Tid til en næsten ny varevogn? Vi har 1 nyere brugte Iveco’er til salg

Iveco er en italiensk producent af varevogne og lastbiler, og de er virkelig specialister indenfor store biler til erhvervsbrug. De mindste modeller i sortimentet er varevogne, og de har helt op til lastbiler og busser i modelprogrammet. Virksomheden blev grundlagt tilbage i 1975 og har i dag markeret sig som en koncern med stort know-how og teknisk innovation, og de er blandt de førende indenfor vejtransport i verden. Deres mest kendte model er Daily, der har eksisteret i mere end 40 år. Du får virkelig en kvalitetsvarevogn, når du vælger Iveco.

Her på siden finder du vores udvalg af nyere, brugte Iveco varevogne, og vi har gjort det nemt for dig at få et overblik over vores priser. En uafhængig samarbejdspartner vurderer nemlig priserne i forhold til resten af markedet.

Hos Bjarne Nielsen har vi et bredt udvalg af brugte varevogne, som vi sælger til erhverv. Vores erhvervskonsulenter hjælper dig gerne med at finde den rette model, ligesom vi også kan hjælpe med finansiering eller leasing, afhængig af hvad der passer virksomheden bedst. Du er altid velkommen til at kontakte din nærmeste Bjarne Nielsen for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde.

1 BILER
Viser nu 1 af 1 biler

Iveco har mere end 150 års erfaring

40 års succes, 150 års erfaring. Sådan lyder det fra Iveco, når de kort skal opsummere deres historie. De blev grundlagt tilbage i 1975 som en sammenslutning af fem forskellige virksomheder, der til sammen har mere end 150 års erfaring med at konstruere og fremstille erhvervskøretøjer. Iveco er en sammenskrivning af Industrial Vehicles Corporation.

I dag er virksomheden til stede i 160 lande verden over, og de producerer i både Europa, Kina, Australien, Brasilien og Afrika. Modelprogrammet er bredt og byder på varevogne, lastbiler og busser til alle behov indenfor professionel transport. De er blandt de førende mærker i dette segment, og der er så småt også begyndt at komme mere miljøvenlige alternativer til benzin- og dieselmotorerne. Det gælder både elmotorer og naturgasdrevne køretøjer.

Brugte Iveco fra årgang 2018-2024

Med en historie, der går mere end 40 år tilbage, er der nok af brugte modeller at vælge mellem fra Iveco. Hos Bjarne Nielsen sælger vi primært nyere, brugte varevogne, som er op til seks år gamle. Det vil sige, du kan finde brugte varevogne fra årgangene 2018, 2019, 2020, 2021, 2022, 2023 og så småt også 2024.

Ved at vælge en brugt udgave kan man tage toppen af nyprisen, og når du køber en varevogn hos os, kan vi stå inde for kvaliteten af den, og vi giver derfor et halvt års garanti på den. Derudover gennemgår vi bilen grundigt under klargøringen, så eventuelle fejl og mangler kan blive udbedret, inden du får den.

40 år med varevognen Daily

Varevognen Daily er nok den mest kendte model fra Iveco, og den fås både som varebil og minibus. Modellen kom på markedet i 1978, og den fås nu i en tredje generation, der senest har fået en tilføjelse i form af Daily Electric, der er en fuldelektrisk varevogn.

Daily fås som både kassevogn og chassis, der kan opbygges, som man ønsker. Udover Daily er der både busser og lastbiler i modelprogrammet, men det er ikke nogen, vi hos Bjarne Nielsen sælger.

Køb din nye brugte Iveco hos Bjarne Nielsen

Skal varevognen skiftes ud, så kan du med fordel se nærmere på en model fra Iveco, hvor du er sikker på at få en kvalitetsvarevogn, der kan bruges i mange år. De fås i forskellige størrelser, og du kan på hver models side læse mere om, hvor meget de kan rumme, og hvilket udstyr de har.

Når du køber en brugt varevogn hos Bjarne Nielsen, kan du være sikker på, at bilen er blevet grundigt gennemgået, inden du får den. Det gør vi under klargøringen, hvor vi også udbedrer eventuelle fejl og mangler. Du kan derfor være sikker på at blive godt kørende, når du køber en brugt varevogn hos os. Kontakt dit nærmeste Bjarne Nielsen-bilhus for at høre mere.

Relaterede links