dellæder (kustlæder), aktiv fartpilot, førerovervågning, BLIS, semi-automatisk parkeringssystem og bakkamera. Det er altså mildt sagt masser af udstyr for pengene!

Ford Kuga 2020

 

Ford Kuga Trend 2,5 Plug-In Hybrid 
Introduktionspris kun: 280.090 kroner

 

Ford Kuga ST-Line 2,5 Plug-In Hybrid
Introduktionspris kun: 296.090 kroner

 

Ford Kuga ST-Line 2,5 Plug-In Hybrid 
inkl. X-pakke og Førerassistance pakke
Introduktionspris kun: 334.990 kroner

  

Læs mere om Ford Kuga Beregn byttepris

 

OBS: Den nye Kuga er tilgængelig i vores showrooms, men leveringstiden kan være forlænget som følge af Corona-virussen.

 

* Den viste model er Ford Kuga ST-Line X Plug-In Hybrid. Energimærkning fremgår af prislisten.

Prøv vores pristjek, og beregn selv din byttepris

Det er ikke altid nemt at finde ud af hvad en brugt bil er værd netop nu. Derfor har vi udviklet vores digitale Pristjek hvor du kan indtaste din bils data, og få en aktuel brugtbilspris baseret på hvad andre har til salg netop nu.

Beregn byttepris

Læs mere om pristjek

Vi har gode muligheder for at lave et attraktivt tilbud på din næste bil, og det er faktisk nemt. Du modtager et tilbud i løbet af 24 timer på hverdage, og vi gør altid vores ypperste for at give dig markedets bedste pris.


Sådan får du et godt tilbud
Send os en mail med dine ønsker til model, farve og udstyr. Har du en byttebil, som skal indgå i handlen, så send årgang, kilometer, model mv. til os, og husk billeder. Jo mere du sender, jo bedre pris kan vi give dig.

Du er naturligvis også velkommen til blot at kigge forbi vores bilhus når det passer dig.

Find nærmeste bilhus

Hos Bjarne Nielsen forhandler vi Ford i vores bilhuse i Birkerød, Esbjerg, Herning, Holstebro, Hørsholm, Køge og Ringkøbing.Komplet oversigt og sammenlign
ANDRE MODELLER DER KUNNE FRISTE DIG

Alle Ford modellerne