Anmeldelser og test af Dacia Sandero

Dacia Sandero blev i den oprindelige udgave lanceret i 2007, og kom i sin anden generation allerede i 2012. Det er også den model, der fortsat er den aktuelle. Dacia har som mærke betydeligt flere år på bagen, idet det oprindeligt rumænske brand kom til verden i 1966.

I 1999 blev Dacia en del af Renault-koncernen, hvilket gav et markant løft til de ellers noget skrabede bilmodeller, som Dacia eller var kendt for. Mærket genindtrådte på det danske marked i 2013 efter flere års fravær, hvor det blev integreret hos de fleste Renault-forhandlere. Dacia Sandero var en af de første biler på det danske Dacia-modelprogram.

Fra første blik viser Dacia Sandero i Stepway-udgaven tydeligt sin særegne karakter. En ny og mere markant forkromet kølergrill, nydesignede linjer med ændrede for- og baglygter, som indeholder Dacia-lyssignatur. På designsiden forstærker Dacia Sanderos SUV-look endnu mere det kraftfulde udtryk.

I tvivl om Dacia Sandero er den rigtige for dig? Vi har samlet anmeldelser af bilen her. Bemærk at anmeldelser kan have forskellig dato og at bilen kan være blevet opgraderet siden anmeldelsen.

"Man får meget bil for pengene..."
(giver ikke score)
"Har klassens største bagagerum..."
(giver ikke score)
"Unik bil med meget udstyr..."
(giver ikke score)

Dacia Sandero fås i to lækre varianter til fordelagtige priser.Komplet oversigt og sammenlign
ANDRE MODELLER DER KUNNE FRISTE DIG

Alle Dacia modellerne