Privatleasing af brugt Volkswagen – 9 på lager

Privatleasing af biler er populært, og der er også flere fordele ved at vælge det. Der er ingen bekymringer om værditab på bilen, ligesom der ikke kommer værkstedsregninger, fordi det er inkluderet i prisen. Du betaler i stedet en fast pris hver måned, og det giver ro og tryghed i biløkonomien.

Hos Bjarne Nielsen oplever vi øget efterspørgsel efter privatleasing af brugte biler, herunder også privatleasing af brugte Volkswagen. Vi har samlet alle vores udvalgte modeller her på siden.

Vi er en del af bilkoncernen Nielsen Car Group, som også ejer leasingselskabet LEASING DK, og derfor kan vi tilbyde fleksible leasingaftaler, der er tilpasset dig. Bilernes Hus i Silkeborg er også en del af koncernen, og derfor er der også vist biler, der står hos dem.

9 BILER
Viser nu 9 af 9 biler

Få ro i biløkonomien med privatleasing af brugt VW

Der er mange danskere, som vælger privatleasing for at få ro i biløkonomien. Du kender nemlig de faste udgifter til bilen ved at lease den, og der kommer ingen uventede værkstedsregninger. Værditabet skal du heller ikke bekymre dig om, fordi du blot aflevere bilen tilbage, når leasingaftalen udløber.

Der er derfor mange fordele ved at lease, og der er også stigende efterspørgsel efter at lease brugte biler, herunder privatleasing af brugt Volkswagen. Vi har udvalgt forskellige modeller, hvor vi også tilbyder privatleasing, og du finder dem her på siden.

Det er nyere biler, og du får altså en næsten ny bil, og dermed også adgang til en bil lige nu og her, ligesom der er et bredere udvalg af modeller. Der kan også være biler, der er udgået som ny, og så er der bare endnu større fordel ved, at du kan privatlease brugte VW.

Tilkøb til privatleasing af brugt Volkswagen

Som udgangspunkt må du køre 15.000 km om året, når du vælger privatleasing af brugt Volkswagen, men antallet kan justeres, så det passer til dit kørebehov. Du kan også justere i udbetalingen, så det passer med, hvad du kan eller vil give samt leasingperioden. Du kan på den enkelte bils side justere det og se, hvad den månedlige ydelse bliver.

Det er også muligt at lave andre tilvalg, så aftalen tilpasses til dig og dine behov. Det er lige fra tilkøb af helårs- eller vinterdæk til forsikring og andet tilbehør. Vi kan også montere anhængertræk til bilen, og du er altid velkommen til at kontakte os for en samlet pris.

Vælg privatleasing af brugt VW hos Bjarne Nielsen

Når du vælger privatleasing af brugt Volkswagen hos Bjarne Nielsen, er du sikker på at være i gode hænder. Vi har over 35 års erfaring, og vi kan hjælpe dig helt i mål med at finde din nye, brugte bil.

Så er du interesseret i privatleasing af brugt VW, kan vi hjælpe dig. Kontakt os i dag eller besøg dit nærmeste bilhus for at prøvekøre bilen.

Relaterede links